-->


Khamis, 2 Julai 2015

Kad Raya GA by Nina


 http://sukasamko.blogspot.com/2015/07/kad-raya-ga-by-nina_1.html
klik banner untuk join GA

Syarat-syarat :

1. Follow blog Nina ---> done

2. Untuk Team BU .. Sila letakkan hashtag #BloggerUtara (peserta lain dari utara boleh inform ya) ---> eh camna nak join team ni? saya asal kedah tapi sekarang menetap di KL.

3. Buat 1 entry title "Kad Raya GA by Nina" ---> done
4. Masukkan banner GA ke dalam entry dan backlink ke blog Nina

5. Pemenang dipilih menerusi RANDOM.ORG

6. GA bersiaran dari 1 - 7 Julai 2015 (11.58 PM)


Hadiahnya :

1 Kad Raya x 15 keping


SEMOGA BERJAYA !

10 ulasan:

  1. good luck.. Hai. Yoorin blogwalking kat sini.dah join Giveaway EFG? Exchange Feed Group ada menganjurkan GIVEAWAY MEGA RAYA Dengan hadiah bernilai RM 3100.00 Jemput join tau. Boleh buat duit raya. Terima Kasih.

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum..terima kasih sudi join farhain
    nanti check link ya.. semoga berjaya :) followers #227

    tak apa.. nanti kalau balik ke kedah bg tau saja. nanti nina minta no phone

    BalasPadam
  3. @yoorin melacolea: thanx ye yoorin. ok nak join. btw cmna ye nak join group EFG tu?

    BalasPadam
  4. @Amanina Mads: thanx nina sudi follow blog ni, raya ni yong balik kedah.hehe

    BalasPadam
  5. Selamat berjaya
    http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/07/kad-raya-ga-by-nina.html

    BalasPadam
  6. All the best
    http://kasihkuamani.blogspot.com/2015/07/kad-raya-ga-by-nina.html

    BalasPadam

Assalamualaikum,dah baca? Sila tinggalkan komen anda.
Kalau suka tekan LIKE.
Insyaallah komen anda akan dilayan:)

Terima kasih singgah sini, nanti datang lagi ye..
Sayanggg hampa semua,

Regards,
Farhain Azmi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Farhain Azmi Designed by azhafizah.com