-->


Sabtu, 1 Februari 2014

Giveaway Birthday Azhafizah

http://www.azhafizah.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html
KLIK BANNER UNTUK JOIN GA
Hadiah dan pemenang yang akan dipilih

TOP REFERRAL 1
Full Design Blog

TOP REFERRAL 2
Header Blog

TOP REFERRAL 3
Watermark

ENTRY KREATIF
Vector Potrait x 3 pemenang[Soft Copy only]

Setiap penyertaan blogger akan menerima softcopy calendar 2014 desktop wallpaper [resolution :1152x864] yang unik ni.Selain sebagai wallpaper desktop boleh tengok calendar sekali.Giveaway ini bermula pada 7:00 am 13 January 2014 dan akan berakhir pada 11:59 pm 7 February 2014.

Selamat Hari Lahir ye Fizah! Semoga tahun ni membawa sinar bahagia yang lebih banyak kepada awak. Dapat baby, murah rezeki, berjaya dalam setiap apa yang Fizah lakukan dan segala azam 2014 Fizah tercapai ye.Yong suka sangat tengok dan baca blog Fizah. Cuma tak sempat nak tinggalkan jejak di sana. Baca je. Nak sangat Fizah tolong designkan blog Yong. Tapi dengan kekangan masa Yong ni, rasa tak mampu nak dapat Top Referral. Hmm takpelah, janji Yong support GA fizah ni. hehe.. Dapat kalendar pun jadilah.. 



5 ulasan:

  1. Assalamualaikum..Terima kasih yong sudi join.All the best! Wallpaper dah send via email :)

    BalasPadam
  2. @Azhafizah Md Nor: wsalam..thanx fizah, dah terima wallpaper tu.suka sgt :)

    BalasPadam
  3. Assalamualaikum..datang sini singgah sambil blogwalking dari segmen yang sama..(:
    http://fiqahhamed.blogspot.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html
    Good luck dan selamat bersegmen

    BalasPadam

Assalamualaikum,dah baca? Sila tinggalkan komen anda.
Kalau suka tekan LIKE.
Insyaallah komen anda akan dilayan:)

Terima kasih singgah sini, nanti datang lagi ye..
Sayanggg hampa semua,

Regards,
Farhain Azmi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Farhain Azmi Designed by azhafizah.com