-->


Isnin, 3 Ogos 2015

Syawal Giveaway

Sempena bulan Syawal yang mulia ini, marilah kita sama-sama beri sokongan kepada giveaway yang dianjurkan oleh blogger Hanis Craft.

Hanis ini memang kreatipp orangnya. Sungguh saya kagum dengan bakat yang dimilikinya. Tak percaya? sila terjah blog dia. Pelbagai hasil kraftangan seperti bunga tangan, bantal comel, crochet, quilling dan banyak lagi telah dihasilkannya. 
 
Saya minat juga bab kraf ni tapi macam minat separuh jalan.Haha. Sebabnya ada benda saya boleh buat, ada yang memang surrender. Yang renyah-renyah tu memang jadi malas nak belajar.. Apa-apa pun hopefully sis Hanis berjaya dalam segala bidang yang diceburi. Jangan lupa kongsi lebih banyak tutorial lagi tau..hehehe
 
Ok Jom tengok syarat penyertaan Syawal Giveaway
 
Syarat-syarat penyertaan:

  1. Follow Blog Hanis Craft | My Art & Craft
  2.  Like page Hanis Craft
  3. Giveaway akan bermula pada 21 Julai 2015 - 8 Ogos 2015
  4. Buat satu entry mengenai giveaway | Syawal Giveaway ini mengikut kreativiti anda.
  5. Tinggalkan jejak dan email/fb anda nanti senang nak contact di kotak komen yang tersedia dibawah ini. =)
Hadiah Giveaway:

1 X Bantal Felt seorang pemenang


http://myartcrafting.blogspot.com/2015/07/syawal-giveaway.html

Cute je kan bantal felt ni. Memang bangkit kalernya. Kuning merah gituu.
Sebenarnya ada pelbagai kegunaan bantal felt ini tau selain dari dibuat hiasan. Di sini saya kongsikan sedikit pengetahuan saya berkenaan dengan kain felt:
kain jenis bukan tenunan (non-woven)
- diperbuat dari acrylic, dan ada juga dari polyster
- terdapat dalam pelbagai warna, saiz dan ketebalan
- mudah utk di jahit, atau hanya guna gam shj,
- tak perlu kelim kerana fabrik nya bukan jenis berbulu di tepi.
- sesuai utk home decor, kraf, tshirt juga aktiviti utk anak-anak
Sumber: Jarum Jahit Collection
 
Antara kegunaan Bantal felt ialah:
  • Sesuai dijadikan sebagai hadiah seperti hadiah tanda persahabatan, hadiah hari lahir, ulang tahun perkahwinan, hadiah hari guru dan sebagainya.
  • Boleh digunakan sebagai bantal hiasan untuk hiasan pelamin pertunangan dan bersanding.
  • Alat penyandar pada kerusi kayu. Lembut sikit bila sandar belakang badan kan?
  • Boleh disimpan dan diletakkan dalam kereta. 
Then
-
-
-
-
-
-
-
-
  • Of cos lah nak guna sebagai pelapik kepala untuk tidur kan.
 
Tapi tidur berbantal lengan suami lagi best kot. Hahaha.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Assalamualaikum,dah baca? Sila tinggalkan komen anda.
Kalau suka tekan LIKE.
Insyaallah komen anda akan dilayan:)

Terima kasih singgah sini, nanti datang lagi ye..
Sayanggg hampa semua,

Regards,
Farhain Azmi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Farhain Azmi Designed by azhafizah.com