-->


Selasa, 9 April 2013

Giveaway Contest from Handbouquet Ibtisam

Rasa macam tak selesa je kalau dok bahasa diri "saya" dengan hampa2 semua. Rasa lagi mesra kot kalau bahasa diri dengan nama..hehe. so, ari ni aii nak bahasakan diri sebagai YONG lah. Ok stop. balik pada tajuk asal.

Semalam, masa tengah dok layan mukabuku, yong tengok blogger kina ada update psal giveaway contest dari ibtisam. Apa lagi, terus rasa berkobar-kobar nak join contest ni. Harap-harap ada rezeki menang. Sedih tau, selalu join macam-macam jenis contest tapi tak pernah ada rezeki nak menang.  Sampaikan contest gerbang cinta dari surat khabar Utusan Malaysia pun Yong ada hantar penyertaan tau. Tapi tuela, orang cakap takda rezki nak menang lagi kot. Lagipun penyertaan gerbang cinta tu punyalah ramai, lebih dari 100 000 penyertaan, kalau tak silap Yong. Masing-masing ada kreativiti tersendiri. Mesti naik juling mata juri, nak pilih pemenang kan. HAHA. Tapi yang tu Yong x rasa ralat dan tak sedih sangat. Yelah, contest tu pun Yong saja suka-suka masuk.Manalah tau, dapat rezeki perkahwinan ditaja macam retiss tu.. Yang paling rasa sedih campur geram, bila Yong hantar penyertaan untuk contest kad kahwin tapi tak diterima. Haa, yang ni tunggu untuk next entry..jeng jeng jeng..

Mukadimah panjang berjela..citer pasal tajuk post yang asal belum lagi.Hehe. Ya ampun non. OK. Ni contest dari cik tie sempena ulang tahun perkahwinan pertama dia dengan suami. Tahniah cik tie. comel baby cik tie. Naik geram Yong. ni yang tak sabar nak cepat kahwin n ada baby ni..


Like dan Share untuk menang bunga tangan ni



New idea. First time jumpa ribbon lace camni

Ribbon Lace Handbouquet


Ni namanya kembang setaman. Bestnyer kalau dapat pegang bunga ni masa resepsi. 
Terus hilang gemuruh di  jiwa. hehehe

Daisy handbouquet


yang ni lagiiiii awesome.. penuh reben2 siap ada rama-rama gituuu

 Felt Handbouquet

Dan

-

-

-

-

-

-

-

-

-


Alolo comelnya sapa yang pegang HB ni. Simple but eksklusif

Pearl Handbouquet

Opss lupa nak stori mori td, untuk pengetahuan bloggers dan silent reader sekalian. Ada ke orang baca blog aku ni? layout blog pun tak terurus..sobsobsob. Cik Tie nie memang buat bisnes amik tempahan HB dan setakat Yong dok berblogwalking ni, HB dia antara yang termurah dan harga berpatutan. Bermula dari RM45. Berbaloi tuu. Boleh simpan buat kenangan. Sesiapa yang berminat untuk order HB boleh contact Cik Tie melalui


Emel: fatimahibtisam87@gmail.com

atau kalau nak kol terus/msg/what apps boleh dail nombor ni
0178297875

kalau nak tengok-tengok hasil tangan Cik Tie atau pun nak kenal Cik Tie boleh juga usha blog dia 


Jom semua..kita pakat Like, Share & Comment untuk menang Handbouquet yang comei2 n awesome ni
 Cara nak join contest ni..Senang ja



Cara2nya mudah...
1. Like page https://www.facebook.com/ibtisamhandbouqet
2. Share gambar ini di wall anda sebagai public..
3. Tinggalkan comment di bawah gmbr.. 
"SAYA NAK!! Serta Nama penuh & tarikh majlis anda"
4. Dan jika sesiapa BLOGGER, bole share kt blog dan serta kan sekali link post tersebut di ruangan komen....

Just it!!

** 1st GA ini dibuka kepada bride-to-be yang mjlis nya pd bulan June 2013 dan ke atas, tahun depan pun boleh join.. 
** 2 orang pemenang akan dipilih dgn membuat cabutan undi oleh cik asben...
** Pemenang akan menerima satu jenis HandBouquet (Pearl/Felt/Satin/Ribbon/Ribbon Lace) & 10 corsage brooch untuk mjlis anda mengikut citarasa dan tema anda..
** GA ini berlangsung sehingga tiba hari ulangtahun pernikahan kami iaitu 13/4/13 jam1200am...
** Comment selepas waktu itu tidak dikira...


So, tunggu apa lagi. Jom la join. :)






6 ulasan:

  1. kunjungan balas dekat sini (^_^)

    BalasPadam
  2. ok..thanx diyana. nnt yong follow awak jg :)

    BalasPadam
  3. salam dear...
    thanx sudi buat post entry...
    bila mjlis awk ye?

    BalasPadam
  4. ni emel yong. :)

    farhain2010886686@gmail.com

    BalasPadam

Assalamualaikum,dah baca? Sila tinggalkan komen anda.
Kalau suka tekan LIKE.
Insyaallah komen anda akan dilayan:)

Terima kasih singgah sini, nanti datang lagi ye..
Sayanggg hampa semua,

Regards,
Farhain Azmi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Farhain Azmi Designed by azhafizah.com