-->


Rabu, 5 Ogos 2015

Contest Perkahwinan Terindah (Like Terbanyak)

Masih dalam mood raya lagi kan uolls? 
Saya bawa kuih raya makan kat opis je.
Sadis betul sebab take kawan-kawan datang beraya di rumah. 
Almaklumlah rumah saya tu, flat kuarters polis di tengah-tengah KL.
Memang ramai yang balik kampung lah.
 
By the way, saya ada join contest yang dianjurkan oleh Chynta Emma BeautyQueen (Siti Fatimah).
 
Saya nak minta jasa baik kalian semua untuk sumbangkan LIKES pada gambar penyertaan saya ni boleh tak? Mana tau kot-kot ada rezeki kan. Semoga Allah SWT merahmati kalian semua. 
LIKES GAMBAR DISINI
 
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=893238287380496&set=a.892908267413498.1073741834.100000830001698&type=1&pnref=story
KLIK GAMBAR UNTUK SUMBANG LIKES
 
Hadiah berupa wang tunai tau!!
Tapi sayang penyertaan sudah ditutup pada 2 Ogos lepas.
Takpalah, next time jika ada peraduaan lagi, saya akan war-warkan di blog ini ye.

 
CONTEST PERKAHWINAN TERINDAH

HADIAH UTAMA

PEMENANG PERTAMA-RM50
PEMENANG KEDUA-RM30
PEMENANG KETIGA-RM20
Saguhati 3orang bertuah

No1 hingga no 3 dipilih berdasarkan like terbanyak.

saguhati di pilih oleh admin sendiri.

Caranya mudah
1-Whassup 0172160970 / pm gambar perkahwinan
2- Lengkapkan detail iaitu:
1)Nama peserta& suami/isteri
2)Tarikh perkahwinan
3) Lokasi perkahwinan (cth: kuching sarawak)
4) Apa itu perkahwinan pada pendapat anda(tidak lebih 20patah perkataan) (cth: perkahwinan itu adalah suatu ikatan cinta antara kami yg terbina dan semoga ianya kekal hingga ke Jannah)

lepas admin upload pic, peserta mesti share ke wall masing2 dan dapatkan like sebanyak mungkin dari kawan2 facebook anda.Pastikan mereka like pada gambar baru klik like.

CONTEST BERMULA 2 OGOS
DAN TAMAT PADA 31 OGOS

Boleh send gambar mulai sekarang hingga 1ogos. Mulai 2 ogos admin tidak menerima gambar contest lagi. harap maklum

GOOD LUCK. 

4 ulasan:

Assalamualaikum,dah baca? Sila tinggalkan komen anda.
Kalau suka tekan LIKE.
Insyaallah komen anda akan dilayan:)

Terima kasih singgah sini, nanti datang lagi ye..
Sayanggg hampa semua,

Regards,
Farhain Azmi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Farhain Azmi Designed by azhafizah.com