-->


Jumaat, 12 Jun 2015

1st Giveaway by: Murni Alysa

http://murnialysa.blogspot.com/2015/06/1st-giveaway-by-murni-alysa.html#
KLIK BANNER UNTUK JOIN GA


Syarat2 nak join giveaway ni mudah jer ...
  • Buat satu entry bertajuk " 1'st Giveaway by Murni Alysa " Dan nyatakan "saya mahu mencuba Vitamin-C ini kerana....
  • Follow Instagram murni.alysa (jika ada) - sorry takda akaun. hp Yong tak boleh install instagram. berat oii
  • Tag 2 orang kawan anda dan pastikan diorang tau..(maaflah dah lama tak on blog, taktau nak tag sapa)
  • Copy banner dan linkkan ke entry ini
  • Tinggalkan link anda di bahagian komen
  • Tarikh tutup penyertaan adalah 15 June 2015 jam 11.59 pm

Jawapan Yong:
Saya mahu mencuba vitamin-C ini kerana mahu menjaga kecantikan kulit dan merasai keberkesanannya. Yelah umur dah 26 tahun, 4 tahun lagi dah masuk 30. kulit makin kusam. Husband larikk kang naya pula. alahaiii.. hehe


Keputusan akan diumumkan pada 16 June 2015


Hanya 5 yang bertuah akan terpilih.. Pemenang akan dipilih oleh RANDOM.ORG untuk mengelakkan sebarang pilih kasih


GIVEAWAY INI AKAN AUTOMATIK TERBATAL SEKIRANYA PENYERTAAN KURANG DARI 50 PESERTA.
So baik hampa semua pakat join. sedih yong kalau tetiba kak murni pi batal GA dia. Ala kak murni, janganlah batal.plisss plisss T_T

Selamat menyertai segmen giveaway ini dan Yong doakan kalian menjadi salah seorang yang bertuah. Sebarkan dan ajak ramai kawan-kawan juga untuk menyertai giveaway ini..


2 ulasan:

  1. Assalamualaikum..akak dah update nama senarai peserta GA ini..adik boleh check dekat sini : )

    http://murnialysa.blogspot.com/2015/06/senarai-peserta-1st-giveaway-by-murni.html

    Terima kasih banyak2 kerana sudi join dan Good Luck to u!!!

    BalasPadam
  2. @Murniwati Awang: hehe, kak murni..mmg ada luck. thanx u so much :)

    BalasPadam

Assalamualaikum,dah baca? Sila tinggalkan komen anda.
Kalau suka tekan LIKE.
Insyaallah komen anda akan dilayan:)

Terima kasih singgah sini, nanti datang lagi ye..
Sayanggg hampa semua,

Regards,
Farhain Azmi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Farhain Azmi Designed by azhafizah.com