-->


Jumaat, 26 Jun 2015

Giveaway : 2nd Anniversary Yana & Dean.


Assalamualaikum w.b.t.

1 Jun 2013 ~ 1 Jun 2015 : Alhamdulillah, hari ni genap 2 tahun usia perkahwinan Yana dengan Mr.Yogi. Yong doakan hubungan kalian berpanjangan hingga ke jannah. Tak lama lgi Yong pun bakal sambut anniversary dengan husband.

Sempena anniversary Yana dengan Mr Yogi, Yana dengan baik hatinya telah melancarkan giveaway.
Jom support Yana dan sponsors lain.


Klik BANNER untuk join (^^,)

SENARAI HADIAH :

Wang Tunai RM30 x 1 pemenang (Top Referral)
Wang Tunai RM20 x 1 pemenang
Sehelai instant shawl benang hitam x 1 pemenang
Sekotak mineral coffee x 1 pemenang
BVR Collagen x 1 pemenang
Topup RM5 x 1 pemenang
Jeju Mask x 3 pemenang
Keychain Sarawak x 3 pemenang
*Hadiah akan ditambah sekiranya penyertaan menggalakkan (^^,)

TARIKH GIVEAWAY : 1 JUN ~ 1 JULAI 2015


Read More

GiveAway Kad Raya 2015 by Kathy R'bain & Cik Akak

 
 
http://kathyrbain.blogspot.com/2015/06/ga-kad-raya-2015-by-kathyrbain-cikakak.html


Detail segmen:-

Mula: 18 Jun 2015
Tamat: 28 Jun 2015

Hadiah:

1. 1 keping kad raya by Kathy R'bain dan Cik Akak x 10

2. 1 keping kad raya by Cik Akak x 10

∵∴∷ Klik banner  untuk melihat syarat penyertaan ∵∴∷



♥♡ segmen di jaya dan di taja oleh Kathy R'bain & Cik Akak ♥♡


Read More

Giveaway Ramadhan by YanieYusuf

GIVEAWAY RAMADHAN by YANIEYUSUF



Read More

Raya Giveaway by Erza



Salam Ramadhan sahabat sekalian,
Macamna puasa hari ke 9 hampa hari ni?
Eh dah 9 hari kita puasa? wah..cepat pulak masa berlalukan.
Sempena ramadhan dan syawal yang bakal tiba ni, ramai pula yang anjurkan contest dan giveaway.
Jadi marilah sama-sama kita meriahkan GA ni.

Kali ini Yong nak join GA dari blogger Eirza pula :)

CLICK BANNER TO JOIN


1. Wajib follow blog ERZA dan google+ follower


2. Wajib like fanpage Zaf's Outlet

3. Buat satu entri bertajuk "Raya Giveaway by Erza"


4. Tinggalkan URL entri korang di SINI

5. Siap dan good luck friends!!!




5 langkah mudah sahaja !!!


Hadiah - hadiah yang bakal dimenangi:-
1 x dress raya
2 x RM10 duit raya
10 x voucher Magic Art Museum 3D

Jom Laaaa Join...ajak kengkawan ramai2!!!

Read More

Isnin, 22 Jun 2015

Giveaway NOWSEEHEART - KATAKAN by AziziElias

http://azizielias.blogspot.com/2015/06/giveaway-nowseeheart-katakan-by.html
KLIK BANNER UNTUK JOIN GA
Jom kawan-kawan kita support giveaway Azizi Elias.
Maaflah ye azizi, Yong tak dapat nak penuhi syarat follow instagram dan twitter. 
Serious, memang takda akaun instagram dan twitter T_T.
Tapi gigih juga nak join GA ni
Mana tau kan untung2 dapat CD nasyid nowseeheart, boleh la pasang dalam kereta. 
Layan nasyid dalam kereta dengan husband.hehe.
Giveaway NOWSEEHEART - KATAKAN by AziziElias akan bermula dari
8 JUN 2015 - 29 JUN 2015
Read More

Raya Giveaway by Sally Samsaiman

 

Salam Ramadhan semua!
Jom kita support giveaway by Sally ni sempena ramadhan.
http://sallysamsaiman.blogspot.com/2015/06/raya-giveaway-by-sally-samsaiman.html
KLIK BANNER UNTUK JOIN GA
Syarat-syaratnya:
1. Buat Entry Giveaway bertajuk "Raya Giveaway by Sally Samsaiman"
2. Letakkan banner giveaway dan link kan ke entry ini.
3. Follow Blog
6. Publish entry dan tinggalkan link entry di dalam kotak komen.

