-->


Sabtu, 4 Januari 2014

Promosi Produk Kecantikan dari Olly Shoppe

 
Asyik update entry dengan join giveaway je kan?Yong ni takda citer baru ke? hehe.. 
Sebenarnya banyak cerita yang masih terperam dan belum di publishkan lagi. Busy sangat sekarang ni. Balik kerja pun pukul 8 malam. Mana lah larat nak jenguk blog lama-lama. In Shaa Allah, salah satu azam 2014 Yong ialah akan memperbanyakkan lagi entry dari tahun lepas.
 
Kebelakangan ni, Yong dapat permintaan dari beberapa orang kawan Yong yang minta Yong promosikan bisnes online depa. Yong pun takdalah pandai sangat nak promot. Setakat gebang sikit-sikit bolehla kan.
 
Sekarang ni macam-macam produk kecantikan ada jual di pasaran. Tak kiralah samada berbentuk offline atau online. Dari produk A hinggalah ke Z. Sampai kita pun naik pening nak pilih dan guna produk yang mana satu kan? Dan yang paling pening, kat mana nak dapatkan produk tu dan bila masa kita boleh pergi beli? Maklumlah makin hari hidup kita makin sibuk. Tak terkejar nak buat semua benda dalam satu masa. Tapi sesibuk mana pun penjagaan kulit dan tubuh badan tetap perlu ditik beratkan. Ingat tu yee!!
 
Ok. bak kata orang kedah. Hampa toksah nak serabut pening bagai sangat aih. Yong ada penyelesaian untuk hampa..!
 
Olly Shoppe menjual pelbagai jenis produk skincare dan minuman kolagen dengan harga yang sangat berpatutan dan mampu milik. Kira murah la. 
 
Pemilik Olly Shoppe ni merupakan pasangan kembar kawan Yong masa kami sama-sama menuntut diploma dulu. Bisnes kecantikan ni telah lama diusahakan oleh mereka. Siap ada kedai lagi. Cuma baru sekarang, depa nak berjinak-jinak buat online bisnes pula.
 
Jom kita sama-sama terjah produk-produk dari Olly Shoppe

Antara produk yang dijual :
Dherbs
vasia
 jamu jelita
oppa snow
perla coffe
aurawhite
 ferwhite
kcolly
wonderglow

semua produk la jual senang cita
 
 
 
 
Hampa boleh juga follow instagram Olly Shoppe untuk mengikuti perkembangan dan melihat produk-produk yang dijual.
 
 
 
 
 
Sempena tahun baru 2014, Olly Shoppe turut membuat Promosi Set Combo Produk Kecantikkan. sekarang ni ada promosi sempena tahun baru, jadi  harga memang murah dari harga pasaran. Ada free gift bagi setiap pembelian. Siap free postage lagi. Contact no pun ada kat gambar tu. Nak whatsapps/ wechat pun boleh.  Haa..tunggu apa lagi. Cepat beli sementara promosi masih berlangsung. 
 
 


P/S: Semoga usaha Yong yang sedikit ni dapat bantu promosikan bisnes Olly Shoppe :)

4 ulasan:

  1. waa..xleh nk shopin2 sgt..kne limit kn..huhu..hepi shopin ye yong :)

    BalasPadam
  2. @Ayue Idris: nak kawin kenalah jaga badan lebih ayue..hehe. yong tolong promot bisnes member je

    BalasPadam
  3. wah...........
    uish kalau qila kaya mmg qila beli semua tu huhuhuhu <3
    sbb tulah allah tak bg qila jadi kaya xD
    nnt borong habis huhu

    BalasPadam
  4. @Akeyla Azmi: haha..kelakarlah statement qila. kalau borong habis, bagilah kat kak yong sikit.. hehe

    BalasPadam

Assalamualaikum,dah baca? Sila tinggalkan komen anda.
Kalau suka tekan LIKE.
Insyaallah komen anda akan dilayan:)

Terima kasih singgah sini, nanti datang lagi ye..
Sayanggg hampa semua,

Regards,
Farhain Azmi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Farhain Azmi Designed by azhafizah.com