-->


Khamis, 10 September 2015

Anakku Baby Sotong

Tajuk kemain mengalahkan tajuk drama Suamiku Encik Sotong.. Haha. Al-kisahnya, semalam kawan suami saya hadiahkan anak patung sotong warna pink lagi untuk Zulaikha. Kononnya berbalas hadiah lah sebab kitorang pernah bagi hadiah mainan kat anak diorang.

Kebetulan pula, Zulaikha pakai baju tidur ada gambar sotong pink sebijik sama macam hadiah yang di dapat tu..


Tengok tu seronok betul dia bila dapat hadiah anak patung sotong. Ada pula rama-rama atas kepala sotong tu. Dikutilnya rama-rama tu sampai tercabut. haish, ganas betul anak aku sorang ni.


Yay, makan rama-rama ni. Biar togel je kepala sotong. Esok genap Zulaikha 11 bulan. Cepat je masa berlalu, sebulan lagi dah cukup setahun. Ummi rindu sangat saat-saat masa berpantang dengan zulaikha dulu. Nangis merengek setempat je bila nak ummi. Sekarang merangkak merata cari ummi.. hehehe.. Tak tau bila budak kecik ni boleh berjalan pula. Takpelah sayang, pelan-pelan belajar ye :)

Terima Kasih sudi baca entry ini

12 ulasan:

  1. Balasan
    1. hahaha.. lembut je bila peluk.thanx nad singgah sini :)

      Padam
  2. jom join GA ni

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.my/2015/09/giveaway-rm200-by-mkhaicom-2015.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. thanx ye jemput..In shaa Allah nant saya join :)

      Padam
  3. comel..CIMB puye pun ada warna merah..

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe..tq kak..baru teringat logo cimb, sotong jugak :)

      Padam
  4. Hai...Jalan-jalan sini.. comel sotong pink tu..Follow sini #324

    www.efaothman.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehe..thanx ye..btw link tu macam salah je..
      ok nnt sy follow balik :)

      Padam
  5. Aah la sama la en sotongnya tu hihi...comel je sotong dan Baby sotong tu :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahaha.. best citer suamiku en sotong tu..thanx ye aniey :)

      Padam
  6. comelnya laaa cik sotong tu.. hehe :)

    BalasPadam

Assalamualaikum,dah baca? Sila tinggalkan komen anda.
Kalau suka tekan LIKE.
Insyaallah komen anda akan dilayan:)

Terima kasih singgah sini, nanti datang lagi ye..
Sayanggg hampa semua,

Regards,
Farhain Azmi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Farhain Azmi Designed by azhafizah.com