-->


Khamis, 18 April 2013

Bunting Kahwin (Part 2)

Hai B2B dan silent reader sekalian!

Untuk menjawab soalan semalam, movie poster tu Yong nak gunakan sebagai contoh untuk design bunting kahwin. Asyik tengok bunting style sama je macam orang lain, sesekali nak juga buat kelainan. Hehe.Masalah sekarang tak tau nak pilih yang mana lagi ok. Sama ada yang jenis movie poster Modern love  atau Love A Time of Cholera. Kedua-duanya nampak cun dan menarik.

Kalau poster no 1 tu boleh letak gambar besar dan nampak dramatik. Poster no 2 pula, gambar akan lebih nampak nostalgic dan kita boleh letak love quote sebelah gambar tu. Yang pasti muka mak abah yong wajib kena ada.

Idea ni muncul lepas tengok kat blog artdirectorbyzimie. Terus terdetik dalam hati, nak macamni jugak.. tak kira..tak kira. Macam budak kecik hentak-hentak kaki bila tak dapat sesuatu. haha.   Memang jatuh cinta dengan hasil tangan zimie, tapi sekarang hati berbelah bagi..sama ada tempah kat zimie atau kat sbs kad kahwin. Actually, Yong dah tempah kad kahwin dan buku doa dekat sbs kad kahwin. So, rasa why not, tempah bunting kat depa je. Maybe boleh bincang dengan designer depa, minta bunting macam yang yong nak. 

Hmmm nak pilih yang mana ye?Oh! Dilema..
 



5 ulasan:

  1. oraiitt.. nak guna yg tu la.hehehe

    BalasPadam
  2. singgah sini.. :)
    modern love cantik.. x crowded sgt.. :)

    BalasPadam
  3. hai.. nice blog.. i like! lari dari teman pink.. nice sgt..



    done follow/singgah sini.. jom follow/singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

    klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    BalasPadam
  4. @ADILLA: ok dah singgah. Yong pun suka modern love.hehe


    @tenku butang: thanx. yup, mmg saja buat theme green. My febret color. Lgpun, bosanlah.asyik2 pink ja.hehe..

    Ok.nnt Yong follow awak.

    P/S: Yong tak pandai main2 dengan kucing. tunang yong suka la kucing. pantang nampak je, terus nak buat anak angkat.hehe

    BalasPadam

Assalamualaikum,dah baca? Sila tinggalkan komen anda.
Kalau suka tekan LIKE.
Insyaallah komen anda akan dilayan:)

Terima kasih singgah sini, nanti datang lagi ye..
Sayanggg hampa semua,

Regards,
Farhain Azmi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Farhain Azmi Designed by azhafizah.com