-->


Khamis, 20 Jun 2013

First Giveaway by Ecah Khalili

 
Hari ni nak join GA yang ke-5 pula. 
Tadi tengok kat shoutbox ada jejak dari blogger Ecah. Sori sesangat Yong tak dapat nak reply komen kat shoutbox tu..taktaula kenapa. Kadang-kadang boleh, kadang-kadang tak. Macam chipsmore pula. Sekejap ada sekejap takda. 
 
Anyway, Ecah ajak join 1st GA yang dia buat.
Pucuk dicita ulam mendatang. Yong join jelah. Mana tau kot2 ada rezeki menang pastu dapat hadiah penjagaan muka dan diri  macam mask & sabun susu beras kan. Pastu bolehla jadi kiut miut macam Ecah ni. keh3x.. 
 
Wedding Yong lagi sebulan lebih je, so merajinkan diri join GA yang bagi hadiah-hadiah yang berguna untuk majlis nanti.
 
KLIK BANNER UNTUK JOIN GA

Yong nak tag  bride to be 2013:
Kak Wawa 
Kak Alyn 
Feyqa 
Ok.Take care u olls.

4 ulasan:

  1. http://www.mhakimfaiz.my/2013/06/first-giveaway-by-ecah-khalili.html

    BalasPadam
  2. http://www.mhakimfaiz.my/2013/06/first-giveaway-by-ecah-khalili.html

    BalasPadam
  3. salam kenalan
    dari segmen yg sama

    http://sekuntumbungazara.blogspot.com/2013/07/first-giveaway-by-ecah-khalili.html

    follow blog ni..jemputla ke blog zara nanti..=)

    BalasPadam
  4. @siti ZAHARA: wsalam. Sori zara baru perasan komen zara. Ok nnt Yong follow awak ye :)

    BalasPadam

Assalamualaikum,dah baca? Sila tinggalkan komen anda.
Kalau suka tekan LIKE.
Insyaallah komen anda akan dilayan:)

Terima kasih singgah sini, nanti datang lagi ye..
Sayanggg hampa semua,

Regards,
Farhain Azmi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Farhain Azmi Designed by azhafizah.com