-->


Khamis, 27 Ogos 2015

Hadiah Bulan Jun 2015 dari Sophie Paris

Awal bulan hari tu, saya dapat mesej dari Sophie Paris. Mesej pemberitahuan bahawa saya dapat hadiah dari Sophie Paris. Wah, excited kemain tau masa ni.



Tapi dalam mesej tu takde pula inform dapat hadiah apa kan? So, saya pun contact Kak Ida merangkap upline saya. Kak ida ni asalnya sponsor GA yang saya pernah join sebelum ni, dan saya menang hadiah daripadanya. Tak sangka dia bagi hadiah Sophie Paris dan keahlian percuma kat saya. Rezeki. After that, kami selalu keep in touch dan now jadi kawan baik. Opps melalut pula. Back to story, Kak ida bagitau saya dapat hadiah belanja, Cop dan Menang untuk bulan Jun 2015.

1 cop = RM50 pembelian dalam satu resit
3 cop layak dapat hadiah Primrose Jeweller Box
5 cop pula layak dapat hadiah Bag Lobelia dan Primrose Jeweller Box

Mula-mula saya expect dapat hadiah Ganjaran 2 sebabnya saya ada buat sales lebih dari RM250.
Stay cool. Kita cek dulu dapat hadiah apa.
Isnin lepas dapat parcel dari Sophie Paris. Excited nak buka masa tu. Yelah ni first time saya dapat hadiah dari Sophie Paris.  Jeng jeng jeng...

Nin dia
-
-

Cantik tak? Buka kat opis terus bunyi music dan patung tu tengah menari.
Malu i. hikhik.

Mula-mula sebelum hadiah ni sampai agak sedih jugaklah sebab saya ingat saya akan dapat hadiah jewellery box dan Bag Lobelia. Yelah, kan tadi saya ada inform saya buat sales lebih dari RM250 kan? Lepas cek, website bonus Sophie Paris barulah faham. Jumlah saya purchase barang sehingga 30 Jun hanyalah layak untuk 3 cop dan tidak melebihi RM250. Kemudian saya purchase barang pada 8 Julai, jadi bonus dikreditkan untuk bulan Julai pula. Rupa-rupanya tempoh promosi 1 April - 31 Julai 2015 itu ialah Promosi beli, Cop dan Menang untuk 4 bulan berlainan katalog. Jadi, setiap bulan hadiah yang ditawarkan adalah berlainan. Korang faham tak? hahaha cheq, tak reti nak explain kat orang. Ada ke orang yang nak amik tau? hehehe. Takpelah, ini satu pelajaran baru untuk newbie seperti saya. 

Alhamdulillah, saya suka sangat hadiah tu.  Zulaikha pun pantang tengok box ni. Asyik nak tarik patung tu je. Risau umminya..huhu

Oh, eyeshadow tu bukan hadiah ye. Saya beli untuk kegunaan sendiri. Nak melawa jugak depan encik suami.Hehehe..Gelak gatal.  Eyeshadow muslimah kod SME3 warna emerald. Eyeshadow ni ada cop halal dari JAKIM dan bukan jenis waterproof. Means, senang cuci dan tanggal.In shaa Allah boleh dibawa solat. Bentuknya kecil dan senang dibawa ke mana-mana. In shaa Allah nanti saya akan buat entry khas review produk Muslimah dari Sophie Paris.

Jom sertai Sophie Paris. Pendaftaran keahlian serendah RM15 tidak termasuk caj pos.

Starter kit SOPHIE PARIS untuk pendaftaran ahli baru. Starter Kit ini mengandungi:
  • Membership Application Form
  • Welcoming Letter
  • Membership Card
  • Member’s Manual
  • SOPHIE Solution Quick Guide
  • Member Purchase Order Form
  • Customer Purchase Order Contract
  • Invitation Card to SOPHIE Event
  • Latest Catalogue
Jika korang nak tengok Katalog terbaru sempena bakal raya haji ni boleh klik link ini ye

Direct personal mesej saya di facebook atau emel
farhain2010886686@gmail.com jika korang berminat untuk mengetahui tentang Sophie Paris. :) 


3 ulasan:

  1. tahniah2...
    eh2.. smua yg join menang tau sketch giveway tu.. tggu entry ye...

    BalasPadam
    Balasan
    1. eh3x..yaka. nak lompat bintang la cmni. thanx ye cik en :)

      Padam
  2. Wahhh kemain comel Sophie Oaris bagi hadiah kan? ^^

    BalasPadam

Assalamualaikum,dah baca? Sila tinggalkan komen anda.
Kalau suka tekan LIKE.
Insyaallah komen anda akan dilayan:)

Terima kasih singgah sini, nanti datang lagi ye..
Sayanggg hampa semua,

Regards,
Farhain Azmi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Farhain Azmi Designed by azhafizah.com