-->


Khamis, 3 September 2015

Coklat Murah dari Coklat Langkawi

Berita baik buat penggemar coklat. Mondelez Warehouse akan mengadakan jualan gudang bermula hari ini, 3 September hingga 6 September 2015. Teruja saya tengok harganya. Tersangat murah dari harga biasa. Coklat kat Langkawi pun belum tentu bagi harga macamni. Jika berkesempatan saya pun nak ajak suami untuk serbu gudang Mondelez ni.

KLIK GAMBAR UNTUK PAPARAN LEBIH JELAS


Mondelez warehouse sales
Venue : 1st floor, harbour place Klang
Date : 3 - 6 September 2015
Time : 10am - 10pm
 Tudia aih mau terbeliak biji mata tengok Toblerone boleh dapat rate harga seringgit lebih ja..


Sapa suka Cadburry? Angkat tangan. Ceh, macam aii nampak..hehe. Dulu saya suka makan, lepas kes Halal tu saya dah mula was-was..So tak makan sampai sekarang.


Oreo ada pelbagai kegunaan. Bukan setakat sedap dimakan begitu sahaja tetapi sesuai dijadikan bahan penambah dalam minuman, kek dan biskut. Memang jimat gila jika korang tu pembuat/penjual biskut dan kek.


Chipsmore pun ada


 Keropok kesukaan saya semesetinya twisties. Saya suka makan perisa chili cheese.


Ada lagi keropok. Potato chips dari Chipster


Tak pasti ini biskut atau roti. Tak jelas gambar. Lagipun saya tak kenal brand ni..hehe


Haaa. Betul tak saya cakap tadi? Coklat ni lebih murah dari coklat Langkawi kan?
Korang yang pergi tu beli lah banyak-banyak ye..Lepastu boleh sedekahkan. Dapat pahala.


Sumber: Facebook Liew Christy

12 ulasan:

  1. menarik sungguh eh
    mau x terbeli nnati

    BalasPadam
  2. CN follow sini dari segmen : http://www.cekgunorazimah.com/2015/09/mini-birthday-giveaway-by-miminadam.html

    Salam kenal ;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. salam kenal CN. thanx ye follow sini :)

      Padam
  3. Jauhnya..klu dekat blh beli ini..hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. saya pun tak pergi..huhu husb tak nak bwa sbb jauh T_T

      Padam
  4. aaa yong..cik mah ada g pureen tu...nmpk azwa kat luar ke???cik mah ngah bz lah tu..hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. ye nmpk azwa kat gerai air..hehe dah agak mesti cik mah ngah bz kt dlm tu :)

      Padam
  5. menarik sungguh..oreo tu yg paling tertarikkk..boleh buat oreo cheese cake..nyumm..xjauh sgt pun dari rmh ni..boleh la ajk suami pergi..

    BalasPadam
    Balasan
    1. dah abislah ummul..last 6hb tu..hehe

      Padam
  6. waahhh murah dr langkawi tp dah xsempat nk grab..baru baca entry nie..heeee :'(

    BalasPadam
    Balasan
    1. alaa..takpelah kita doa2 nnt diorg bt sale lg ye :)

      Padam

Assalamualaikum,dah baca? Sila tinggalkan komen anda.
Kalau suka tekan LIKE.
Insyaallah komen anda akan dilayan:)

Terima kasih singgah sini, nanti datang lagi ye..
Sayanggg hampa semua,

Regards,
Farhain Azmi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Farhain Azmi Designed by azhafizah.com