-->


Isnin, 14 September 2015

The Baker's Cottage Mooncake Giveaway by Ayuni Rafilah

Bagaimana dengan hujung minggu korang? Dok di rumah ke atau keluar spend time dengan family?
Hujung minggu saya suam-suam kuku je, dok di rumah maklumlah jerebu sekarang. Makin teruk pula jerebu di Malaysia ini. Semoga kita semua berada di bawah lindunganNya. 

Hujung minggu saya memang tiada mood nak blogwalking atau update blog sebab bila di rumah saya banyak habiskan masa dengan anak. Saya tak boleh fokus nak menulis..hehe.

Pembuka hari isnin ni, seperti biasa saya nak mulakan hobi saya iaitu join giveaway. Giveaway kali ini adalah anjuran blogger Ayuni Rafilah. Hadiah merupakan kuih bulan. Tak pernah makan kuih bulan lagi. Harap-harap adalah rezeki saya nanti :)

http://ayunirafilah.blogspot.com/2015/09/the-bakers-cottage-mooncake-giveaway-by.html 
KLIK BANNER UNTUK JOIN GA 

Hadiah: 
Kek bulan The Baker's Cottage (180 gm) x 3 pemenang terpilih

Tarikh giveaway:
12/9/2015 - 21/9/2015

P/s: Sorry, sis saya takde akaun IG atau soundcloud. Syarat lain dah follow :)

Goodluck semua!

13 ulasan:

  1. Salam singgah sini...semoga berjaya...

    BalasPadam
  2. Hai, dari segment yang sama. Good luck!!

    http://www.syafiyahluv.com/2015/09/the-bakers-cottage-mooncake-giveaway-by.html

    BalasPadam
  3. salam...selamat berjaya ya ^_^...jln2 blogwalking ..nak follow blog kawan yg tidak sempat sy jejak dan follow...

    http://www.ilovebunga89.blogspot.my/

    BalasPadam
  4. jalan jalan singgah sini dari GA yang sama . goodluck ! :) jom singgah and join segmen http://pemilikcintahati.blogspot.my/

    BalasPadam
  5. semoga berjaya.. :)

    Alhamdulillah.. jerebu dah reda, boleh buat aktiviti luar lps ni.. :D

    BalasPadam
  6. gud lak.. done folo u, folo me back k http://acuyuhan.blogspot.my/

    BalasPadam
  7. semoga berjaya...

    p/s : Salam. Terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #18. (^_^)

    Blog ini telah tersenarai di http://www.mialiana.com/2015/09/senarai-url-blog-18.html

    - Mia Liana -

    BalasPadam
  8. good luck.. farhain, cube check balik, entry terbaru farhain x keluar la kat bloglist cik en.. pending je dari 3 minggu lps.. tpi tgk farhain de keluar entry baru..:)

    Jemput singgah blog Nurfuzie.com
    Entri promosi Tawaran Iklan di Blog Nurfuzie.com Serendah RM10
    dan entri ini Malaika Oil - Produk Semulajadi Terbaik Untuk Kulit Anda

    BalasPadam
  9. Kek bulan memang nampak sedap kan ? :-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul tu..br je beli kuih bulan baru2 ni..mmg sedap :)

      Padam

Assalamualaikum,dah baca? Sila tinggalkan komen anda.
Kalau suka tekan LIKE.
Insyaallah komen anda akan dilayan:)

Terima kasih singgah sini, nanti datang lagi ye..
Sayanggg hampa semua,

Regards,
Farhain Azmi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Farhain Azmi Designed by azhafizah.com