-->


Selasa, 18 Ogos 2015

Merdeka Giveaway By Honeyonnee.com

Jom support blogger lagi!

http://www.honeyonnee.com/2015/08/merdeka-giveaway-by-honeyonneecom.html 
KLIK BANNER UNTUK JOIN GA 

TEMPOH GIVEAWAY BERLANGSUNG : 15 Ogos - 15 Sept 2015 . Pemenang akan diumumkan dalam masa seminggu selepas tarikh tamat. GA ni saya bahagikan kepada 2 kategori : utk BLOGGER & FACEBOOKER ..so, 1 hadiah utk blogger yg bertuah dan 1 lg hadiah utk facebooker yang bertuah.. .. Syarat-syaratnya simple je untuk BLOGGER (wajib buat tau..) : Buat entri yang bertajuk "Merdeka Giveaway By Honeyonnee.Com" , copy banner di atas then letak kat entry korang yea. Lepas tu, korang nak buat netry apa saje, terpulang..taknak buat pun tak apa asalkan entry korang link ke GA nih .. Follow blog Honeyonnee.Com LIKE Facebook Page honeyonnee.com by scheetah klik Merdeka Giveaway By Honeyonnee.Com dan tekan button SHARE Bila dah selesai semua di atas, sila tinggalkan URL entry korang kat kotak komen entry ini. Syarat-syaratnya simple je untuk FACEBOOKER (wajib buat tau..) : LIKE Facebook Page honeyonnee.com by scheetah klik Merdeka Giveaway By Honeyonnee.Com dan tekan button SHARE ke wall korang dan TAG 5 orang rakan Facebook korang. Bila dah selesai semua di atas, sila tinggalkan komen "SELESAI" korang kat kotak komen SINI 2 pemenang akan dipilih secara random dari random.org

Make $35 per hour : http://bit.ly/elance_web
TEMPOH GIVEAWAY BERLANGSUNG : 15 Ogos - 15 Sept 2015 . Pemenang akan diumumkan dalam masa seminggu selepas tarikh tamat. GA ni saya bahagikan kepada 2 kategori : utk BLOGGER & FACEBOOKER ..so, 1 hadiah utk blogger yg bertuah dan 1 lg hadiah utk facebooker yang bertuah.. .. Syarat-syaratnya simple je untuk BLOGGER (wajib buat tau..) : Buat entri yang bertajuk "Merdeka Giveaway By Honeyonnee.Com" , copy banner di atas then letak kat entry korang yea. Lepas tu, korang nak buat netry apa saje, terpulang..taknak buat pun tak apa asalkan entry korang link ke GA nih .. Follow blog Honeyonnee.Com LIKE Facebook Page honeyonnee.com by scheetah klik Merdeka Giveaway By Honeyonnee.Com dan tekan button SHARE Bila dah selesai semua di atas, sila tinggalkan URL entry korang kat kotak komen entry ini. Syarat-syaratnya simple je untuk FACEBOOKER (wajib buat tau..) : LIKE Facebook Page honeyonnee.com by scheetah klik Merdeka Giveaway By Honeyonnee.Com dan tekan button SHARE ke wall korang dan TAG 5 orang rakan Facebook korang. Bila dah selesai semua di atas, sila tinggalkan komen "SELESAI" korang kat kotak komen SINI 2 pemenang akan dipilih secara random dari random.org

Make $35 per hour : http://bit.ly/elance_web
TEMPOH GIVEAWAY BERLANGSUNG : 15 Ogos - 15 Sept 2015 . Pemenang akan diumumkan dalam masa seminggu selepas tarikh tamat. GA ni saya bahagikan kepada 2 kategori : utk BLOGGER & FACEBOOKER ..so, 1 hadiah utk blogger yg bertuah dan 1 lg hadiah utk facebooker yang bertuah.. .. Syarat-syaratnya simple je untuk BLOGGER (wajib buat tau..) : Buat entri yang bertajuk "Merdeka Giveaway By Honeyonnee.Com" , copy banner di atas then letak kat entry korang yea. Lepas tu, korang nak buat netry apa saje, terpulang..taknak buat pun tak apa asalkan entry korang link ke GA nih .. Follow blog Honeyonnee.Com LIKE Facebook Page honeyonnee.com by scheetah klik Merdeka Giveaway By Honeyonnee.Com dan tekan button SHARE Bila dah selesai semua di atas, sila tinggalkan URL entry korang kat kotak komen entry ini. Syarat-syaratnya simple je untuk FACEBOOKER (wajib buat tau..) : LIKE Facebook Page honeyonnee.com by scheetah klik Merdeka Giveaway By Honeyonnee.Com dan tekan button SHARE ke wall korang dan TAG 5 orang rakan Facebook korang. Bila dah selesai semua di atas, sila tinggalkan komen "SELESAI" korang kat kotak komen SINI 2 pemenang akan dipilih secara random dari random.org

