-->


Rabu, 26 Jun 2013

Mega Giveaway: Indahnya Islam by Nurul Nizam

KLIK BANNER UNTUK JOIN GA
 
Yong tertarik untuk join GA ni sebab tujuan GA ni diadakan ialah untuk sama-sama berdakwah kepada golongan muda  selain dari menambah bilangan followers.
 
Hadiah pun best dan menarik.

 Al-Quran. 
Baca 1 huruf dah dapat 10 pahala.
1 ayat berganda2 pahala.
Lagi cantikk..kalau dapat abiskan 1 muka surat sehari.

 Buku ilmiah
Yong memang sangat2 suka membaca. 
Membaca jambatan ilmu.
Jangan baca blog je. Buku2 ilmiah pun kita kena baca juga. 
Banyak manfaat yang kita boleh dapat.

 Buku Motivasi diri
Yong sentiasa bercita-cita untuk jadi seorang penulis buku satu hari nanti.
Blog ni pun dibuat sebagai asas untuk memulakan langkah 
dan meningkatkan skill menulis.
Pernah juga bercita-cita untuk menjadi seorang kaunselor 
dan telah mempunyai beberapa koleksi buku motivasi diri.

Tudung Bawal
 
Yong kan jarang sangat beli tudung sebab tak reti memilih.
Sehelai tudung tu boleh pakai lebih dari 2 tahun kot. haha..teruk kan? tapi tudung pakai utk raya, kena beli baru la.
Minta-mintalah dapat rezeki menang hadiah tudung ni.
Tudung ni bidang berapa ek? Kalau bidang 50 ok gak. 
Yong dah berniat nak pakai tudung saiz yang lebih labuh. 
Bukan niat nak menunjuk-nunjuk @ riak
Tapi rasa diri yang mahu berubah ke arah yang lebih baik.
 
TENGOK SINI kalau nak tau senarai hadiah. Rugi kalau tak joinnn..
 
GA tamat pada 26 Julai 2013


5 ulasan:

  1. gud luck dear!

    hadiah best2 kan? fiqa xkisah lah mana2 pon hadiah dpt janji menang and boleh digunakan hehe

    BalasPadam
  2. @Princess Feyqa; tue la hadiah best.. minta2 la ada rezeki menang. thanx n good luck utk fiqa jg..

    BalasPadam
  3. menarik hadiah2 diaa..nak join jgak laa..:)

    BalasPadam
  4. done follow . Dari segmen yang sama . Jom follow GA lain2.
    1. http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/06/mega-giveaway-indahnya-islam-by-nurul.html

    2.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/06/first-giveaway-by-nong.html

    3.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/06/giveaway-bysaidah-yusuff.html

    4.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/06/ga-ramadhan-by-kanvasdakwat.html

    5.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/06/segmen-2-twitterwalking-blogwalking.html

    6.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/06/de-juin-octobre-giveaway.html

    7.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/06/first-mini-giveaway-by-liyana-jasmi.html

    8.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/05/giveaway-kiyomi-teddy-store-by.html

    9.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/07/segmen-jom-pilih-hadiah-raya.html

    10.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/07/giveaway-ramadhan-by-nabilamedan.html

    11.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/07/first-giveaway-by-kraf.html

    12.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/07/syawal-giveaway-by-syazlia-fd.html

    13.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/07/lucky-giveaway-by-jaja.html

    14.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/07/i-love-giveaway-by-wwwnisakaycom.html

    15.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/07/lets-join-hikayat-violet-sofia-giveaway.html

    BalasPadam

Assalamualaikum,dah baca? Sila tinggalkan komen anda.
Kalau suka tekan LIKE.
Insyaallah komen anda akan dilayan:)

Terima kasih singgah sini, nanti datang lagi ye..
Sayanggg hampa semua,

Regards,
Farhain Azmi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Farhain Azmi Designed by azhafizah.com