-->


Rabu, 4 Disember 2013

Percuma Calendar 2014 Bergambar Sendiri!



Mood nak join contest lagi.

http://syazwani30.blogspot.com/2013/11/percuma-calendar-2014-bergambar-sendiri.html

KLIK BANNER UNTUK JOIN CONTEST


Kan best kalau dalam bilik kita atau rumah kita ada kalendar bergambar kita sendiri. Dengan orang tersayang pula tu. Tak kiralah dengan suami, kawan-kawan atau ahli keluarga sendiri. 

Syarat Penyertaaan
 
1. Buat satu entri bertajuk "PERCUMA CALENDAR 2014 BERGAMBAR SENDIRI!"
2. Letak gambar kalendar yang disediakan dalam blog ini ke dalam entri korang (macam Yong letak gambar di atas tu)
3. Buat entri mengenai contest ini seperti syarat-syarat penyertaan.
4. Like page Facebook penganjur iaitu WB Artwork Center
5.Tarikh tutup penyertaan 31 Disember 2013, Selasa jam 12.00 malam
6. Selepas entri siap di post, berikan URL entri korang dalam ruangan COMMENT di entri ini untuk semakan :)

WB Artwork Center merupakan sebuah kedai online yang menawarkan harga ekonomi untuk doorgift sticker, business sticker, business card, yassin, bunting, flyers, Thank you card, banner dan lain-lain lagi. Sangat sesuai dan bermanfaat untuk golongan bride-to-be yang bakal melangsungkan majlis perkahwinan dan para peniaga yang nak membuat promotian mengenai bisnes mereka. Nak guna untuk majlis lain seperti majlis akikah, bertunang, sambutan hari lahir dan lain-lain pun boleh contact owner FB ni. Di sini Yong sertakan detail contact owner..

Call/ SMS : 012-604 0491 / 011-1456 8878
E-mail : wb.artwork.center@gmail.com

Yong pun dah letak link FB WB Artwork Center di blog ni sebagai rujukan dan sokongan untuk kita semua. Ada di bahagian kanan blog ni, di group "Wedding Stuff"


8 ulasan:

  1. gudluck yong! macam best jer ni..

    BalasPadam
  2. Ni mmg betul bersemngat ni yong.hehe

    Yong..jemput join ga saya :)

    BalasPadam
  3. @adrianna syaz: tgh meluap2 semangat ni..ok yong join. tq jemput

    BalasPadam
  4. @Marou Apple Hijau: thanx BBL.. follow le blog kite skali. eh, apple hijau? wah.. I like

    BalasPadam

Assalamualaikum,dah baca? Sila tinggalkan komen anda.
Kalau suka tekan LIKE.
Insyaallah komen anda akan dilayan:)

Terima kasih singgah sini, nanti datang lagi ye..
Sayanggg hampa semua,

Regards,
Farhain Azmi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Farhain Azmi Designed by azhafizah.com