-->


Selasa, 1 September 2015

Pencarian Bloglist September 2015 di Blog Lyssasecret.Com

Welcome september. Bila September datang hati saya mesti rasa berbunga-bunga..Heheehe.
Bagilah can jiwang sikit. Saya suka september sebab ini bulan kelahiran saya. Dah makin tua aku ni.. Ehem..ehem nak bagitau ni, esok besday saya.. Motipp??

Oklah..Kali ini saya nak join lagi Pencarian Bloglist September 2015 di Blog Lyssasecret.Com. Bulan lepas dah join dan berjaya masuk dalam list. Hara-harapnya bulan ni bernasib baik lagi lah. Lyssa ni bukan calang-calang blogger tau. Follower dah masuk 60K++..gulpp telan air liur je kalau nak banding dengan follower saya.

 http://www.lyssasecret.com/2015/08/pencarian-bloglist-september-2015-di.html#.VeUggZcnWeP
KLIK BANNER UNTUK JOIN

Entry Lyssa yang paling saya suka baca ialah :




Tarikh tutup penyertaan 01.09.2015 tepat jam 11.59 malam. Jadi cepat-cepatlah join supaya berpeluang jadi bloglist di Blog Lyssa.


3 ulasan:

Assalamualaikum,dah baca? Sila tinggalkan komen anda.
Kalau suka tekan LIKE.
Insyaallah komen anda akan dilayan:)

Terima kasih singgah sini, nanti datang lagi ye..
Sayanggg hampa semua,

Regards,
Farhain Azmi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Farhain Azmi Designed by azhafizah.com