-->


Isnin, 17 Ogos 2015

Segmen "AKU PUNYA BELOG ENGKAU YANG PANAS" by OmbakBergigi

*Klik Gambar Untuk Join*

Jom Join "Segmen' AKU PUNYA BELOG ENGKAU YANG PANAS' by OmbakBergigi. " .Kali ni korang wajib beri satu kritikan sama ada negative atau positive kepada belog OmbakBergigi. Kerana kritikan korang begitu begitu berharga. Jadi~ Apa hadiahnya? Apa syarat-syaratnya? sila klik gambar di atas untuk ke entri Segmen. :)

Jom Support Wahai Kawan-Kawan Blogger :)

SAYA SAHUT UNTUK MENGKRITIK BLOG OMBAKBERGIGIS

Salam perkenalan buat blogger adik OmbakBergigi. Panggil adiklah, sebab tengok bio umur baru 20.
Saya ni dah pangkat hakak..hehe. terasa tua pula diriku. Eh, dok Setiawangsa ek? Dekatlah dengan rumah akak. Bolehlah kita jumpa dan kenal-kenal nanti jika berkesempatan.

Kak yong (boleh juga panggil Kak Farah) cuma nak komen blog adik kemas, simple dan cantik.
Nama blog sesuai sangat dengan warna tema. Cuma kalau boleh, header tu letak sikit nama blog adik atau nama panggilan adik. Senang reader nak tahu dan panggil kan?

Apa lagi ek, oo lagi satu ni taktau la kak Yong tak perasan ke apa..Adik tak letak apa-apa medium contact ke di blog? Sebagai cadangan, at least letak emel adik di bahagian sidebar atau ruang about me. Mungkin reader nak direct contact dengan adik, tanya tutorial ke tapi segan nak tulis kat ruang chit chat kan..

Ok itu je..sori lah kalau kak Yong ni berletiaq lebih pula.
Engkau panas tak sekarang ni dik?
Hahaha..

6 ulasan:

  1. Hai kak Farah a.k.a Kak Yong, In shaa Allah, ada kesempatan, kita lepak lepak dekat Ali Maju. Hmmm kritikan akak, perghhhh menarik menarik. Nak nak ayat yang last sekali tu, hihhihi, sesuai dengan segmen. >< Terima kasih join segmen om dan kritik belog om. Om akan perbaiki mana yang kurang. Ini senarai peserta :

    http://ombakbergigis.blogspot.com/2015/08/senarai-peserta-segmen-aku-punya-belog.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. nak lepak boleh, nak mkn minum situ mmg xla..hehe, k.yong tak bpe suka sikit mkn di mamak. Ok terima kasih jg sudi terima penyertaan :)

      Padam
  2. Haiii..Singgah sebentar bersama kit kat..Ahahaha..

    Dari Segmen Yg Sama..

    http://mimirheem.blogspot.com/2015/08/aku-punya-belog-engkau-yang-panas-by.html

    Semoga Berjaya..

    BalasPadam
    Balasan
    1. hai mimi..tima kasih ye. jap eh nak g terjah sana. :)

      Padam
  3. Good luck. Singgah dr segmen yg sama...

    http://ciklapunyabelog.blogspot.com/2015/08/segmen-aku-punya-belog-engkau-yang.html

    BalasPadam

Assalamualaikum,dah baca? Sila tinggalkan komen anda.
Kalau suka tekan LIKE.
Insyaallah komen anda akan dilayan:)

Terima kasih singgah sini, nanti datang lagi ye..
Sayanggg hampa semua,

Regards,
Farhain Azmi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Farhain Azmi Designed by azhafizah.com