-->


Selasa, 15 Disember 2015

Amy Hilmirda Giveaway 2015

Sempena 9 Disember yang lalu, Genaplah 4 tahun blogger Amy menulis blog. Tahniah Saya ucapkan teruskanlah menulis. Jangan jadi macam saya ni asyik tenggelam timbul je..Haha.

Sempena ulang tahun ke-4 blog beliau, sis Amy berbesar hati untuk menganjurkan giveaway dengan hadiah yang sangat menarik. Rugi tau kalau tak join.

http://hilmirdadaud.blogspot.my/2015/12/amy-hilmirda-giveaway-2015.html
KLIK BANNER UNTUK JOIN GA


Syarat-syarat Penyertaan :-


1. Follow blog Amy .
2. Blogger yang menetap dan beralamat di Malaysia.
3. Buat Entry bertajuk " Amy Hilmirda Giveaway 2015"
4. Letak banner "Amy Hilmirda Giveaway 2015" dalam entry.
5. Tinggalkan URL entry kat ruangan komen.
6. Nak lagi senang copy aje entry ni... hehehe.

TARIKH TUTUP : 31 DICEMBER, 2015.


Pemenang akan dipilih secara cabutan bertuah oleh anak-anak Amy Irfan, Faris dan Nasiim.
 
Goodluck!

5 ulasan:

Assalamualaikum,dah baca? Sila tinggalkan komen anda.
Kalau suka tekan LIKE.
Insyaallah komen anda akan dilayan:)

Terima kasih singgah sini, nanti datang lagi ye..
Sayanggg hampa semua,

Regards,
Farhain Azmi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Farhain Azmi Designed by azhafizah.com