-->


Jumaat, 28 Jun 2013

Idea Kasut Kahwin

Hari ni yong nak kongsikan pula pasal idea kasut kawen. Malas dah nak feeling2 touching seperti yang diceritakan dalam Entry ni. Terima kasih kepada rakan2 blogger yang sudi memberi kata-kata semangat kat yong. 
 
Lagi sebulan lebih ja dah nak kawen, tapi kasut takda lagi. Pening sungguh. Tak tahu nak cari kasut kat kedai mana yang ok dan cantik2. Sesiapa yang dok area Kota bharu, Kelantan dan Alor Setar, Kedah boleh tak bagi cadangan sikit? KL pun boleh sebab tunang yong keja di sana.  Teringin nak beli on9. Tapi member yong tak galakkan sangat. 
 
Ok jom tengok gambar2 kasut kawen yang sangat vouge dan menarik perhatian yong ni.
 
 
1. JENIS RIBBON 











2.JENIS LACE





Sumber : AbsolutelygorgeousbyAmy
 
 
 
3.JENIS PEARL/MANIK

 






 
 
4. JENIS BROOCH









Macamna tergoda tak? haa, banyak lagi ni gambar kasut kawen yang Yong nak kongsi dengan hampa semua. Takpa2 nanti yong buat Idea Kasut Kahwin bahagian 2 pula ye. Insyaallah nanti Yong buat entry Idea Kasut kahwin mengikut designer @ vendor pula.
 
 
P/S: Kebanyakkan gambar diambil dari sumber Google. Maaf kepada sesiapa yang merasakan gambar itu miliknya. 
 

7 ulasan:

  1. Wuu..yong..yg no 1 dan 10 tu amat cantik...sya mau satu..sya x survey2 lg kasut.ni yong da bg idea..tq2..:)

    BalasPadam
  2. @adrianna syaz: eh.. yang mna ek? ala kena letak no kat kasut2 ni baru tak konpius. orait welcome. Yong pn x beli lg kasut kawen

    BalasPadam
  3. dila dh beli..tp rs mcm xconfident je nk pakai.. 5 inch height kot! dila ni ari2 sarung slipar jepun je g keja :(

    *tunang la yg beli sbb dea kt nk dila pakai lain dr yg lain..so saddd

    BalasPadam
  4. @Miss Dilla: fuyooo, 5 inci? x boleh nak bayang. Takpala, dila praktisla jalan2 dalam umah pakai kasut tu. Insyaallah sempat lagi ni. Yong leh pakai 2-3inci je, sebab yong dah tinggi. Takut nant tunang yong nmpk rendah plak klu pkai heels lebih dari 2 inci

    BalasPadam
  5. yg pearl manik gambar no 2 tu sy ada kasutnye.. hehe

    BalasPadam
  6. @Shizan Syafik: seriuss?? cantik kot.. td tunang yong g butik bella rina wedding, mmg sgt cantik kasut2 dia.. ada pearl bagai. tp smua lbh dr 3 inci. tak berani nak pakai.huhu

    BalasPadam
  7. klu yg manik tu jahit ke pki gam

    BalasPadam

Assalamualaikum,dah baca? Sila tinggalkan komen anda.
Kalau suka tekan LIKE.
Insyaallah komen anda akan dilayan:)

Terima kasih singgah sini, nanti datang lagi ye..
Sayanggg hampa semua,

Regards,
Farhain Azmi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Farhain Azmi Designed by azhafizah.com