-->


Khamis, 31 Oktober 2013

Reddelima Giveaway Part 2 by Dunia Sebenar Shida






Dengan ini shida menganjurkan Reddelima Giveaway Part 2 by Dunia sebenar Shida yang akan berjalan selama 2 minggu bermula hari ini 30.10.2013 dan akan tamat pada 12.11.2013 (2 weeks). Pengumuman pemenang untuk Part 2 akan shida umumkan setelah mendapat keputusan dari pihak penaja. Untuk Part 2 pilihan pemenang sepenuhnya dipilih oleh penaja dan juga berdasarkan Unique Click (jadi affliate) Shida berharap GA ini akan mendapat sambutan dan meriah seperti GA sebelum ni. Inshaa Allah. Kita tengok syarat-syarat wajib korang kena follow :


syarat-syarat wajib :
  1. Like Page Penaja dan Share (klik pada button share dalam entri ini) :

  2. Like, G+ entri ini dan Follow Blog Shida :

  3. Buat satu entri bertajuk : Reddelima Giveaway Part 2 by Dunia sebenar Shida

  4. Copy dan paste kod dalam entri korang

  5. Submit link entri dekat komen entri Giveaway ini

  6. Wajib Daftar menjadi Affliate www.reddelima.com dan letak banner Affliate dalam blog (akan disemak oleh Penaja) : klik cara Daftar Affliate dengan 7 langkah mudah!


Senarai Hadiah | Senarai Peserta


P/S: Jom pakat join ramai2 giveaway ni sambil jana pendapatan sbg affliate Reddelima
 

12 ulasan:

  1. Salam kenal/singgah/follow^^good luck . dari segmen sama kalau free singgah ye: reddelima-giveaway-part-2-by-dunia

    BalasPadam
  2. Gud luck yong..lama yong mnyepi ni..hehe

    BalasPadam
  3. @Risha Melon: thanx risha.. nnt kak yong follow awk balik. goodluck too

    BalasPadam
  4. @adrianna syaz Thanx sya. tuela pasal. bru nak aktif balik ni.blog sya pn dh lama yong x jenguk. sori

    BalasPadam
  5. kak yong.. miss u. hehe. lama tak nampak, honeymoon eh.. hehe..
    good luck kak.. :)

    BalasPadam
  6. Assalamualaikum.
    dtg dari GA yg sama.tlg klik banner red delima saya ye.TQ. good luck :)

    jom join GA saya :)
    http://contest-sanasini.blogspot.com/2013/10/giveaway-klik-join-menang-by-aienn-mohd.html

    BalasPadam
  7. @Aienn Ninie: hai Aienn.. Insyaallah jika ada kesempatan saya akan join GA awak. Thanx invite sy

    BalasPadam
  8. good luck kak yong.. shad klik iklan nuff akak..
    ikon kecik2 tu copy and paste aja dari mana2, then, buat macam kita backlink kan banner giveaway.. linknya, link 8share/churp2 kak yong.

    BalasPadam
  9. Assalamualaikum..singgah dari segmen yang sama :)

    http://www.azhafizah.com/2013/10/reddelima-giveaway-part-2-by-dunia.html

    salam perkenalan :)

    BalasPadam
  10. @Azhafizah Md Nor: Wsalam.salam kenal juga Azhafizah. rajin2 la singgah blog yong nnt yer

    BalasPadam
  11. @Azhafizah Md Nor: Wsalam.salam kenal juga Azhafizah. rajin2 la singgah blog yong nnt yer

    BalasPadam
  12. Salam kenal Farhain! Datang jalan2 sini tambah kenalan baru.. #109
    GA Gempaq nih.. All the best & gudluck ye..^_^
    Mieza Suri Shaklee

    BalasPadam

Assalamualaikum,dah baca? Sila tinggalkan komen anda.
Kalau suka tekan LIKE.
Insyaallah komen anda akan dilayan:)

Terima kasih singgah sini, nanti datang lagi ye..
Sayanggg hampa semua,

Regards,
Farhain Azmi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Farhain Azmi Designed by azhafizah.com