-->


Isnin, 3 Februari 2014

Facial wajah serendah RM20..


 
Sekiranya anda inginkan wajah yang berseri dan sihat, datanglah ke booth kami di taman layang- layang, kepong bermula hari ini 31/1 hingga 3/2 dari jam 10pagi-10malam. Facial muka serendah RM20. Harga biasa RM25. Terdapat juga aktiviti menarik yang lain:

1. Testimoni kolagen
2. Soya minda anak2
3. Demo minuman serat campuran iso.5
4. Demo periuk baru stainless steel

TERBARU!!! Ruang facial tertutup untuk muslimah.
 
Yong dan Usop baru nak berjinak-jinak buat bisnes ni. Usop selaku suami, menjadi penasihat peribadi Yong dan sentiasa support Yong untuk sama-sama bantu naikkan taraf hidup kami. Jadi, kepada sesiapa yang ada masa lapang tue, jemputlah datang ye ke booth kami nanti. Boleh juga kita berkenalan kan? Asyik sembang kat alam maya je, jomlah kita bersua muka.
 
Kepada yang berminat nak sama-sama buat bisnes Mobila Facial Services, boleh hubungi Yong ye di FB atau emelkan ke farhain2010886686@gmail.com. Kami akan bantu anda dengan syarat anda sendiri berusaha nak ubah kehidupan anda. In Shaa Allah, bisnes ni boleh dilakukan sama ada secara part time atau full time. Produk yang digunakan ialah Produk Shishen dan Nadra yang disahkan halal oleh Jakim dan tanpa bahan kimia yang boleh memudaratkan kulit wajah kita. Produk Malaysia ye. Sila sokong barangan buatan Malaysia. Yong pun dah jadi pengguna Shishen. Memang kulit terasa lembut, segar dan makin licin. Nak meniaga, mestilah kena jadi pengguna dulu kan? Baru orang yakin dengan kita. hehehe.. Bukan shiseido ye.. Nanti ada yang konpius pula.
 
Your face is forever
People see your face first
 Kami dapat membantu anda mengatasi masalah seperti:
  • Kulit kusam/tidak berseri
  • Tona kulit tidak sekata
  • Jeragat/pigmentasi
  • Rawatan resdung
  • Kulit kasar
  • Jerawat
  • Kecelaan hodoh pada wajah
  • Lingkaran hitam bawah mata
  • Kulit kering


Lastly, kepada sesiapa yang mahu wajah anda dibelai dan dimanja tetapi tidak ada masa untuk ke spa kecantikan dan booth kami, boleh juga hubungi Yong ye. Kami sedia datang ke pejabat, rumah dan asrama anda. Boleh buat temujanji dahulu. 
 
Jumpa di booth Taman layang-layang, Kepong ye nanti! Kat sana, biasanya orang panggil Yong dengan nama Farah je. Hehehe...Boleh jumpa dengan kak angkat Yong, Kak Aishah yang super sporting. Tak jumpa Yong, cari je Kak Aishah ye.. 
 


4 ulasan:

Assalamualaikum,dah baca? Sila tinggalkan komen anda.
Kalau suka tekan LIKE.
Insyaallah komen anda akan dilayan:)

Terima kasih singgah sini, nanti datang lagi ye..
Sayanggg hampa semua,

Regards,
Farhain Azmi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Farhain Azmi Designed by azhafizah.com