-->


Rabu, 9 September 2015

Tiket untuk Menang Percutian ke Jepun

http://www.watashibeauty.my/profile.php
KLIK BANNER UNTUK MENANG HADIAH!


Sempena ulangtahun ke10 Shiseido Malaysia, korang berpeluang menang percutian ke Jepun untuk 2 orang. Selain itu, korang juga boleh mengumpul mata untuk mendapat tablet 7-inci berjenama (RM889) dan barangan Shiseido bernilai RM120.

Terbuka untuk lelaki atau perempuan. Ya. Tak perlu pembelian. Tak perlu keluar duit. Tak perlu hantar selfie atau slogan.

Langkah 1:
Lawat laman ini, klik SINI

Langkah 2:
Klik capaian "Register" dan daftar menggunakan Facebook atau alamat email

Langkah 3:
Kumpulkan mata (Petals) dengan cara berkongsi peraduan melalui FB atau Twitter. Selain itu, dapatkan lebih mata dengan menjemput kawan-kawan untuk sertai.



Mudahkan?
Peraduan ini bermula dari 14 Ogos 2015 hingga 16 Oktober 2015.
Peserta perlu mengumpulkan PETALS (mata ganjaran) dari link INI.

  • Pendaftaran kali pertama (100 PETALS)

  • Setiap kali login (10 PETALS)

  • Setiap share ke laman Facebook atau Twitter anda (50 PETALS)

  • Setiap invite yang diterima dan seterusnya mendaftar (100 PETALS)

  • Bermain "WATASHI Beauty Rush"{ dan mendapat markah tertinggi mingguan (1000 PETALS)

  • Membeli Produk Shiseido Malaysia (ZA, TSUBAKI, AQUALABEL, SENKA, MA CHERIE) di kedai yang menyertai dan mendapat percuma memo pad yang mempunyai kod unk untuk dimasukkan ke dalam microsite (1000 PETALS)








  • Peserta yang mengumpulkan 10,000 PETALS akan memenangi hadiah produk Shiseido Malaysia (ZA, TSUBAKI, AQUALABEL, SENKA, MA CHERIE) 
  • Peserta yang mengumpulkan 50,000 PETALS akan memenangi hadiah tab 7.0" bernilai RM899 atau yang sama nilai dengannya. Hadiah tertakluk kepada stok, selagi masih ada. Pemenang akan dimaklumkan melalui email atau telefon.
  • Seorang peserta yang mengumpulkan jumlah PETALS yang tertinggi akan memenangi Hadiah Utama tiket penerbangan dua hala ke Tokyo dan mengalami sendiri pengalaman kecantikan di Shiseido The Ginza, Tokyo!
Setakat ini saya dah berjaya kumpul petal sebanyak 2020. Masih terlalu jauh lagi untuk dapat mana-mana hadiah. Highest current Top 3 sekarang pun dah cecah 25 000 petals. Huhuhu. Tak lah berharap untuk dapat pergi trip Tokyo tu. Tapi sangat bersyukur jika dapat hadiah 7.0"tablet tu. Ya Allah, sangat memerlukan tablet sekarang untuk memudahkan kerja berblog dan bisnes online.
Kalau korang baik hati nak sumbangkan petals kat saya, sudi-sudikanlah bagi emel untuk saya invite. Lepas saya dah invite, terus daftar tau. Oh, jika korang memang pengguna brand Shiseido dan baru membuat pembelian dan tetiba dapat memo pad tapi tak berminat nak join contest ini, boleh tak share dengan saya memo pad itu..hehe.
Berminat untuk saling membantu peraduan ini? Tinggalkan emel anda di ruang komen atau Emelkan kepada saya farhain2010886686@gmail.com
Goodluck semua!  



Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Assalamualaikum,dah baca? Sila tinggalkan komen anda.
Kalau suka tekan LIKE.
Insyaallah komen anda akan dilayan:)

Terima kasih singgah sini, nanti datang lagi ye..
Sayanggg hampa semua,

Regards,
Farhain Azmi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Farhain Azmi Designed by azhafizah.com