-->


Sabtu, 22 Ogos 2015

Segmen Klik-klik Nuffnang

Nuffnang saya ni lambat betul nak bergerak. Macam siput. Jom pakat sedekah nuffnang. Awak klik nuffnang saya dan komen done. Nanti saya klik balik nuffnang awak semua. Anyway, saya join segmen klik-klik nuffnang anjuran blogger LianaSulaiman96.

http://lianasulaiman96.blogspot.com/2015/08/segmen-klik-klik-nuffnang.html 
KLIK BANNER UNTUK JOIN SEGMEN

36 ulasan:

  1. Buleh ka buat sgemen gini? Hehe.. Jangan sampai ketahuan dek Mr. Nuffnang sudah.. Hehe.. Apa2 pon DONE klik2! Wakaka! ^__^
    RosmizaAli.Com

    BalasPadam
    Balasan
    1. ooo taktau pula tak boleh. anyway tq klik tau.

      Padam
  2. Assalammualaikum kak yong..lama x snggh dini ^_^

    BalasPadam
    Balasan
    1. wsalam, yana. ituela.kak yong pun baru nak aktif balik blog

      Padam
  3. Haiiii..Singgah Sini Dari Segmen Yg Sama..

    http://mimirheem.blogspot.com/2015/08/segmen-klik-klik-nuffnang.html

    Sambil2 Tu Klik2 En Nuffnang..Ehekkk

    BalasPadam
    Balasan
    1. hai mimi, tq so much nnt yong g terjah blog mimi.

      Padam
  4. Hai.. cakk.. Jemput Join dan memeriahkan Giveaway Birthday Mum & Sister Tengkubutang yang sedang berlansung sekarang yea.. ada lagi "3 HARI" je untuk submit entri.. Pemilihan Pemenang adalah secara Random.. Hadiah berni;ai Lebih RM500 untuk dimenangi.. jom join.. mana tau ini rezeki Anda?? meh meh join.. =)

    http://tengkubutang.blogspot.com/2015/08/giveaway-birthday-mum-tengkubutang.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. hai tenku butang, yong dah join..kawan2 lain cepat join GA tenku butang ye.

      Padam
  5. nk klik2 tpi xde plak iklanya...huhuhu...ummul da foloowww

    BalasPadam
    Balasan
    1. ummul ada la iklannya. di bawah header. dkt sidebar n bwh entry. btw thanx ye

      Padam
  6. hye...singgah sini nak ucap terima kasih sebab rajin baca entry and tinggalkan komen di blog Syira Lokman :) semoga murah rezeki ye :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. hye syira..tq juga sbb sudi singgah kat sini..,semoga syira pun dimurahkan rezki.ameen

      Padam
  7. Assalam... hijau nya..sejuk mata memandang blog farhain. jom terjah blog http://fatinfanafaiz.blogspot.com/ ..

    BalasPadam
    Balasan
    1. wsalam..tq ye sis..ok nnt yong singgah sini ye :)

      Padam
  8. Hi awak.. salam.. sy baru buat giveaway khas untuk raya aidil adha.. jom la join kalau berminat.. tq =)
    http://minjee08.blogspot.com/2015/08/nak-menang-baju-raya-aidil-adha-cepat.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. orait..In shaa Allah dear. tq jemput

      Padam
  9. Nuffnang kita pun lambat gerak! Sedih je haihh.

    BalasPadam
    Balasan
    1. jgn sedih.akk dah klik nuff hehe :)

      Padam
  10. Nak done klik, tapi sekarang Nuffnang tengah kaler biru. Nanti kita dtg singgah lagi ye =)
    Btw, gud luck! =)

    BalasPadam
    Balasan
    1. ala yeke..ok takpe tak lama lg kuninglah tu..hehe btw tq ye :)

      Padam
  11. hi...dtg melawat blog awak..smbil klik2 nuffnang..jgn lupa melawat smbil klik2 nuffnang kita yer..

    BalasPadam
    Balasan
    1. thanx ye ummul.japg sy gi klik2 blog awk pula :)

      Padam

Assalamualaikum,dah baca? Sila tinggalkan komen anda.
Kalau suka tekan LIKE.
Insyaallah komen anda akan dilayan:)

Terima kasih singgah sini, nanti datang lagi ye..
Sayanggg hampa semua,

Regards,
Farhain Azmi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Farhain Azmi Designed by azhafizah.com