-->


Sabtu, 20 Disember 2014

Giveaway 2014 Bersama MyStoryMory.com

http://www.mystorymory.com/2014/12/giveaway-2014-bersama-mystorymorycom.html
KLIK BANNER UNTUK JOIN GA

Tarikh-tarikh penting :

8 Januari 2015 jam 11.59 malam - tarikh tutup GA
14 Januari 2015 - Keputusan akan diumumkan

Pemenang akan dipilih secara rawak oleh penganjur.
"JOIN THE GIVEAWAY AND HAVE FUN!"

Read More

GIVEAWAY 2 YEAR BLOG TENGKUBUTANG

http://tengkubutang.blogspot.com/2014/12/giveaway-2-year-blog-tengkubutang.html?m=0
KLIK BANNER UNTUK JOIN GA
GIVEAWAY terbuka kepada semua rakan blogger di Malaysia. GIVEAWAY bermula pada hari ini, 7 Disember 2014, iaitu tepat jam 11 Pagi sehingga 20 Disember 2014 (jam11.59 malam) 
 
P/S: semua syarat dah ikut kecuali syarat follow instagram tu..HUHU. 
Harap2 ada rezeki menang :)
-Join pun last minit-
Read More

Isnin, 15 Disember 2014

First Giveaway by Erza

First Giveaway By Erza 

*** sempena kelahiran putera kedua***




1. Wajib follow blog ERZA dan google+ follower


2. Wajib like fanpage Zaf's Outlet 

3. Buat satu entri bertajuk "First Giveaway by Erza" dan 
letak banner di atas, backlink ke entri ini


4. Tinggalkan URL entri korang di SINI

5. Siap dan good luck friends!!!


Read More

Simple giveaway by Licha

Jom kawan2 pakat meriahkan GA ni
P/s: Blog tenggelam timbul.Sekejap da sekejap menghilang
Read More

Isnin, 22 September 2014

Counting day for Our Junior

Assalamualaikum kawan-kawan semua. Apa habaq? sihat ka? Dah lama rasanya Yong tinggalkan dunia blogging ni. Kalau ada entry yang Yong update pun semuanya pasal join Giveaway. Entahlah mood berblogging ni sudah ke laut. Bukan tak rindu. Sumpah rindu sangat-sangat. Banyak gambar dan entry dalam kepala ni, Yong nak kongsi dengan hampa semua.
Tapi apakan daya..sejak berbadan dua ni, perangai malas tu menjadi-jadi pula..hihi. Ekceli, Yong sekarang dah pregnant baby first. Alhamdulillah. Tengah sarat dan tunggu masa nak bersalin je ni. Masa entry ni ditaip, kandungan Yong dah masuk 37 minggu. Cepatnya masa berlalu. Tarikh jangkaan bersalin Yong ialah pada 11.10.2014 ni, jatuh pada 5 Zulhijjah bersamaan raya haji ke-5. Aduhh..rasa nebes la pula. Dupdapdupdap..
Macam-macam perasaan timbul dalam benak Yong sekarang. Antaranya, adakah Yong dapat bersalin normal? berapa lama masa yang diambil untuk baby keluar tengok dunia? Perlukah yong di induce nanti? Berapa jahitan yang kena? hai..macam-macamlah fikiran orang yang pertama kali mengandung ni. Alkisahnya, yong suka melalut fikir macam-macam ni sebab Yong ada masalah uri di bawah tahap 2 dan masalah kencing manis. Part sakit-sakit ni nantilah Yong cerita ye. Spoil mood pula kang..huhu.
Harap-harap semuanya berjalan dengan lancar dan urusan bersalin dipermudahkan. Ameen. 
 
Kat sini, Yong nak mohon maaf kat semua pembaca andai kata Yong ada buat salah sepanjang Yong berblogging ni. Manalah tau kan, kadang-kadang ada entry Yong yang orang tak suka baca. Walaupun post entry tu takdelah banyak mana pun. Tolong doakan Yong selamat bersalin ye dan baby dalam keadaan sihat. Hujung minggu ni baru nak travel balik Kedah, kampung halaman Yong. Nak bersalin di Hospital Sultanah Bahiyah. Minta-minta sempatlah. Jangan bersalin kat highway sudah.
Thanx pada yang sudi baca dan sudi mendoakan kesejahteraan Yong dan baby. 
Semoga Allah turut merahmati kalian juga. Ameen.
Read More

Ahad, 21 September 2014

Giveaway 2014 Mialiana.com



Giveaway 2014 Mialiana.com bermula pada jam 8.30 pagi 20 September 2014 hingga 11.59 malam 30 September 2014. Menawarkan hadiah yang bernilai RM1,495.80 untuk dimenangi. Senarai hadiah ada di SINI.

