-->


Khamis, 13 Ogos 2015

First-Segmen Erna - Bloglist-Walking Ogos 2015

Jom kita join segmen Erna sebagai tanda sokongan kepada blogger Erna. 
Saya dah jadi follower blog Erna yang ke 216.
Saya nak komen sikit tentang blog Erna. Blog yang simple tapi cantik dan kemas. Saya suka tengok tau blog-blog yang berlatarkan warna putih ni. Sesuci hati gituu..hehehe
http://alongwawaerna.blogspot.com/2015/08/first-segmen-erna-bloglist-walking-ogos.html 
KLIK BANNER UNTUK JOIN SEGMEN
 
Syarat-syarat penyertaan (Simple je) :

  1. Follow blog Erna : alongwawaerna.blogspot.com. Jangan lupa nyatakan blogger yang ke berapa. Yang Dah lama follow tak mengapa.
  2. Buat satu entri : First-Segmen Erna : Bloglist -Walking Ogos 2015.
  3. Tampal banner di atas dan Backlink ke entri/article ini.
  4. Jangan lupa komen dan paste kan url di dalam ruangan komen di bawah. Nanti Erna akan listkan senarai yang jon yek.
  • 15 senarai yang terpilih melalui random.org akan dimasukkan ke dalam Bloglist-Walking Bulan Ogos. 
  • Segmen berlangsung bermula 11 Ogos 2015, pukul 11 pagi sehingga 14 Ogos 2015, pukul 11.00 malam.
  • Keputusan akan diumumkan pada 17 Ogos 2015, 12.00 tengah hari.
 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Assalamualaikum,dah baca? Sila tinggalkan komen anda.
Kalau suka tekan LIKE.
Insyaallah komen anda akan dilayan:)

Terima kasih singgah sini, nanti datang lagi ye..
Sayanggg hampa semua,

Regards,
Farhain Azmi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Farhain Azmi Designed by azhafizah.com