-->


Selasa, 17 November 2015

Giveaway Simple by cik akak & sponser

Giveaway Simple by cik akak & sponser

Assalamualaikum sahabat..apa khabar awak-awak di sana tu?
Harapnya semuanya sentiasa dalam keadaan sihat. Lately ni, saya tersangat sibuk sampai tiada masa nak jenguk blog.. Huhu. Saya mungkir janji dengan diri lagi. Kononnya nak aktif menulis, tapi hmm camtu jugak.

Oklah sebagai entry pertama bulan November ini, saya nak join giveaway2 dulu.
Jom pakat-pakat meriahkan. :)



Syarat Penyertaan :

  • Follow Blog
cik akak | kathyrbain | syamimi | wawa I Farah Arina | Salina Johari | Ainul Aqma | JMbelog | Lorongcinta | Duniakita | Arra |
  • Likes fanpage - JMbelog I cik akak I cinta itu indah | Ainul Aqma
  • Follow facebook - cik akak I JMbelog I Salina johari
  • Follow Instagram & Twitter - JMbelog I JMbelog I Salina johari I Farah Arina | Ainul Aqma | Arra |
  • Masukan link blog ini dalam senarai bloglist anda : http://kathyrbain.blogspot.my/
  • Buat entri bertajuk "Giveaway Simple by cik akak & sponser"
  • Copy coding yang disediakan & paste kan dalam ruangan HTML
  • Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen entri ini
  • Giveaway berlangsung 13.11.2015 - 22.11.2015 [10 hari]
  • Giveaway tamat 22.11.2015 jam 11.59 malam
  • Pemenang dinilai melalui Nombor Cabutan Bertuah
Perhatian : Bagi syarat likes fanpage, follow facebook, Instagram & twitter peserta wajib follow setiap syarat sekiranya peserta ada akaun yang dinyatakan dalam syarat yang telah cik akak senaraikan.

Sekiranya peserta tidak mempunyai akaun tersebut, peserta tak perlu ikut syarat yang dinyata. Apa yang penting kejujuran anda sebagai peserta giveaway.

Follow blog wajib...tiada kelonggaran isu follow blog....semoga giveaway ini berjalan dengan lancar......

copy & paste coding ini dalam post entri anda...



Hadiah Giveaway

  • cik akak - Cash RM50.00 x 2 pemenang
  • KathyRbain - Topup RM10.60 x 1 pemenang
  • Syamimi - Cash RM5.00 x 2 pemenang
  • Wawa - Topup RM10.60 x 2 pemenang
  • Farah Arina - Topup RM10.60 x 1 pemenang & Topup RM5.00 x 1 pemenang
  • Salina Johari - Cash RM10.00 x 2 pemenang
  • Ainul Akma - Topup RM10.60 x 1 pemenang
  • JMbelog - Topup RM10.60 x 5 pemenang
  • Lorongcinta - Topup RM5.00 x 2 pemenang
  • Duniakita - Topup RM5.00 x 2 pemenang
  • Arra - Topup RM10.60 x 1 pemenang

Ilham giveaway copy & paste coding - Rujuk Entri Kak Mialiana



9 ulasan:

  1. cik akak singgah....
    semak senarai link penyertaan giveaway
    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.my/2015/11/senarai-peserta-giveaway-simple-by-cik.html

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum , blogwalking dari segmen yang sama . GoodLuck ^^ .
    Jemput singgah blog wani :)

    Giveaway Simple By Cik Akak and Sponser

    BalasPadam
  3. Semoga ada rezeki. Selamat berjaya (=
    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2015/11/giveaway-simple-by-cik-akak-sponser.html

    BalasPadam
  4. good luck! :)
    http://sebabakusabrina.blogspot.com/2015/11/giveaway-simple-by-cik-akak-sponser.html

    jemput join
    http://sebabakusabrina.blogspot.my/2015/11/mini-giveaway-by-myra-ina_22.html

    BalasPadam
  5. Tahniah...sila hantar detail kepada cik akak selewat-lewatnya hari jumaat 27.11.2015

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.my/2015/11/senarai-pemenang-giveaway-simple-by-cik.html

    BalasPadam
  6. Balasan
    1. wsalam cik adda, thanx u so much ye.. Takpe sy suka join GA ni..thanx ye sbb jemput :)

      Padam
  7. DATANG DARI SEGMEN YANG SAMA.. GOODLUCK :)

    http://strawberrysgurls.blogspot.my/2015/11/giveaway-simple-by-cik-akak-sponser.html

    BalasPadam

Assalamualaikum,dah baca? Sila tinggalkan komen anda.
Kalau suka tekan LIKE.
Insyaallah komen anda akan dilayan:)

Terima kasih singgah sini, nanti datang lagi ye..
Sayanggg hampa semua,

Regards,
Farhain Azmi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Farhain Azmi Designed by azhafizah.com