-->


Rabu, 9 Disember 2015

Giveaway for Our Lovely Girl by RianaLittleCuties

Kali ni, saya nak join giveaway yang hadiahnya sesuai untuk kanak-kanak perempuan.

Jika ada rezeki menang, bolehla hadiahkan baju kurung untuk anak saya, Zulaikha.

Selalu dok pakai gaun je kan, sesekali kita bagi dia merasa pakai baju kurung pula.
Barulah terserlah kesopanan tu..hehe



http://www.rianalittlecuties.blogspot.my/ 
 KLIK BANNER UNTUK JOIN GA 

Syarat semua saya dah ikut, cuma saya tak follow akaun Instagram sebab memang takde IG.
Sorry ye akak :)

Goodluck!

9 ulasan:

  1. Salam Farhain ;-)

    OH x apa, no problem kalo x ada IG...

    akak terima penyertaan awk tu ...hihihi

    TQ sbb sudi join ye

    Semoga berjaya...

    BalasPadam
    Balasan
    1. ok thanks akk..thanks jg sudi singgah sini :)

      Padam
  2. Senarai Peserta sudah diupdate dan akan diupdate dari masa ke semasa.
    Jom BW ke sini
    http://rianalittlecuties.blogspot.my/2015/12/senarai-penyertaan-giveaway-for-our.html
    All the best ;-)

    BalasPadam
  3. Salam.saya singgah dari giveaway yang sama.

    Jemput singgah ke blog saya. Join GA yang saya anjurkan pula.good luck...

    http://qiyasaad.blogspot.my/2015/12/gold-giveaway-1-by-qiya-saad-powered-by.html?m=0

    BalasPadam
    Balasan
    1. wsalam.. ok In Shaa Allah sis. Thanx ye jemput :)

      Padam
  4. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    BalasPadam
  5. Hi, jalan2 dr segmen GA yang sama, GOOd Luck :)Done Follow :0

    BalasPadam

Assalamualaikum,dah baca? Sila tinggalkan komen anda.
Kalau suka tekan LIKE.
Insyaallah komen anda akan dilayan:)

Terima kasih singgah sini, nanti datang lagi ye..
Sayanggg hampa semua,

Regards,
Farhain Azmi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Farhain Azmi Designed by azhafizah.com