-->


Selasa, 31 Disember 2013

2013 Year end Giveaway by Kek Gula Hati


Sebenarnya Yong dah lama join contest ni. Dari awal bulan 12 lagi, kalau tak silap. Tapi kan, Yong tak sempat nak promot minta orang like post contest ni. Tepat kul 12 malam ni Contest ni akan berakhir. Harap sangat berpeluang dapat hadiah kek. Yong nak bagi kek tu kat Usop sempena hari lahirnya 24.12 yang lalu. Yong baru keja 2 minggu. Gaji dapat sikit je. Tak mampu lagi nak beli hadiah guna duit sendiri untuk Usop. 
Yong nak minta tolong silent readers dan bloggers sekalian untuk tolong like post yang Yong share tu boleh tak?
 
https://www.facebook.com/S.N.farhain/posts/705185772839558?notif_t=like
 
Ok.Itu link post Yong.  
Jasa anda semua amat Yong hargai.. thanx ye. tiada paksaan. tolong dapat pahala.. 
 
SELAMAT TAHUN BARU 2014 
 
 \
 
 Ini pula hadiah untuk pemenang. 
 
Hampa semua boleh juga belek-belek FB Kek Gula Hati. Sis Aishah merupakan owner kepada Kek Gula Hati yang menjual pelbagai jenis kek dan cupcake. Kek Gula Hati (a.k.a Sweetheart Cake) - idea cetusan inspirasi untuk anakanda tersayang..daripada nak order utk bufday anaknya Qaleesya alih2 terus buat sebagai hobby..Menarik kan?
 
Sis Aishah juga tak lokek untuk berkongsi pelbagai jenis resepi kek untuk semua followers, friends dan pengunjung Fb nya. Jadi kepada sesiapa yang berminat untuk membuat tempahan kek dan cupcake bolehlah hubungi sis aishah di talian 013-641 1532. Rumah sis Aishah ni di area Johor Bahru. Orang JB bolehla order kek kat sis Aishah ye :)

P/s: Jangan lupa like post yong tu tau


6 ulasan:

Assalamualaikum,dah baca? Sila tinggalkan komen anda.
Kalau suka tekan LIKE.
Insyaallah komen anda akan dilayan:)

Terima kasih singgah sini, nanti datang lagi ye..
Sayanggg hampa semua,

Regards,
Farhain Azmi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Farhain Azmi Designed by azhafizah.com