-->


Isnin, 27 Januari 2014

Birthday Giveaway by Cik Ayue


http://mii-and-himm.blogspot.com/2014/01/birthday-giveaway-by-cik-ayue.html
KLIK BANNER UNTUK JOIN GA
 
Dah lama entry ni terperap. Aish nak join tapi gambar contoh pelamin yang Yong smpan untuk rujukan semua hilang entah ke mana. Then, gambar contoh baju pengantin tu memang banyak..Masalahnya Yong takut empunya gambar tu tak suka dan tak setuju kalau Yong share gambar depa kat sini. 
 
Dok pikiaq lama sangat tambah pula sibuk dengan keja, tengok-tengok dah 27hb. lagi 4 hari ja giveaway ni nak tamat. Yong minta maaf ye Ayue. Happy belated birthday ye Ayue. Semoga dipanjangkan usia, dimurahkan rezeki, bahagia di samping keluarga dan kawan-kawan  tercinta. Ayat klise sangat kan? Ok Yong tambah lagi..Semoga Ayue dapat buat persiapan kahwin yang terbaik. Jangan stress sangat ye.. Tidor awal. Nasihat orang konon. Yong pun selalu tidur pukul 1 pagi ke atas. haha. Eh, Yong muda 2 tahun dari Ayue. Jangan jelesss ye :P
 
Ok. dah stop membebel. Ikut je syarat yang Cik Ayue bagi ni. 
1. Pelamin rumah
 


 Gambar-gambar pelamin dari Haasz Boutique. Butik pengantin ni di Alor Setar, Kedah. Of cos cik support oghang utara ja..haha. Takdelah, Yong nak bantu juga bride to be dari utara cari idea. 

 
Next picture
2.  Baju pengantin
 
 
Yong suka sangat dengan baju pengantin irma & suami. Tapi apakan daya, bajet tak cukup. huhu.
 
 
 
Dah susah-susah sangat tempek gambar sendiri lah.. hihi. Yong suka sangat dengan dress pengantin Yong ni. Baju melayu Usop Yong tak gemar sangat. Tak menepati citarasa Yong. 
 
Yong suggest Ayue tengok FB Eja Shahril. Kak Eja ni memang muslimah fashion designer yang sangat menitikberatkan penjagaan aurat setiap pelanggannya. Setiap rekaan dia memang exclusive. 
 
Yong nak tag:
Akeyla
Azhafizah
Kak Wawa
 
 
P/S: Harap-harap depa yang ditag ni bacalah entry Yong ni. Nak blogwalking memang tak sempat. Ini curi-curi hapdate blog je ni. Usop dah marah Yong sebab tak tidur lagi. Esok dah kena keja.
 

6 ulasan:

  1. heeee goodluck untuk kita berdua hahahah qila dah join ;)

    BalasPadam
  2. Wah..cantiknya...mga bjaya ye ^_______^

    BalasPadam
  3. wahhh..yong!! canteknye pelamin..tergoda tgk nih..hehe..tq ea join GA ni..engatkn yong xmo join..hehe

    BalasPadam
  4. @Ayue Idris: welcome ayue..mestilah join support member.cuma lambat skit je

    BalasPadam

Assalamualaikum,dah baca? Sila tinggalkan komen anda.
Kalau suka tekan LIKE.
Insyaallah komen anda akan dilayan:)

Terima kasih singgah sini, nanti datang lagi ye..
Sayanggg hampa semua,

Regards,
Farhain Azmi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Farhain Azmi Designed by azhafizah.com