-->


Isnin, 3 Februari 2014

IntanBerlian Mega Giveaway 2014


http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2014/02/intanberlian-mega-giveaway-2014.html
KLIK BANNER UNTUK JOIN GA

Syarat-syarat @ Cara Penyertaan :-

1) Blogger yang menetap di Malaysia / mempunyai alamat di Malaysia
2) Buat Entry bertajuk "IntaNBerliaN Mega Giveaway 2014"
3) Letak banner IntaNBerliaN Mega Giveaway 2014 dalam entry
4) Letak link sponsor dalam entry
 5) Hantar link entry u all ke kotak komen entry ini
 6) Nak lagi senang, copy je entry ni.. (",)

TARIKH TUTUP : 16 FEBRUARI 2014
KLIK SINI JIKA NAK TENGOK HADIAH 
PEMENANG DIPILIH SECARA CABUTAN BERTUAH.. ALISHA YANG AKAN CABUT UNDI (",)

16 ulasan:

  1. @IntaNBerliaN: thanx ye.. minta2 jd peserta bertuah..hihi

    BalasPadam
  2. Assalammualaikum, singgah sini. :-)
    Dah follow awak. Dari GA yang sama, jemput singgah ke blog saya pula :D

    http://www.haneeza.com/2014/02/intanberlian-mega-giveaway-2014_3.html

    BalasPadam
  3. Salam...datang dari GA yang sama..dah follow your blog.jemput berkunjung ke blog saya juga and follow me back ye..tqvm..:)

    http://ummiaisys.blogspot.com/2014/02/intanberlian-mega-giveaway-2014.html

    BalasPadam
  4. @Haneeza Mohamad: wsalam.. thanx ye haneeza. Yong dh jenguk blog neeza :)

    BalasPadam
  5. @Haneeza Mohamad: wsalam.. thanx ye haneeza. Yong dh jenguk blog neeza :)

    BalasPadam
  6. @ummiaisys:wsalam ummi. thanx ye.. yong dh jenguk blog ummi n dh jd follower :)

    BalasPadam
  7. hi..sy join juga.. Good luck ye... :) http://sweetlittlemom.blogspot.com

    BalasPadam
  8. Saya datang dari planet marikh, ditugaskan untuk meronda di kawasan
    ini, sila beri kerjasama kepada kami. sebarang pertanyaan bolelah terbang ke sini. http://kamihardsman.blogspot.com/2014/02/intanberlian-mega-giveaway-2014.html

    BalasPadam
  9. Awak boleh bagi detail dulu...

    walaupun camtu, saya hanya akan bagi hadiah tu dekat awak jika pemenang untuk cabutan yang baru ni tak serah diri hingga esok..

    BalasPadam
  10. @IntaNBerliaN: thanx ye Intan..ok sy mencuba nasib dgn Pm awk skrg jg:)

    BalasPadam

Assalamualaikum,dah baca? Sila tinggalkan komen anda.
Kalau suka tekan LIKE.
Insyaallah komen anda akan dilayan:)

Terima kasih singgah sini, nanti datang lagi ye..
Sayanggg hampa semua,

Regards,
Farhain Azmi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Farhain Azmi Designed by azhafizah.com