Semua blogger dijemput join untuk menyertai Giveaway ini.

Syarat-syaratnya :

1. Wajib Follow Blog Sponsor
MiaLiana Aynora SewaKeretaSabah ProvideNetwork TengkuButang IeyzartdSyahieyr FuzaMusa YatiAdam ZafirahZarrae Cekelatmanih DayangDeno EngkuMuzahadin PetakBunga AinimRashihah KaryaMahirah Azhafizah Zaidalifah FatihahFazlin FatinFarhanah NiaEmkay SyiraLokman

2. Wajib Like Fanpage Sponsor


3. Buat entri bertajuk Giveaway 2014 Mialiana.com
4. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
5. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI

40 pemenang bertuah akan dipilih melalui random.org dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 10 Oktober 2014.

Good luck!

klik pada banner untuk join....
Read More

Selasa, 16 September 2014

Mega Giveaway Anak Merdeka Malaysia


Klik Banner Untuk Join

Assalamualaikum dan salam sejahtera...
Alhamdulillah... setelah sebulan lebih perancangan, akhirnya dapat juga saya lancarkan buat julung kalinya Mega Giveaway 2014.

Give Away ini adalah sempena bulan kelahiran saya dan anak merdeka Faiqah iaitu pada tanggal 31 Ogos. Mega Give Away ini dianjurkan oleh pemilik blog ini dan ditaja oleh ramai blogger untuk mencari ramai pemenang.

Mega Give Away ini ditaja oleh:

Tempoh:
03 Ogos 2014 hingga 16 September 2014 [23:59PM]

Hadiah:
Cash RM30
Cash RM20
Cash RM20
1 Naskah al-Quran
Buku terbitan Ana Muslim
Buku Agama x 1 Pemenang
Kain Ela 2Meter Warna Plain
Wallet Sophie Paris
Wallet
Widescreen Sticker
Voucher RM5 untuk barang preorder di Cayesha
Brooch
2 Car Perfume
Keychain Sarawak
EXO-M Postcard
Bookmark dan Keychain
Topup RM10 x 2
Topup RM10 x 2
Topup RM10 x 2
Topup RM10 x 1
Topup RM5 x 1
Topup RM5 x 1
Topup RM5 x 1
Topup RM5 x 1
Topup RM5 x 2
Topup RM5 x 2
Header Blog x 2
Watermark x 5
Review Blog x 2
Hadiah Misteri x 2
Read More

Ahad, 15 Jun 2014

1st Giveaway by Oh My Fariza

http://ohmyfariza.blogspot.com/2014/06/first-giveaway-fariza-warna-warni.html
Read More

Khamis, 22 Mei 2014

Smile Giveaway by Shad


Greetings and Assalamualaikum to all
Jemput Join


Klik Banner untuk Join

Giveaway ini dianjurkan oleh Shad dan disponsor oleh
Ekin Schmidt | Ana Solehah | Aimi Syafiqah | Izzat Syahir | Akma Khaieri |
Nur Amelia | HajarNizam | Nur Intan | Hakimi | Rexylla | Tasha Aqisha
Syamimi dan Shad

Read More

Rabu, 21 Mei 2014

Giveaway Diari Jejaka Hangat 2014




Klik Banner Untuk Join

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Giveaway Diari Jejaka Hangat 2014 dilancarkan buat julung kalinya. Pelbagai hadiah menarik telah disediakan khas untuk anda. Jadi, apa tunggu lagi? Jom sertai Giveaway Diari Jejaka Hangat 2014.

