-->


Selasa, 14 Januari 2014

2nd Giveaway by Handbouquet Ibtisam

Assalamualaikum W.B.T

Sempena tahun baru 01.01.14..
Kami ingin melancarkan GIVEAWAY yg kedua...
Senang je..
Langkah2 nya :-
1) LIKE page ini (Handbouquet-Ibtisam)
2) LIKE gambar ini
3) SHARE pada wall anda & publickan
4) COMMENT "Done & Nama Penuh beserta tarikh mjlis"
5) Tunggu, Doa & Tawakal moga ada rezeki kalian
6) Tamat pd 15.01.14 dan pemenang akan diumumkan pd 18.01.14

**2nd Giveaway ini juga bole di share pd intagram anda.. Means nama anda akan ada 2, satu di fb dan satu di intagram.. Jika share di intagram, guna hashtag #2ndgiveawaybyibtisam #ordinaryibtisam dan tag nama '@ciktie' .. Nanti kami akan cek di fb & intagram.. Bole jg refer ig @ciktie utk cara2...
**kepada blogger.. Anda bole juga buat entry dan bg kami link entry tersebut..
**terbuka pada mereka yang majlisnya bln Mac2014 dan ke atas
**pemenang dipilih secara rawak
 
**Hadiahnya --
1st - 1 Handbouquet + 30pcs Tasbih Fatihah (random color)
2nd - 1 Handbouquet + 20pcs Tasbih Fatihah (random color)
3rd - 15pcs Tasbih Fatihah (random color)
**SELAMAT MENCUBA**
Yong tak join pun GA ni cuma nak tolong promot dan bantu mana-mana bride to be yang nak handbouquet cantik dan unik. Cik Tie pernah sponsor pearl handbouquet kat Yong tau masa wedding dulu. Memang terharu sangat walaupun Yong tak menang first GA ciktie tapi ciktie still sudi sponsor Yong. 
 
Ni link First Giveway by Handbouquet Ibtisam yang Yong pernah join dulu. 
 
Ini pula Pearl Handbouquet yang Ciktie sponsor untuk wedding Yong. 
 

 
Cantik kan? Ekceli, Yong tak sempat nak review lagi pasal Handbouquet wedding Yong ritu. Jadi, yong tumpanglah selit kat sini. Hehe.. In Shaa Allah jika ada kelapangan nanti Yong sambung review segala hal pasal tunang dan wedding Yong..
Lastly, jomlah pakat-pakat meriahkan GA ni. Tinggal sehari je lagi. Baru sempat nak update entry. Sorilah ye..

10 ulasan:

  1. Wahhh..tq yong sbb invite..insyaallah join nnt ('',)

    BalasPadam
  2. @Akeyla Azmi: hihi..smpai tergoda mata kita ni kan qila? hehe

    BalasPadam
  3. good luck kak yong.. wah lawanya bunga manik for bride to.. unik.

    BalasPadam
  4. yong..sdeynya GA da tamat..xsempat join..xde rezeki :(

    BalasPadam
  5. @sha dhira:shad, kak yong x join pun.just promot ye..tuela caantik dan affordable

    BalasPadam
  6. @S. Faezah:ala yeke..hmm xda rezeki nk bt cmna kan. rezeki tang len tu

    BalasPadam

Assalamualaikum,dah baca? Sila tinggalkan komen anda.
Kalau suka tekan LIKE.
Insyaallah komen anda akan dilayan:)

Terima kasih singgah sini, nanti datang lagi ye..
Sayanggg hampa semua,

Regards,
Farhain Azmi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Farhain Azmi Designed by azhafizah.com