-->


Khamis, 31 Disember 2015

Nota Melekat

  Sempena ulang tahun perkahwinan saya yang ke-2 pada 12.08.2015 yang lalu, saya hadiahkan sesuatu untuk blog saya. Hadiahnya blog telah dimekap dan berwajah baru..hehe. Dah puas pening kepala tak tau nk adjust camna. So kita minta pakar yang buat. Blog masih mengekalkan tema warna hijau. Taktaulah. Warna ni memang kena dengan jiwa saya. Rasa tenang je bila tengok kehijauan contohnya macam tumbuh-tumbahan hijau. 
 
 Semoga dengan perubahan wajah blog ini, saya kembali aktif dan bersemangat untuk menulis. 
 
 
 
Anyway, jom kita exchange link. tinggalkan link blog u olls di ruang komen. 
Insyaallah nanti saya follow balik.
Sekian, salam perkenalan & semoga ceria-ceria selalu
 
#ini merupakan Sticky post, sila scroll ke bawah untuk entry yang terbaru.#
 

99 ulasan:

  1. Serious baru buat blog?Lawa giler blog awak. Jom singgah ----> http://siti4everfrenz-siti.blogspot.com :)

    BalasPadam
  2. @siti:Yup, baru buat. dulu guna template biasa pastu mnta org tlg buatkan. Yong cuma tambah2 coding skit je. Skrg baru nk giat aktif menulis.hehe.

    BalasPadam
  3. cantik blog. abc yg dh lama berblog pun tak cantik mcm ni ^^.. nak letak widget tu ce seacrh kat google aje. byk blog tutorial :)

    BalasPadam
  4. @akubersamaCahya: tapi blog abc ramai follower. blog ni bila la nak berkembang..huhu. akhirnya menjadi gak buat widget share button tu. :)

    BalasPadam
  5. Coml nya blog. Hi yong :) - kak Alyn

    BalasPadam
  6. @Anonymous: biasa je. blog kak alyn lagi comel. awat jadi kak anon plak ni? hehe

    BalasPadam
  7. sama la mcm momoy
    momoy pun face prob yg sama juga
    salam kenal dear
    cantiknya blog awak. hijau hjau hijau

    BalasPadam
  8. salam kenal..sy pon b2b dari utara..
    jmput dtg blog n exchange link

    http://sfaezah.blogspot.com/

    BalasPadam
  9. @.::: Princess MOMOY :::.: hai momoy.. comel nama tu.. tuela pasal serabut tengok ada button kat blog yg x berfungsi lagi.. btw, salam kenal. Tq.. sbb nak lari dari pink pink pink.. hehe

    BalasPadam
  10. @SFaezah: Hai faezah.. yong dh follow hampa. keep in touch k.

    BalasPadam
  11. hehe cantik blog yong :D mcm tuan dia, tuk dropdown tu, akak kna letak link blog/label berkaitan dgn tajuknya, =) hehe cuma share ^__^

    BalasPadam
  12. @anis Sk: hai anis! nak letak link blog/ label tu kat mna ye? tq for the info :)

    BalasPadam
  13. pernah jugak nak buat button2 camtu.. tp x reti.. hehe.. harap dpt selesaikan masalah ni secepat mgkin.. teruskan berblog.. :)

    BalasPadam
  14. @ejulz: thanx ejulz..taktaulah bila boleh solve masalh ni.rasa mlas nak amik tau dah pn ada. heuhu

    BalasPadam
  15. Salam

    Blogging here :D
    Done follow you..
    Ain B2B Johor so mana2 b2b bole la kite exchange link :)

    http://thatspandaismine.blogspot.com/

    Jemput follow

    BalasPadam
  16. @BuLaN: wsalam ain.. thanx follow blog Yong..btw yong xleh buka blog ain. ain kna invite yong dlu :)

    BalasPadam
  17. assalam..blogwalking here :)

    jum sama2 exchange link my blog yg simple jek.

    http://ceriteradarikacamata.blogspot.com/

    BalasPadam
  18. @syira Wsalam syira. Thanx sudi blogwalking kat sini. Insyaallah nnt Yong follow blog awk. dah buka td, tp internt slow xleh nk follow lg :)

    BalasPadam
  19. samalah mcm saya..lemah sangat bab2 coding2..bila dah 2/3 kali buat tak jadi tros give up pastu decorate yang simple2 je..hehehe :P

    BalasPadam
  20. hai farhain...okay sahaja shaila tgk...anyway's sweet sahaja blog awak..^^

    BalasPadam
  21. ohhh...faham2 mungkin sebab tidak masuk link dengan betul..