Hadiah :-

Perfume Sample Grade 5A
Dress
Custom Made T-Shirt Geek
Shawl
Mistery Gift
Collagen Lips Mask
Tudung Bawal
Topup

Giveaway Diari Jejaka Hangat 2014 ditaja oleh [ DJH ] [ Rexylla ] [ Fatihah Fazlin ] [ Auni Sofea ] [ Rara Farhana ] [ Ana Solehah ] [ Ain ] [ Eryati ]
Jom memeriahkan Giveaway kali ini!!...
Read More

Giveaway Cantik Bersama Hesta Facial Treatment


klik banner dia atas untuk peluang memenangi 
HESTA Facial Treatment Set Ajaib

Tahukah anda sebenarnya terdapat beberapa faktor yang menyebabkan pelbagai masalah kulit wajah boleh terjadi keatas diri anda. Ramai wanita di luar sana yang tidak sedar sebenarnya, mungkin termasuk diri anda sendiri. Untuk mendapatkan wajah yang cantik, bukanlah sesuatu yang mudah. Tak cukup dengan itu, untukMENGEKALKANNYA agar ianya mampu bertahan lama turut menjadi satu cabaran besar. Masalah-masalah yang biasa dihadapi :

  • Masalah jerawat dan parut jerawat mudah timbul
  • Masalah kulit kering, kasar & kusam
  • Masalah warna tona kulit tidak sekata
  • Masalah pori-pori terbuka
  • Masalah kurang keyakinan diri
  • Masalah kulit gelap & pigmentasi serta berjaragat
  • Masalah kelihatan kulit jauh lebih tua daripada usia

h4
Untuk mengatasi ke semua masalah di atas dan memastikan agar kulit wajah anda sentiasa cantik berseri, ada 4 pekara yang perlu anda ambil perhatian dan lakukan ….
1.Membersihkan Wajah
2.Menyegarkan Wajah
3.Melembapkan Wajah
4.Melindungi Wajah
HESTA® Facial Treatment Set
“Set Lengkap Rawatan & Penjagaan Kulit Wajah Yang TERBUKTI BERKESAN Serta Mendapat Kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia!”
277 produk facial(Imej-imej di atas menunjukkan gambar sebenar produk Hesta Facial Treatment Set yang mengandungi 7 item dalam satu pakej)

Hesta Facial Treatment Set ini merupakan set rawatan wajah lengkap yang mampu 
  •  membantu menyelesaikan pelbagai masalah kulit wajah anda serta terus mengekalkan kesan positif tersebut untuk jangka masa lebih panjang
  • Ia terdiri daripada 7 item dalam satu pakej yang kandungannya terdiri daripada sumber bahan-bahan ekstrak tumbuhan semulajadi seperti ekstrak tumbuhan rosemary, chamomile, olive oil, aloe vera serta diperkaya dengan anti-oksida
  • Ianya dijamin selamat dan suci bebas daripada sebarang kandungan bahan-bahan kosmetik aktif berbahaya seperti hidrokuinion & merkuri
  • Diformulasikan khas menggunakan teknologi kecantikan daripada Perancis (France) yang telah mendapat kelulusan daripada pihak Kementerian Kesihatan Malaysia. Produk ini juga memang khas datangnya daripada France!
  • Fungsi utama Hesta Facial Treatment Set ini adalah memberikan rawatan dan melindungi kulit wajah anda daripada ancaman luaran seperti sinaran cahaya UV matahari berlebihan, debu, kotoran, suasana kering serta memulihkan kembali sel-sel dan tisu kulit wajah anda yang telah rosak
  • Dan yang menariknya, kesannya mampu anda mula lihat seawal sebaik sahaja anda selesai guna produk ini walaupun pada hari yang pertama! Dah ada bukti testomonial bagi menyokong kenyataan ini, nanti saya akan kongsikan bersama anda di bahagian bawah laman web ini
  • Produk ini amat sesuai untuk semua jenis kulit, dari normal sehinggalah yang mempunyai kulit berminyak
  • Kesimpulannya, produk set Hesta Facial Treatment ini lah penyelesaiannya kepada masalah kulit sensitif yang memerlukan penjagaan rapi serta rawatan yang secukupnya. Ia merangkumi 4 aspek penting dalam penjagaan kulit wajah seperti yang ada saya konsgsian di atas tadi iaituMembersihMenyegarMelembap dan Melindungi kulit wajah anda dalam satu masa sekaligus!
20 Kelebihan HESTA Facial Treatment Set!
  • Sesuai untuk semua jenis kulit yang normal
  • Menghilangkan masalah kulit kusam tidak bermaya
  • Menlenyapkan minyak berlebihan pada kulit anda bagi mengelakkan masalah jerawat
  • Bertindak merawat & memperbaiki sel-sel kulit wajah yang rosak dan kering
  • Membantu dalam pertumbuhan sel-sel kulit wajah yang baru dan sihat agar anda terus kelihatan kekal muda seterusnya melewatkan proses penuaan
  • Melindungi kulit wajah anda daripada masalah kekeringan
  • Bertindak merawat kegatalan kulit wajah akibat daripada masalah resdung
  • Bertindak mengatasi bintik-bintik hitam dan putih
  • Mengawal dan mengurangkan jerawat serta mengatasi kesan parut jerawat
  • Merangsang pertumbuhan kolagen pada kulit wajah anda secara semulajadi
  • Mampu menegang dan menganjalkan kulit wajah anda
  • Menjadikan kulit lebih cerah berseri
  • Melindungi kulit dari sinaran UV berlebihan
  • Salah-satu item dalam set ini iaitu Pearl Sunblock Foundation yang lembut mampu membebaskan kulit wajah anda daripada berminyak yang mampu bertahan sehingga 24 jam
  • Bertindak memudarkan dan menghilangkan jeragat
  • Mengurangkan garis-garis halus dan kedutan agar anda sentiasa kelihatan awet muda
  • Perbezaan & kesan positif boleh dilihat dengan hanya sekali rawatan!
  • Meningkatkan keupayaan serta mengekalkan tahap kelembapan semulajadi kulit wajah
  • Mengekalkan wajah awet muda anda walaupun usia anda sudah lanjut
  • Menaikkan lagi seri wajah anda dengan sekali rawatan sahaja
TESTIMONIAL

