-->


Khamis, 5 Disember 2013

Adrianna Syaz First Giveaway

 
 
Jom sama2 bagi support kat member blog Yong sorang ni..hihi. 
http://summerkisseswinterrain.blogspot.com/2013/12/adrianna-syaz-first-giveaway.html
 KLIK BANNER UNTUK JOIN GIVEAWAY
 
 
Ni giveaway pertama yang Yana anjurkan. Hadiah pun sangat menarik tau. Rugi tak join.
 
Dulu Yong panggil dia dengan panggilan Sya. Then, masa dia buat announce amik tempahan untuk nangka n dessert, dia ada letak no whatsapp dia sekali dengan nama Yana. Yong terus konpius. Eh, ni Yana ke Sya? haha. lepas dari tu, terus Sya suruh Yong panggil dia dengan nama Yana. 
Eh, jangan tak tau Yana ni pandai tau dalam mem'baking' ni. Tak caya try terjah blog dia. Ingat lagi, awal2 Yong kenal dia. Masa tu pun Yana macam Yong juga. Baru nak berblog. Tapi skrg wah...Followers makin ramai. Yelah Yana rajin update entry, tayang makanan best2 pula, entry semua best2. Tak macam Yong ni. Susah betul nak maintain update entry. Huhu.
Yana juga letak syarat suruh sesiapa yang join GA ni, letak gambar hujan.  Gambar yang menjadi pilihan hati Yong ialah.....
 
 
 Taraa! Sebab apa Yong suka gambar ni? cer teka cer teka.. Sebabnya warna hijau dan kata-katanya yang amat bermakna pada Yong. Ish, tak boleh lari dari hijau ni. semua nak hijau je. hehe. Cuba fahami kata-kata tu. Setiap kesusahan/kesedihan yang kita alami pasti menemui jalan bahagia. Tak dunia, In Shaa Allah ada di akhirat.
Lagi satu gambar hujan..
 
Gambar kenangan masa mula-mula melangkah masuk UiTM. Tahun 2008. Masa ni Yong dan rakan sekelas baru balik dari kelas. Otw balik hostel, hujan lebat. Kami apa lagi. Remaja lagi kan..terus main hujan. :)
 
 
P/S : Yana panjang tak entry Yong? haha.. selamat membaca
 
 

9 ulasan:

  1. samalah kita yong..akak pon makin bz..xsempat nk bw sgt..good luck yer yong! ;)

    BalasPadam
  2. @S. Faezah: tuela pasal akak. yong bw sempat lg. nk menulis ni yg susahnya. komitmen byk :) thanx akak

    BalasPadam
  3. gudluck yong~~ ('',)
    rjin join GA ek..hehe

    BalasPadam
  4. Hehe..yaya..masih kuingat yong..masa mula2 blogging dulu..geng2 dgn yong la..hehe..agaknya sbb sllu tulis sya..tu org ingat nama pnggilan saya sya..hehe..terharu yong tulis entry cmni tahu..rasa nk nangis2 ni..:) tima kasih yong sbb sdi join ga sya ya..gmbar yg yong suka dan letak kat entry ni pun cantik..i like.. ♥♥^_^

    BalasPadam
  5. @orench ladee: thanx awk..haha isi masa yg terbuang.. :)

    BalasPadam
  6. @adrianna syaz: hehe..nangis mcm hujan yg turun tak? oh, itula pasal..takpa lps ni kita stick dgn pggln yana ye. welcome n thanx jg yana :)

    BalasPadam
  7. gud luck yong... sy baru buat entry sal hujan... hahaha nak join jgklah... kihkihkih.. tapi nak kna g ambik gmbr cun dulu... hehehe

    BalasPadam
  8. @Ahlam Miera Amirul Shafie: thanx mera.. yeke? jap nak terjah blog miera.. Jom2 pakat meriahkan GA ni

    BalasPadam
  9. wah ! ada memori hujan rupanya . nice quote ...

    BalasPadam

Assalamualaikum,dah baca? Sila tinggalkan komen anda.
Kalau suka tekan LIKE.
Insyaallah komen anda akan dilayan:)

Terima kasih singgah sini, nanti datang lagi ye..
Sayanggg hampa semua,

Regards,
Farhain Azmi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Farhain Azmi Designed by azhafizah.com