-->


Khamis, 9 Julai 2015

Eh Eh Mega Bazaar Raya 2015

 
Eh, hampa semua dah buat persiapan raya ke belum? Baju raya untuk diri sendiri, anak-anak, mak ayah dah beli? amboiih hang, kalau boleh masuk list..semua hang nak list kan? 
 kuih raya camna pulak? eleh, plan nak buat sendiri ler konon-kononnya tapi lagi seminggu nak raya nih. Mana kuih raya hang? tak nampak pun batang hidungnya. Eh, kuih raya ada batang hidung ke? hehehe. 
Tak payah nak pening-pening kepala dah. Saya nak ajak u olls semua shopping last minute raya 2015 di PICC. Oh yes!! 2 hari sahaja ye. Plan siap2 nanti kang menangis hujung katil pula sebab baju raya takda lagi.
 
Jangan lepaskan peluang anda untuk mendapatkan cenderahati eksklusif bagi 1,000 pengunjung terawal dan potongan harga lebih 50% dari lebih 50 barangan. Wah best kan? Rasa lepas sahur sabtu ni, terus nak terjah bazaar raya 2015 ni.

Dapatkan koleksi barangan hari raya anda dari Aidijuma, Neelofar Hijab, Shawal Publika, FynnJamalRTW, Losravelda, Zaretth Zehra, LUNI Collection, Ripcurl, Lemary Collection dan lebih 100 vendor online.

Terdapat juga pakaian kanak-kanak dari Baby Kiko serta Choice Kids dan barangan dari selebriti tempatan. Aish, boleh menggila aku nanti kat sana. Kasut raya baby zulaikha belum ada lagi. Bolehlah belanja anak nanti.

Jualan Raya dari baju raya, baju melayu, baju kurung, jubah, shawl, kuih raya, accessories, cosmetics, kuih raya, barang baby, baju seluar kasut seluar budak sampailah ke dewasa dan semua kategori ada awak! Rugi! Hanya 2 hari sahaja!! 
 
Oh ya.. Sophie Paris pun join tau event ni. 
Nak citer, saya ahli Sophie Paris jugak tau. Memang best join Sophie Paris ni.
 

Design Terbaru Setiap 45 Hari!
Diskaun 25% dari harga Katalog Untuk Ahli
Keahlian RM 15 Seumur Hidup
 
 
 
Saya ceritakan tentang product ni secara ringkas..
Diasaskan oleh Bruno Husson berbangsa Perancis, designer product ini juga adalah bangsa perancis...
Sophie paris barang murah?
kenapa murah?
Sebab product ini dikilangkan di Indonesia..
Di indonesia hanya adalah 3 tingkat banglo dan telah lama berkembang di Morocco, Vietnam, Filipina,Singapura dan Indonesia...
Product masih baru lagi di Malaysia...about 2years ++
Product ini mampu berkembang pesat sebagai manaproduk seperti AVON dan COSWAY.
Walaupun murah tetapi percaya cakap saya, produk SOPHIE PARIS kualiti tiptops.. 
In shaa Allah saya akan berada di booth SOPHIE PARIS pada 11.07.2015 ini. 
Sesiapa yang berminat nak join SOPHIE PARIS bolehlah hubungi saya di FB Farhain Azmi atau emel farhain2010886686@gmail.com

Andaikata hampa tak jumpa saya kan, tapi nak shopping barang sophie juga..saya izinkan guna no ahli saya MB0133692K67.  Semoga berguna lah ye.

KENAPA MEGA BAZAAR RAYA BY @ehehbazaar?

- Branded conventional vs Online branded
- Lebih 50% SALE tak masuk akal
- Tempat paling berprestij, selesa & ber-aircond
- Buffet iftar di PICC
- Solat terawih di PICC
- Kemudahan awam; Tambang Bas 50sen sahaja direct route dari Putrajaya Sentral ke PICC!
- Aktiviti ‪#‎bazaardandakwah‬ dari YADIM


Jangan lupa datang ke Mega Bazaar Raya Branded Warehouse Sale yang akan berlangsung di Putrajaya International Convention Centre (PICC) selama 2 hari :
Tarikh: 11 & 12 Julai 2015 (Sabtu & Ahad)
Lokasi: Perdana Hall PICC, Putrajaya
Masa: 10.00 pagi - 2.00 pagi
 
 
JUMPA DI SANA :) :)
 

6 ulasan:

  1. saya mmg nak shopping raya sabtu ni . blh la gi PICC . 15 minit je pun ke sana ...

    BalasPadam
  2. @Qaseh Vee Dayana tak beli lagi baju raya juga. Tp sygnya dkt UK ni takde mega sale mcm ni

    BalasPadam
  3. @Qaseh Vee: wah dekat jelah rumah qaseh dgn picc ye. bestnya. mana tau kita terserempak kan nnt? hehe

    BalasPadam
  4. @Dayana Zahari: jgn sedih2 tau, beraya di perantauan lah tahun nie dear?

    BalasPadam
  5. bestnya shopping.. hehee
    semua dh ada kecuali kudap-kudapan :)

    BalasPadam
  6. @Amanina Mads: hehe tuela nina. tp mcm sesak je kat sna :)

    BalasPadam

Assalamualaikum,dah baca? Sila tinggalkan komen anda.
Kalau suka tekan LIKE.
Insyaallah komen anda akan dilayan:)

Terima kasih singgah sini, nanti datang lagi ye..
Sayanggg hampa semua,

Regards,
Farhain Azmi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Farhain Azmi Designed by azhafizah.com