    BalasPadam
  22. @fatin azizKan? Yong pun dh give up ni..menu tab tu sekadar hiasan ja..x berfungsi pn

    BalasPadam
  23. @SecretOfShaila: Hai shaila.. thanx ye..menu tab tak berfungsi..huhu

    BalasPadam
  24. blog lawa lahh :)
    Risha tag awak dekat sini ye . jom lah join :) http://rishamelongadis.blogspot.com/2013/11/movember-giveaway.html

    BalasPadam
  25. hijaunye blog~~~~ btol bru blogging nih? hehe..shantek! neway, sy b2b jgk..jom follow..bole sharing tips ('',)

    BalasPadam
  26. @orench ladee: Thanx awak.. skrg ni dh kira nk masuk 10 bulan la berblog..huhu.. oh ya ke? sy dh jd ex-b2b pun. ok nnt sy jengah blog awk pula..

    BalasPadam
  27. Jemput singgah
    http://www.azhafizah.com/

    BalasPadam
  28. @Azhafizah Md Nor: sllu gi jenguk blog fizah sbb suka sgt tgk blog pink tu..comei n kemas je :)

    BalasPadam
  29. Salam...singgah sini...kalau tak keberatan sudilah join GA saya yer....http://mawarberduri4147.blogspot.com/2013/12/special-giveaway-by-afiqah.html..Tq...

    BalasPadam
  30. kalau free singgahla ke blog noly ye www.nolyanna.blogspot.com

    BalasPadam
  31. http://asma-sah.blogspot.com/2013/12/review-blog-farhain-azmi.html


    Review blog akak :D

    BalasPadam
  32. http://qileh.blogspot.com/

    :D qila dh letak akak dkt bloglist qila huhu

    BalasPadam
  33. @Asma' Sah: asma..thanx a lot sudi review blog kak yong..terharu sgt ni..sob3x :)

    BalasPadam
  34. @Akeyla Azmi: wahhhh... terus excited + terharu bila tgk blog akak ada dlm bloglist akeyla. thanx dik..nnt akak msukkan blog adik dlm bloglist akak jg :)

    BalasPadam
  35. OLOLO ciannya sis . tak pa pelan2 tau . tula down la bila ada poblem

    BalasPadam
  36. @Nilam syapina: salam nilam..hmm tuela dah 2014 ni blog still xok lg..huhu

    BalasPadam
  37. salam..jemput join ga ni>>>
    Super Extravaganza Giveaway!

    Hadiah:
    Cash 150
    2015 calendar with your picture& phrase
    bookmark with your picture&phrase

    Step-step penyertaan yang mudah & 51 orang pemenang dicari! :)

    BalasPadam
  38. as salam. semoga masalah coding tu berrjaya diatasi dgn bantuan otai blogger spt mialiana. abe kie dtg singgah n follow blog cik Yong. No 203. Jemputlah terjah blog sy pula. TQ.

    www.zukidin.com

    BalasPadam
  39. wsalam en zuki, thanx ye sudi singgah n follow blog saya. ardy follow ur blog. Salam perkenalan :)

    BalasPadam
  40. As salam Yong. TQ krna sudi singgah n follow blog abe kie tempohari. Now abe kie follows back your blog. Boleh je kalau nak exchange links. Setuju?

    www.zukidin.com

    BalasPadam
  41. hehehe sy pun xpandai sgt so blh tlg tgk jer la hehehe

    BalasPadam
  42. SALAM DAN HI , ANDA BERADA DI SENARAI TAGGING SAYA UNTUK MENYERTAI 'IPHONE 5S GIVEAWAY BY SYAFIQ SPECKI' JEMPUT SERTAI DAN MENANGI HADIAH LUMAYAN INI . ---> KLIK SINI UNTUK SERTAI<---

    BalasPadam
  43. @Syafiq Specki: wow.. tq mr syafiq sudi tagging sy. sy xde insta le, tp akn join jg sbg tanda support :)

    BalasPadam
  44. Kak Sha singgah. Done follow u =)

    http://awansayatasana.blogspot.com/

    BalasPadam
  45. Salam perkenalan. Semoga dpt settlekan masalah secepat mungkin. Jemput singgah:

    http://caspositif.blogspot.com/

    cas positif

    BalasPadam
  46. ternampak komen fiza tahun 2013 kat atas tu..huhu..cuba try gune url label jangan guna url pages..jadi x?

