-->


Jumaat, 21 Ogos 2015

Segmen "Meh Sally Nak Review"

Blog yang sudah usang kini berwajah baru. saya berharap sangat bilangan follower bertambah. Salah satu caranya adalah join Segmen yang blogger Sally anjurkan ni. Ada rezeki dia tolong review blog saya kan? hehehe.

http://sallysamsaiman.blogspot.com/2015/08/segmen-meh-sally-nak-review.html 
KLIK BANNER UNTUK JOIN SEGMEN 

Syarat-syaratnya:
  1. Follow blog Sally, Add To Circle Google+ Sally, Follow Twitter Sally, Follow Instagram Sally dan Like Fanpage Sally
  2. Buat satu entry bertajuk Segmen "Meh Sally Nak Review"
  3. Letak banner dan link kan ke entry ni.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen.
  5. Segmen ini akan berlangsung dari 20th-30th August 2015 (11.59 pm waktu Malaysia)   
P/s: Maaf ye Sally, Yong takde akaun instagram dan twitter. Syarat yang lain dah follow.

19 ulasan:

  1. kunjungan balas Fidah di sini...goog luck jugak dekat awak...:-P

    BalasPadam
  2. salam..singgah cn good luck
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/08/segmen-meh-sally-nak-review.html

    BalasPadam
  3. Good Luck!
    Jemput singgah ke blog :)

    http://ruangmiss.blogspot.com/

    BalasPadam
  4. Selamat bersegmen... balas singgah & follow!

    BalasPadam
    Balasan
    1. thanx ye azieera sbb sudi singgah dn follow :)

      Padam
  5. Salam. Saya balas singgah dr segmen yang sama.. Good Luck.. ^_^

    http://alongwawaerna.blogspot.com/2015/08/segmen-meh-sally-nak-review.html

    BalasPadam
  6. Assalamualaikum, datang dari segmen yang sama. Dah follow awak. Jemputlah singgah blog.. good luck!
    http://amysyghana.blogspot.com/2015/08/segmen-meh-sally-nak-review.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. wsalam..thanx ye. ok nak g terjah blog.

      Padam
  7. all the best! ;)

    http://penulishingusan.blogspot.com/2015/08/segmen-meh-sally-nak-review.html

    BalasPadam
  8. Balas kunjungan awak. Moga terpilih ya ^_^

    BalasPadam

Assalamualaikum,dah baca? Sila tinggalkan komen anda.
Kalau suka tekan LIKE.
Insyaallah komen anda akan dilayan:)

Terima kasih singgah sini, nanti datang lagi ye..
Sayanggg hampa semua,

Regards,
Farhain Azmi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Farhain Azmi Designed by azhafizah.com