-->


Rabu, 9 September 2015

Giveaway 1.0 Missdae

Bagi sesiapa yang tengah plan untuk bercuti tu, saya nak ajak korang join Giveaway 1.0 Missdae. 
Hadiahnya sangat awesome. Mana tau kan rezeki korang dapat melancong FREE.. Save bajet dan duit poket.

http://missdae.blogspot.my/2015/09/giveaway-10-missdae.html 
KLIK BANNER UNTUK JOIN 


Nak kasi panas line lagi, cer tengok hadiah-hadiahnya :

First Prize will win :

1 ticket to enjoy the activities in Tadom Hill Resort 


Second prize will win :

1 ticket to The Shore Malacca


Saguhati:

Features blog in bloglist.

Best kan? tapi sayang kalau tak cukup 100 penyertaan, giveaway ini akan terbatal. Jadi, hope korang semua support GA ini dan join. Tak rugi pun. 

Goodluck semua !

5 ulasan:

  1. Salam singgah dari GA yang sama....semoga berjaya...

    http://mardiahdiana.blogspot.my/2015/09/giveaway-10-missdae.html

    BalasPadam
  2. jalan jalan singgah sini . nysa dari GA yang sama . goodluck ! jom singgah blog nysa

    http://pemilikcintahati.blogspot.my/

    BalasPadam
  3. Salam Perkenalan πŸ˜„ Jalan2 singgah sini.Eyda dari segmen GA yang sama.Good Luck ! πŸ’πŸ’

    http://mummyhealthyvitastore.blogspot.my/2015/09/giveaway-10-missdae.html?m=0

    BalasPadam
  4. Hai, Eina singgah jalan2 sini, Eina dari segmen GA yang sama.

    Good Luck ya :)

    http://vitaminkesihatansejagat.blogspot.my/2015/09/giveaway-10-missdae.html

    BalasPadam
  5. good luck! :) Syida dari segmen yang sama...:) done follow di sini...follower yang ke 320 :)

    BalasPadam

Assalamualaikum,dah baca? Sila tinggalkan komen anda.
Kalau suka tekan LIKE.
Insyaallah komen anda akan dilayan:)

Terima kasih singgah sini, nanti datang lagi ye..
Sayanggg hampa semua,

Regards,
Farhain Azmi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Farhain Azmi Designed by azhafizah.com