Make $35 per hour : http://bit.ly/elance_web
TEMPOH GIVEAWAY BERLANGSUNG : 15 Ogos - 15 Sept 2015 . Pemenang akan diumumkan dalam masa seminggu selepas tarikh tamat. GA ni saya bahagikan kepada 2 kategori : utk BLOGGER & FACEBOOKER ..so, 1 hadiah utk blogger yg bertuah dan 1 lg hadiah utk facebooker yang bertuah.. .. Syarat-syaratnya simple je untuk BLOGGER (wajib buat tau..) : Buat entri yang bertajuk "Merdeka Giveaway By Honeyonnee.Com" , copy banner di atas then letak kat entry korang yea. Lepas tu, korang nak buat netry apa saje, terpulang..taknak buat pun tak apa asalkan entry korang link ke GA nih .. Follow blog Honeyonnee.Com LIKE Facebook Page honeyonnee.com by scheetah klik Merdeka Giveaway By Honeyonnee.Com dan tekan button SHARE Bila dah selesai semua di atas, sila tinggalkan URL entry korang kat kotak komen entry ini. Syarat-syaratnya simple je untuk FACEBOOKER (wajib buat tau..) : LIKE Facebook Page honeyonnee.com by scheetah klik Merdeka Giveaway By Honeyonnee.Com dan tekan button SHARE ke wall korang dan TAG 5 orang rakan Facebook korang. Bila dah selesai semua di atas, sila tinggalkan komen "SELESAI" korang kat kotak komen SINI 2 pemenang akan dipilih secara random dari random.org

Make $35 per hour : http://bit.ly/elance_web
TEMPOH GIVEAWAY BERLANGSUNG : 15 Ogos - 15 Sept 2015 . Pemenang akan diumumkan dalam masa seminggu selepas tarikh tamat. GA ni saya bahagikan kepada 2 kategori : utk BLOGGER & FACEBOOKER ..so, 1 hadiah utk blogger yg bertuah dan 1 lg hadiah utk facebooker yang bertuah.. .. Syarat-syaratnya simple je untuk BLOGGER (wajib buat tau..) : Buat entri yang bertajuk "Merdeka Giveaway By Honeyonnee.Com" , copy banner di atas then letak kat entry korang yea. Lepas tu, korang nak buat netry apa saje, terpulang..taknak buat pun tak apa asalkan entry korang link ke GA nih .. Follow blog Honeyonnee.Com LIKE Facebook Page honeyonnee.com by scheetah klik Merdeka Giveaway By Honeyonnee.Com dan tekan button SHARE Bila dah selesai semua di atas, sila tinggalkan URL entry korang kat kotak komen entry ini. Syarat-syaratnya simple je untuk FACEBOOKER (wajib buat tau..) : LIKE Facebook Page honeyonnee.com by scheetah klik Merdeka Giveaway By Honeyonnee.Com dan tekan button SHARE ke wall korang dan TAG 5 orang rakan Facebook korang. Bila dah selesai semua di atas, sila tinggalkan komen "SELESAI" korang kat kotak komen SINI 2 pemenang akan dipilih secara random dari random.org

Make $35 per hour : http://bit.ly/elance_web

3 ulasan:

  1. Singgah sini 😊 Eyda dari segmen yang sama 😊

    http://mummyhealthyvitastore.blogspot.my/2015/08/merdeka-giveaway-by-honeyonneecom.html?m=1

    BalasPadam
  2. Singgah sini 😊 Eyda dari segmen yang sama 😊

    http://mummyhealthyvitastore.blogspot.my/2015/08/merdeka-giveaway-by-honeyonneecom.html?m=1

    BalasPadam
  3. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

    BalasPadam

Assalamualaikum,dah baca? Sila tinggalkan komen anda.
Kalau suka tekan LIKE.
Insyaallah komen anda akan dilayan:)

Terima kasih singgah sini, nanti datang lagi ye..
Sayanggg hampa semua,

Regards,
Farhain Azmi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Farhain Azmi Designed by azhafizah.com