-->


Ahad, 30 Jun 2013

Jom Menang Set Bekas Ikea


KLIK BANNER UNTUK JOIN GA
 
Haa, kali ni nak join giveaway set bekas Ikea. Mau x join, tengokla penutup bekas dia kaler apa? HIJAU. my febret kaler. hehe.
 
Mak yong jual kuih. kalau menang GA ni, yong nak hadiahkan bekas ni kat mak. Yelah, orang yang meniaga kuih ni..peti sejuk mesti penuh dengan bahan-bahan masakan. Contohnya, macam udang kering, nyok (kelapa parut), kacang hijau yang dah direbus, lebihan inti karipap & inti cucur badak dll. Tak larat nak mention, sebab sehari mak yong buat 10 jenis kuih-muih. Bulan posa nanti lagila bertambah menu kuih ni. Memang tak menang tangan la kami anak beranak. 
 
Harap-harap ada rezeki untuk mak. 
 
   Jadi, nak penuhi syarat GA untuk gitau kita ni follower yg ke berapa
Follower Susunatursioca Yang ke-134
Follower siocakecil Yang ke-154
Follower kedaisioca Yang ke-23

P/s: Minta2 kalau menang kan, mak cakap gini "amik ja lah hadiah tu kat hang, guna utk rumah baru lepas kawen nanti". keh3x.

9 ulasan:

  1. cam best je.. bila tarikh tutup?

    BalasPadam
  2. harap2 omak monang..hihi ;p

    BalasPadam
  3. Salam kenal farhain..cntik blog awk..sya x pndai nk wat blog cecntik cenggini.huhu..sya folo blog awk..b2b dr perak..jika sudi singgah la ke blog sya nnti ya.tima kasih :D

    BalasPadam
  4. @adrianna syaz: thanx syaz..salam perkenalan. eh, blog yong biasa2 je. byk button yg x berfungsi lg. mls nak explore coding dah..hehe. ok, nnt yong follow awk. Eh, x tdo lg?? hehe

    BalasPadam

Assalamualaikum,dah baca? Sila tinggalkan komen anda.
Kalau suka tekan LIKE.
Insyaallah komen anda akan dilayan:)

Terima kasih singgah sini, nanti datang lagi ye..
Sayanggg hampa semua,

Regards,
Farhain Azmi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Farhain Azmi Designed by azhafizah.com