    BalasPadam
  47. @Azhafizah Md Nor: hahaha, benda lama tak settle sampai skrg lg. nak upah fizah ni untuk upgrade blog, tp takda masa nak plan nak blog ni jd cmna..nanti yong bg detail kat fizah boleh?

    BalasPadam
  48. Hi yong!

    Aqma singgah sini.. kalau siapa suka berangan meh la baca entry kita pasal berangan ni :)

    http://ainulaqma.blogspot.com/

    BalasPadam
  49. @A. Aqma: thanx sudi jenjalan kat sini. angan2 biar smpai tercapai ye aqma. ok nk terjah sana.

    BalasPadam
  50. blog ni dh kemas.. boleh je hire utk betulkan coding.

    BalasPadam
  51. Cantik blog, saya follow blog ini :-)

    BalasPadam
  52. Assalamualaikum
    Saya jual powerbank,oppo n3,,samsung,iphone dan gadjet lain
    jemput lawat blog saya

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/

    lawat IG untuk lebih banyak gambar nurnasuha96_
    whatsapp +60196117811

    BalasPadam
  53. Singgah petang ..:)

    http://www.masturadin.com

    BalasPadam
  54. Assalamualaikum.. First time berkunjung ke sini. Menarik.. jangan lupa ke blog akk ya.. dan joint lah sekali
    http://ruzitakitchen.blogspot.com

    BalasPadam
  55. Ha setuju... setuju... kalau blog cantik mesti kita pun bersemangat nak menulis.. .hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. sis nora, yong dah semangat nk menulis ni.hihi

      Padam
  56. cantik nye warne hijau + pink . warne soft :)

    BalasPadam
  57. salam perkenalan...singgah bw di sini dr www.housewifearts.blogspot.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. salam kenal jg.ok yong p terjah blog.

      Padam
  58. sangat cantik blog ni....buat sendiri ke? =)

    BalasPadam
  59. Done follow farhain.

    Ni link blog ena.


    http://www.aeinnamusa.com/search/label/Vivix?m=0

    BalasPadam
    Balasan
    1. thanx aeinna..jap ye nnt yong follow balik :)

      Padam
  60. Assalammualaikum...

    Jejalan kat sini...kalau sudi singgah ke nam-come.blogspot.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. wsalam, tak boleh pun buka link blog awak tu

      Padam
  61. Balasan
    1. haii anis..yong dah lama follow blog anis :)

      Padam
  62. salam singgah sini yong...comelnya dan cantiknya blog yong...

    BalasPadam
    Balasan
    1. salam mardiah..Thanx tau sudi singgah sini.hehe upah org kreatipp buatkan :)

      Padam
  63. Semoga terus bsemangat untuk berblog...

    Salam Blogwalking : www.yanieyusuf.com

    BalasPadam
  64. terima kasih kak yanie sudi singgah sini :)

    BalasPadam
  65. Happy anniversary,done follow n kita singgah sini,thanks sudi dtg blog kita tau

    BalasPadam
  66. Singgah sini daripada anazarin.com

    BalasPadam
  67. Nice blog :-)Jom blogwalking blog biasa saya http://ainisharendcare.blogspot.com

    BalasPadam
  68. hijau... memang menenangkan... salam kenal (^_^)

    BalasPadam
    Balasan
    1. salam kenal..my febret kaler..hihi. tq,salam kenal jg :)

      Padam
  69. Comel blog ni..hehe
    faranina89.blogspot.my
    Salam bloggers

    BalasPadam
  70. follow dan singgah disini dari g.a mimin adam :)

    BalasPadam
  71. cantek sangattt kombinasi warna blog akak!! suka sangat :D

    BalasPadam
  72. Hi ... Anda telah ditag ...
    FUYOOO !!! GIVEAWAY by Mama Darwiish ... Jom join sama ...

    Cantik ... Saya pun suka hijau ...

    BalasPadam
  73. Masih adakah lagi peluang untuk exchange link?

    BalasPadam
  74. terima kasih atas kunjungan ke blog saya...

    BalasPadam
  75. akak tinggal link
    http://www.sheilainspire.com/

    BalasPadam
  76. singgah sini.....dari arzmoha.com

    BalasPadam

Assalamualaikum,dah baca? Sila tinggalkan komen anda.
Kalau suka tekan LIKE.
Insyaallah komen anda akan dilayan:)

Terima kasih singgah sini, nanti datang lagi ye..
Sayanggg hampa semua,

Regards,
Farhain Azmi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Farhain Azmi Designed by azhafizah.com