-->


Rabu, 8 Julai 2015

Pemenang First Giveaway by Farhain Azmi

 
Alhamdulillah. 
Tamat sudah First Giveaway by Farhain azmi pada 06.07.2015 lalu.
Tanpa melengahkan masa lagi, jom kita tengok siapa yang bertuah tu.
Dapatlah merasa makan Sahara Chocolate. Sekali rasa nikmatnya terasa.
 
 
Klik Senarai Peserta First Giveaway by Farhain Azmi.
Pemilihan guna Random.org ye. 
 
Pemenang-pemenangnya ialah: 
11.http://music-syasya95.blogspot.com/2015/07/first-giveaway-by-farhain-azmi.html 
 
dan
 
 
15. http://www.kisahpondokkecil.com/2015/07/firstt-giveaway-by-farhain-azmi.html 
 
Okey. Inilah pemenang bertuah yang dicari.
2 orang pemenang bertuah ini sila lapor diri pada link di bawah ye. 
Sertakan maklumat berikut :
 
LINK GA:
NAMA:
ALAMAT:
NO.PHONE:

Hantar kat sini ye. PM SINI DETAILS POSTAGE
ataupun emel kepada farhain2010886686@gmail.com

Hantar detail selewat-lewatnya pukul 12.00 malam ini. In shaa Allah saya nak pos hadiah selewat-lewatnya 10hb ni. Jika pemenang tak munculkan diri, saya cari pemenang baru ye.
 
 
Tahniah ye. Peserta-peserta lain jangan frust tau.. 
In Shaa Allah ada rezeki, saya buat lagi giveaway. 
Terima kasih sudi singgah di blog ni
 

11 ulasan:

  1. xde rezeki cik en.. anyway lepas ni cik en join lagi.. ehhehehe

    BalasPadam
  2. Takde rezeki dayana, teringin nk rasa sahara coklat ni, buat la lagi giveaway ye nanti hehe.

    BalasPadam
  3. @eintan nurfuzie: takpa cik en, yong dah makin excited blogging ni. nnt yong buat GA lagi ye :)

    BalasPadam
  4. @Dayana Zahari: dayana nak rasa boleh lah pm kat fb yong. hehe. Yong bg harga diskaun :)

    BalasPadam

Assalamualaikum,dah baca? Sila tinggalkan komen anda.
Kalau suka tekan LIKE.
Insyaallah komen anda akan dilayan:)

Terima kasih singgah sini, nanti datang lagi ye..
Sayanggg hampa semua,

Regards,
Farhain Azmi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Farhain Azmi Designed by azhafizah.com