Mudah je kan...?
Antara hadiah-hadiahnya:
Duit Raya RM 20 - 7x Pemenang
Kad Raya Design by DayangDeno -  5x Pemenang
Kad Raya Sally - 15x Pemenang
 (Hadiah akan di'update' selalu jika ada penambahan)
Mula : 18 Jun 2015 | Tamat : 3 Julai 2015 (11.59pm)
Read More

Jumaat, 19 Jun 2015

Giveaway Duit Raya dari BBL



< Klik gambar untuk join >

Assalamualaikum & hello there,


Siapa cakap bila dah besar mesti tak dapat duit raya? Sempena bulan Syawal bakal datang BBL dengan rasa gembira nak bagi duit raya kepada blogger bertuah. Cepat beratur submit entri ya. Boleh belanja diri sendiri makan aiskrim pasu.

Hadiah duit raya

Duit raya RM20 
untuk 1 orang pemenang

Duit raya RM10 
untuk 3 orang pemenang

Duit raya RM5 
untuk 5 orang pemenang

Cara nak join sangat mudah. Follow step dibawah :

1. Add BBL di

Follow blog

LIKE fan page

Add Google+

Add Twitter

Add  Instagram

2. Buat satu entri bertajuk "Giveaway  Duit Raya Dari BBL"

3. Copy coding yang disediakan & paste kat ruang HTML & publish entri


Cara nak paste code dalam entri


4. Tinggalkan link URL entri korang dalam kotak komen SINI (link)

Tu saja. Senang sangat kan.

Tarikh tamat giveaway pada 14 Julai 2015

Pemenang akan diumunkan pada 16 Julai 2015 nanti

BBL ~ Cepat submit link URL korang
o\( ̄ρ ̄)/o

Sekian terima kasih & selamat hari raya

Read More

Ahad, 14 Jun 2015

Giveaway Mega Raya by Azhafizah.com

giveaway-mega-raya-by-azhafizahcom
  KLIK BANNER UNTUK JOIN GA
Syarat²

1. Buat Entry Giveaway bertajuk "Giveaway Mega Raya by Azhafizah.com"
2. Letakkan banner giveaway dan link kan ke entry ini. * Drag gambar banner ni terus masuk compose entry ye kalau susah nak ambil banner ni.
3. Follow Blog
4. Follow Instagram
*kalau tiada instagram, sila mention tiada
5. Like Fanpage
6. Share Promo Sales
Akan diupdate kemudian * Mohon check semula nanti ye.
7. Masukkan link blog www.azhafizah.com di dalam bloglist untuk mengetahui update Giveaway nanti.


8. Publish entry dan tinggalkan link entry di dalam kotak komen.

Tempoh Giveaway berlansung selama 3 Minggu 3 hari
2 June 2015 (12:00am)- 26 June 2015 (11:59pm)

13 Pemenang di cari

# Nak bagitau awal2, maaf fizah,Yong takde IG. 

JOM SEMUA PAKAT MERIAHKAN GA NI.
Read More

Hidy & Hazy.Co Giveaway

http://iamhazystayawesome.blogspot.com/2015/05/hazy-hidyco-giveaway.html
syarat
  • warganegara Malaysia 
  • tajuk " HIDY & HAZY.CO GIVEAWAY "
  • copy banner dan backlink kat page ni.
  • like facebook page ini 
  • tinggalkan link blog dgn facebook kat ruangan blog ni.
  • follow blog ni ( optional ) sebab nanti senang korang nak tau updates pasal GA ni.
tarikh penyertaan 
  • 29 MAY 2015 sehingga 15 JUN 2015 !!!
Hadiah:
  • plain cotton viscose wideshawl  untuk 3 orang pemenang bertuah. (nanti gambar iolls update)
  • top up RM 5 untuk 3 orang bertuah (tak kisah la pakai number apa pun)
pemenang nanti akan dipilih oleh random.org  yeaaa!!
amacam? simple je kan syarat kat atas tu. apa tunggu lagi, jomlah join " HIDY & HAZY.CO GIVEAWAY " 
 
Read More

Jumaat, 12 Jun 2015

Giveaway Jun 2015 oleh Bicara Mummy

Giveaway 2015, Jun 2015, Bicara Mummy
KLIK BANNER UNTUK JOIN GA
 

GIVEAWAY JUN 2015 OLEH BICARA MUMMY

Sempena bulan ulang tahun perkahwinan ke 3 tahun kami. 

