-->


Rabu, 5 Ogos 2015

Segmen: Kuih Raya Kegemaran Saya

 
Blogger Dayana tengah buat segmen Kuih Raya Kegemaran Saya. Syawal kan belum abis lagi. 
Moh la kita pakat-pakat join. Hari ni hari terakhir penyertaan ye.

http://www.dayanazahari.com/2015/07/segmen-kuih-raya-kegemaran-saya.html#.VcGeE_knWeN
KLIK BANNER UNTUK JOIN SEGMEN

Ekceli, banyak kuih kegemaran saya ni. Contohnya, kuih siput, kerepek pisang, biskut makmur, dan biskut suji. Kuih raya ni wajib ada masa raya. Psst tahun ni kan, saya ada kuih kegemaran baru lah.
Jeng..jeng..jeng..

Red velvet cookies
 
Ini first time saya buat sendiri biskut ini. Alhamdulillah menjadi. Cuma rupanya jelah kureng sikit.
Apa ada pada rupa kan? Janji rasa sedappp. Makan time buat kerja atau tengok TV sedar tak sedar dah habis sebalang.
 
Nanti saya kongsikan resepinya ye.
 
Good Luck kepada semua yang join segmen ni. :)
 

1 ulasan:

Assalamualaikum,dah baca? Sila tinggalkan komen anda.
Kalau suka tekan LIKE.
Insyaallah komen anda akan dilayan:)

Terima kasih singgah sini, nanti datang lagi ye..
Sayanggg hampa semua,

Regards,
Farhain Azmi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Farhain Azmi Designed by azhafizah.com