-->


Selasa, 9 Jun 2015

Mini Giveaway Resepiku


JOM AKTIFKAN SEMULA BLOG YANG BERHABUK NI..
 
Haha.Macam Chipsmore sekejap ada sekejap hilang.
Jom kawan-kawan kita support giveaway yang dianjurkan sis Syeda ni. Hadiahnya berupa buku resepi.

KLIK BANNER UNTUK JOIN GA

Syarat-syarat untuk join giveaway ni :
  • Follow blog Syeeda Saniey  
  • Buat satu entry dengan tajuk "MINI GIVEAWAY RESEPIKU"
  • Dalam entry korang, masukkan banner kat atas tu dan backlink kan banner tu ke link entry giveaway nie..
  • Tinggalkan link entry korang dekat ruangan komen kat bawah

Hadiah mini giveaway :

3 buah buku resepi..

Tempoh giveaway berlangsung:
Dari 09 Jun 2015 sehingga 14 Jun 2015 (jam 11.59 malam)

Pemenang akan diumumkan selewat-lewatnya 17 Jun 2015.

*senarai peserta akan di update dari masa ke masa..

-Jemput join semua-

8 ulasan:

  1. salam perkenalan. thanks join ga syeeda =)

    BalasPadam
  2. Gudluck :)

    http://norshamimi.blogspot.com/2015/06/mini-giveaway-resepiku.html

    BalasPadam
  3. SALAM PERKENALAN...
    dtg dari segmen yg sama...
    Good luck dear....
    Done follow you...
    Follow me back ok....
    http://assam143.blogspot.com/
    TQVM

    BalasPadam
  4. good luck sis..akak pon join..

    Akak pon jemput join 1st GA akak : )

    http://murnialysa.blogspot.com/2015/06/1st-giveaway-by-murni-alysa.html

    BalasPadam
  5. @Syeeda: wsalam syeeda. thanx jg sudi singgah di sini :)

    BalasPadam
  6. @A Special Story About Me: salam perkenalan ye awak. thanx too n will follow u. goodluck dear :)

    BalasPadam
  7. @Murniwati Awang: salam akak, thanx sudi singgh sini. ok nak join. goodluck too :)

    BalasPadam

Assalamualaikum,dah baca? Sila tinggalkan komen anda.
Kalau suka tekan LIKE.
Insyaallah komen anda akan dilayan:)

Terima kasih singgah sini, nanti datang lagi ye..
Sayanggg hampa semua,

Regards,
Farhain Azmi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Farhain Azmi Designed by azhafizah.com