-->


Khamis, 31 Disember 2015

Nota Melekat

  Sempena ulang tahun perkahwinan saya yang ke-2 pada 12.08.2015 yang lalu, saya hadiahkan sesuatu untuk blog saya. Hadiahnya blog telah dimekap dan berwajah baru..hehe. Dah puas pening kepala tak tau nk adjust camna. So kita minta pakar yang buat. Blog masih mengekalkan tema warna hijau. Taktaulah. Warna ni memang kena dengan jiwa saya. Rasa tenang je bila tengok kehijauan contohnya macam tumbuh-tumbahan hijau. 
 
 Semoga dengan perubahan wajah blog ini, saya kembali aktif dan bersemangat untuk menulis. 
 
 
 
Anyway, jom kita exchange link. tinggalkan link blog u olls di ruang komen. 
Insyaallah nanti saya follow balik.
Sekian, salam perkenalan & semoga ceria-ceria selalu
 
#ini merupakan Sticky post, sila scroll ke bawah untuk entry yang terbaru.#
 
Read More

Isnin, 21 Disember 2015

Contest "Saya nak TUDUNG by AY Collection"




KLIK BANNER UNTUK JOIN

SPONSER BY:
AY Collection | Nazfea Solehah | Liyana Zullkefly | Ainie Zulaikha

START : 20/12/15 END : 31/12/15


Saya dah follow semua blog dan like FB. Tapi saya tak dapat follow twitter dan Instagram..
Sorry, saya memang takda akaun twitter dan IG. Huhu. selalu je tak dapat follow semua syarat GA tapi tetap nak join juga.


Goodluck kepada semua yang join!
Read More

Selasa, 15 Disember 2015

Amy Hilmirda Giveaway 2015

Sempena 9 Disember yang lalu, Genaplah 4 tahun blogger Amy menulis blog. Tahniah Saya ucapkan teruskanlah menulis. Jangan jadi macam saya ni asyik tenggelam timbul je..Haha.

Sempena ulang tahun ke-4 blog beliau, sis Amy berbesar hati untuk menganjurkan giveaway dengan hadiah yang sangat menarik. Rugi tau kalau tak join.

http://hilmirdadaud.blogspot.my/2015/12/amy-hilmirda-giveaway-2015.html
KLIK BANNER UNTUK JOIN GA


Syarat-syarat Penyertaan :-


1. Follow blog Amy .
2. Blogger yang menetap dan beralamat di Malaysia.
3. Buat Entry bertajuk " Amy Hilmirda Giveaway 2015"
4. Letak banner "Amy Hilmirda Giveaway 2015" dalam entry.
5. Tinggalkan URL entry kat ruangan komen.
6. Nak lagi senang copy aje entry ni... hehehe.

TARIKH TUTUP : 31 DICEMBER, 2015.


Pemenang akan dipilih secara cabutan bertuah oleh anak-anak Amy Irfan, Faris dan Nasiim.
 
Goodluck!
Read More

Rabu, 9 Disember 2015

Giveaway for Our Lovely Girl by RianaLittleCuties

Kali ni, saya nak join giveaway yang hadiahnya sesuai untuk kanak-kanak perempuan.

Jika ada rezeki menang, bolehla hadiahkan baju kurung untuk anak saya, Zulaikha.

Selalu dok pakai gaun je kan, sesekali kita bagi dia merasa pakai baju kurung pula.
Barulah terserlah kesopanan tu..hehe



http://www.rianalittlecuties.blogspot.my/ 
 KLIK BANNER UNTUK JOIN GA 

Syarat semua saya dah ikut, cuma saya tak follow akaun Instagram sebab memang takde IG.
Sorry ye akak :)

Goodluck!
Read More

End Year Giveaway by seindahcerita

Giveaway datang lagi.. Hehe..

Hujung tahun ni ramai pula blogger yang buat giveaway kan? so, marilah kita meriahkan suasana.
Pakat-pakat join ye.

http://seindahcerita.blogspot.com/2015/12/end-year-giveaway-by-seindahcerita.html 
 KLIK BANNER UNTUK JOIN GA

Goodluck & All the best :)


Read More

Give Away Akhir Tahun 2015 Sheila Inspire

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Give Away Akhir Tahun 2015 Sheila Inspire



Allah Ya Rahman, Ya Rahim, Ya Razzaq, Dia Yang Maha Pengasih dan Penyayang serta Yang Maha Memberi Rezeki, dengan ini saya ingin melancarkan "Giveaway Akhir Tahun 2015 Sheila Inspire".... sempena template baharu ini dan keluarga besar blooger yang sering berkunjung ke blog yang tak seberapa ini.... semoga ukhwah kita sentiasa terjalin,,, tegur-tegur la diri ini. Adakala tak berapa nak aktif kerana kesibukan tugasan.... Akhir sekali, saya harap dengan GA yang tak seberapa ini dapat menjalinkan hubungan kita sesama blogger.... Maaf yer gambar hadiah tidak clear....

Syarat:
1. Buat entry masukkan banner dan link ke segmen ini.
2. Kalau sudi boleh follow : Sheila Inspire, add Facebook, add Twitter, friend Google, follow Instagram (kalau tak nak pun tak apa)... terpulang....
3. Jangan lupa tinggalkan link di petak komen.

Tarikh akhir : 29 Dis 2015 jam 11.59 pm

Hadiah

3 x (2 orang) (hadiah misteri)



1 x (1 orang) planner 2016


1 x (1 orang) diary 2016


3 x (3 orang) shawl H&M


1 x (1 orang) face tower + vase


1 x (1 orang) botol air


1 x (1 orang) beg mickey mouse


3 x (3 orang) pamplet set zikir Asmaul Husna


Setakat ini 12 peserta bertuah dicari dan mungkin akan bertambah dengan kasih sayang Ya Rahman, Ya Rahim, Ya Razzaq.... Keputusan akan ditentukan secara cabutan bertuah pada 31 Dis 2015 InsyaaAllah, Allah Ya Baari'....



Goodluck kepada semua peserta. Yang belum join tu, jomlah join..hehe :)






Read More
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Farhain Azmi Designed by azhafizah.com