blogger femes -- MAK DARA




481667_219791958155110_405911413_n

CONTACT :
 http://hesta1.blogspot.com
 http://hesta1stopbeauty.com
♥ Facebook : HESTA1STOPBeautyCenter
♥ Call/ Whatsapp/ SMS : 012-3384991


Read More

Ahad, 11 Mei 2014

Giveaway Mega 1st Anniversary Mamaniza.com






Buat julung kalinya mama melancarkan Giveaway Mega 1st Anniversary Mamaniza.com disertai beberapa para sponsor yang hebat dengan menawarkan beberapa ganjaran yang menarik kepada para pemenang.

Follow Blog :


Like Page :



Syarat utama :
  1. Pastikan anda follow kesemua sponsor berikut dan like page mereka.
  2. Buat entri bertajuk Giveaway Mega 1st Anniversary Mamaniza.com
  3. Copy coding yang telah disediakandan pastekan ke dalam ruangan HTML dan publishkan.
  4. Hantarkan URL penyertaan anda di ruang komen.
  5. Giveaway ini akan berlangsung pada 10 Mei pukul 12 tengahari dan berakhir pada 20 Mei 2014 pada 12 tengahari juga.
  6. Pemenang akan diumumkan pada 25 Mei 2014 berdasarkan random

Hadiah Giveaway :
  • Tasbih Pearl x 10 pemenang
  • Wang tunai RM 30 x 1 pemenang
  • Top up bernilai RM 5 x 5 pemenang
  • Tudung bawal berserta brooch x 1 pemenang
  • Senaskah Tafsiran Pimpinan Ar rahman x 1 pemenang
  • Sticker Homemade (2 sticker) x 1 pemenang
  • Keychain Penyu x 5 pemenang
  • Hadiah Misteri x 2 pemenang
  • Kain Baju Kurung 4M dan Goodie beg bersama accesories x 1 pemenang
  • Tudung Bawal Plain x 2 pemenang
  • 3 Pin Tudung by Pin2it by NeenaAnuar x 3 pemenang
  • Buku Terbitan Ana Muslim bernilai RM 100 x 1 pemenang
  • Bedak Sejuk Azza's Gold Powder x 1 pemenang

Nota :

34 pemenang di cari, di harap giveway ini akan mendapat sambutan dengan meriahnya. Sekian, terima kasih.

Read More

Ahad, 27 April 2014

Syiera Firdaus's April Giveaway

http://3.bp.blogspot.com/-LLHkq6NgVy0/UzonDU3LHxI/AAAAAAAACpk/FaSpu9G1aiw/s1600/ga.png
KLIK BANNER UNTUK JOIN GA
Read More

Mini GA Cash RM350 by Emas Putih #part2

As-Salam

[ Tekan banner di atas kalau nak join ]

Mini GA Cash RM350 by Emas Putih #part2 ini dianjurkan oleh Emas Putih
dan disponser oleh Syiera , Iskandar Daughter , Saidatul dan Syira Lokman dan Mahamahu :)


P/S: ni kira warming up dulu..dah lama tak update blog. Rindu sangat2 dengan monster hijau ni tapi apakan masalah kesihatan dan kesibukan keja.

Read More
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Farhain Azmi Designed by azhafizah.com