-->


Rabu, 2 September 2015

1st GiveAway by CikTaman

Sepanjang bulan September ni, cktmn nak buat satu segmen untuk korang semua..

1st GiveAway by Ciktaman


Ok syarat penyertaan senang je!

1. Mesti follow @ like

* Blog - ciktaman + nuff click
* Instagram - ctctraudhah | molekgilo

2. Buat satu entri [copy coding yang diberi] dan komen

pasal blog ciktaman tak lebih 15 patah perkataan..


3. Tinggalkan URL entry korang pada post ini sahaja. *link pada chatbox tak dikira



4. Tempoh GA adalah bermula 1 September sehingga 30 September 2015''






** Untuk lihat senarai peserta kat SINI

*** Untuk lihat senarai hadiah kat SINI

***Pemenang akan dipilih sepenuhnya daripada cktmn


Komen saya:
Blog Ciktaman kemas dan teratur.
Harap lepas ni ciktaman letaklah button menubar, senang nak tengok.

Cukup-cukup 15 patah perkataan saya komen.hihihi

P/S: Sori ciktaman, Yong takde akaun instagram. tapi teringin juga nak join.



--------------------------------------------------------------------------------------------------

3 ulasan:

  1. Tq sebab sudi join.. Gudluck :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. thanx jg cik tmn sbb sudi terima penyertaan kite :)

      Padam
  2. Kita jalan-jalan. Datang dari Entri yg sama :) http://impianacikyaanie.blogspot.my/2015/09/1st-giveaway-by-ciktaman.html goodluck <3

    BalasPadam

Assalamualaikum,dah baca? Sila tinggalkan komen anda.
Kalau suka tekan LIKE.
Insyaallah komen anda akan dilayan:)

Terima kasih singgah sini, nanti datang lagi ye..
Sayanggg hampa semua,

Regards,
Farhain Azmi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Farhain Azmi Designed by azhafizah.com