-->


Jumaat, 6 Disember 2013

Angka cantik #123


 
Pagi tadi buka blog hijau ni terus tersenyum sorang-sorang. Angka followers cantik je #123. Alhamdulillah, follower blog Yong makin bertambah. Terima kasih kepada semua bloggers dan silent readers yang sudi follow blog hijau ni. Rajin2 lah tinggalkan jejak hampa dengan komen pada entry atau mesej di shoutbox ye. 
 
Yong dah aktif berblog hampir 10 bulan. Walaupun followers Yong lambat nak bertambah, Yong tetap takkan putus asa untuk menulis. Cuma kadang2 kekangan masa yang membuatkan idea menulis tu terbantut.
 
Blog Farhain Azmi merupakan blog peribadi. Blog yang mengisahkan apa sahaja yang terniat di hati Yong. Yong suka bercerita tentang kehidupan seharian Yong, perkahwinan dan pertunangan Yong, join contest/segmen/Giveaway, berkongsi resepi, dan apa-apa sahaja selagi tidak menyalahi etika dan batasan agama.
 
Rasa macam nak perkenalkan diri sekali lagi je. Dulu dah cerita kat sini dan sini. Nama saya Farhain Azmi. Awak semua boleh panggil saya dengan panggilan Farhain/ Farah/Yong. Kepada sesiapa yang muda dari saya tu bolehlah panggil Kak Yong ye.. Saya lahir tahun 1989. hehehe. Dalam blog ni, saya bahasakan diri saya Yong.  
 
Moga kita semua berada di dalam limpah rahmat Illahi. Mari kita sama-sama mendoakan mangsa banjir di Pahang, Kelantan dan Terengganu berada dalam keadaan sejahtera dan baik-baik sahaja. Semoga mereka sentiasa tabah dan bersabar menghadapi dugaan.
 
Yong nak minta tolong kawan-kawan klik iklan-iklan di blog Yong ni boleh tak? Kepada yang dah klik tu, terima kasih banyak-banyak. Kalau nak Yong klik iklan hampa, sila bagi link blog atau link iklan di bahagian komen ye. 
 

9 ulasan:

  1. nk panggil yong jgk~ bru best..hehe.
    follower sy pun merangkak jgk nk bercmbah..org baru kn..kne usaha lg bru dpt cm yong.

    BalasPadam
  2. gudluck yong! jom teruskan berblogging :)

    BalasPadam
  3. Tahniah yong..truskn berblogging..sya sentiasa jd pngunjung setia blog yong..chaiyok2 yong.. ^_^

    BalasPadam
  4. tahniah.. dah makin ramai followers.. meh ramaikan followers kita jugak.. kita baru je nak aktif dalam blogging neh walaupon akaun dah wujud 3 tahun lepas.. hihi

    http://upsidesdown.blogspot.com

    BalasPadam
  5. Yong..dtg sini..

    http://summerkisseswinterrain.blogspot.com/2013/12/percubaan-donut-pertama-resipi-yong.html

    BalasPadam
  6. @orench ladee: blh je ayue nk pggl Yong.. Blog ayue cantik plus ayue pn ada bt bisnes kat blog kan? In Shaa Allah nnt followers mesti bertambah ramai

    BalasPadam
  7. @S. Faezah: Thanx kak faezah.. In Shaa Allah :)

    BalasPadam
  8. @Naniey Jemiey: tak ramai mna pun. dah tgk blog naniey..byk entry dah tu. ok nnt yong follow ye.

    BalasPadam
  9. @adrianna syaz: yanaaa..thanx tau sudi promot blog yong.. terharu sgt2x.. donut yana bt lg mengancam..hihi

    BalasPadam

Assalamualaikum,dah baca? Sila tinggalkan komen anda.
Kalau suka tekan LIKE.
Insyaallah komen anda akan dilayan:)

Terima kasih singgah sini, nanti datang lagi ye..
Sayanggg hampa semua,

Regards,
Farhain Azmi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Farhain Azmi Designed by azhafizah.com