Kami mengadakan simple giveaway yang mudah untuk di menangi. Hanya ikuti syarat Giveaway Jun 2015 oleh Bicara Mummy :

1) Buat satu blogpost entri 'Giveaway Jun 2015 oleh Bicara Mummy '

2) Follow / Add :

3. Tinggalkan komen di sini



SENARAI HADIAH :


Wang Tunai RM5 + Slazenger All In One World Wide Universal Adaptor x 1 pemenang 

Wang Tunai RM5 + Tudung Bawal Satin x 1 pemenang


Tudung Bawal Gucci x 1 pemenang


RM10 (wang tunai) x 4 pemenang

Perfume tanpa alkohol yang mampu bertahan 4-5 jam x 1 pemenang

TARIKH GIVEAWAY :
5 JUN  2015 ~ 14 JUN 2015 (11.59 MALAM)



PENGUMUMAN PEMENANG:
19 JUN 2015
JAM : 3 PETANG 

Pemenang akan di pilih melalui random.org dan juga yag telah memenuhi kriteria yang di tetapkan. Semoga berjaya dan terima kasih kerana menyertai  ''Giveaway Jun 2015 oleh Bicara Mummy '

Read More

1st Giveaway by: Murni Alysa

http://murnialysa.blogspot.com/2015/06/1st-giveaway-by-murni-alysa.html#
KLIK BANNER UNTUK JOIN GA


Syarat2 nak join giveaway ni mudah jer ...
  • Buat satu entry bertajuk " 1'st Giveaway by Murni Alysa " Dan nyatakan "saya mahu mencuba Vitamin-C ini kerana....
  • Follow Instagram murni.alysa (jika ada) - sorry takda akaun. hp Yong tak boleh install instagram. berat oii
  • Tag 2 orang kawan anda dan pastikan diorang tau..(maaflah dah lama tak on blog, taktau nak tag sapa)
  • Copy banner dan linkkan ke entry ini
  • Tinggalkan link anda di bahagian komen
  • Tarikh tutup penyertaan adalah 15 June 2015 jam 11.59 pm

Jawapan Yong:
Saya mahu mencuba vitamin-C ini kerana mahu menjaga kecantikan kulit dan merasai keberkesanannya. Yelah umur dah 26 tahun, 4 tahun lagi dah masuk 30. kulit makin kusam. Husband larikk kang naya pula. alahaiii.. hehe


Keputusan akan diumumkan pada 16 June 2015


Hanya 5 yang bertuah akan terpilih.. Pemenang akan dipilih oleh RANDOM.ORG untuk mengelakkan sebarang pilih kasih


GIVEAWAY INI AKAN AUTOMATIK TERBATAL SEKIRANYA PENYERTAAN KURANG DARI 50 PESERTA.
So baik hampa semua pakat join. sedih yong kalau tetiba kak murni pi batal GA dia. Ala kak murni, janganlah batal.plisss plisss T_T

Selamat menyertai segmen giveaway ini dan Yong doakan kalian menjadi salah seorang yang bertuah. Sebarkan dan ajak ramai kawan-kawan juga untuk menyertai giveaway ini..

Read More

Selasa, 9 Jun 2015

Mini Giveaway Resepiku


JOM AKTIFKAN SEMULA BLOG YANG BERHABUK NI..
 
Haha.Macam Chipsmore sekejap ada sekejap hilang.
Jom kawan-kawan kita support giveaway yang dianjurkan sis Syeda ni. Hadiahnya berupa buku resepi.

KLIK BANNER UNTUK JOIN GA

Syarat-syarat untuk join giveaway ni :
  • Follow blog Syeeda Saniey  
  • Buat satu entry dengan tajuk "MINI GIVEAWAY RESEPIKU"
  • Dalam entry korang, masukkan banner kat atas tu dan backlink kan banner tu ke link entry giveaway nie..
  • Tinggalkan link entry korang dekat ruangan komen kat bawah

Hadiah mini giveaway :

3 buah buku resepi..

Tempoh giveaway berlangsung:
Dari 09 Jun 2015 sehingga 14 Jun 2015 (jam 11.59 malam)

Pemenang akan diumumkan selewat-lewatnya 17 Jun 2015.

*senarai peserta akan di update dari masa ke masa..

-Jemput join semua-
Read More
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Farhain Azmi Designed by azhafizah.com