-->


Isnin, 18 Januari 2016

Giveaway Cash RM500 Jan 2016 by Emas Putih

-GIVEAWAY TAMAT-  Saya Takde rezeki menang :(

[Tekan Banner Di Atas Untuk Join]


Ini ada satu produk baru yang membantu menghilangkan jerawat dalam masa 24 jam iaitu REFINITY Acne Hydrogel ! Ada 6 sebab kenapa anda perlu mencuba hilangkan jerawat anda dengan cepat iaitu :

1. PANTAS BERTINDAK
Formulasi Acne Hydrogel FOKUS pada rawatan jerawat dan bekas jerawat bagi menjadikan wajah anda kembali licin bersih berseri.

2. SENANG & MUDAH
Hanya sapu 2 kali sehari dan tunggu hasilnya. Cepat meresap dan kering tanpa rasa kesan minyak.
3. SESUAI UNTUK KULIT SENSITIF
Tidak seperti produk lain di pasaran, Acne Hydrogel diperbuat dari bahan herba Asli yang sangat efektif dalam rawatan jerawat dan bebas dari bahan kimia. Oleh itu, ia sangat sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif.

4. PENGIKTIRAFAN
Diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (NOT151105679K) dan Persatuan Pengguna Islam Malaysia (PO-BMF-PPIM01407). Diyakini halal dan dijamin keberkesanannya.

5. 98% PENGGUNA BERPUAS HATI
Hampir 10,000 botol dijual setiap bulan dan hampir kesemua pengguna berpuas hati dengan kesannya. Setiap hari kami menerima testimoni positif dari pengguna.

Sesiapa yang berminat boleh dapatkan REFINITY Acne Hydrogel di http://refinity.com.my/ . Hilangkan jerawat anda semudah A B C dan sepantas kilat dalam masa 24 jam !!

Harga : RM70 sebotol / 2 botol RM130 *hargapromosi*
SMS / WhatsApp : ‘CLEAR’ ke 019-544 3000

Giveaway January2016 Cash RM500 by Emas Putih disponser oleh Emas Putih , dan Refinity Malaysia. Terima kasih kerana join GA ini :)

Goodluck ye kepada sesiapa yang turut join GA ni :)


18 ulasan:

  1. hi..singgah dari giveaway yang same...

    good luck ye...meh jemput singgah blog saye juga...

    http://eirza.blogspot.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. hi..thanx ye sis..
      ok nnt free2 sy g bt lwtn ye ;)

      Padam
  2. Assalammualaikum.. puan deeba singgah dari giveaway yang sama.. follow sini jugak.. meh jemput singgah blog saye juga ye..

    http://darikacamataseorangwanita.blogspot.my/2016/01/giveaway-cash-rm500-jan-2016-by-emas.html

    BalasPadam
  3. hai singgah sini dri segmen yg sama. done follow hope follow me back.good luck

    http://misszyaroses.blogspot.my/2016/01/giveaway-cash-rm500-jan-2016-by-emas.html

    BalasPadam
  4. salam singgah dari segmen yang sama

    Giveaway Cash RM500 Jan 2016 by Emas Putih :)


    http://www.yayacendana.com/2016/01/giveaway-cash-rm500-jan-2016-by-emas.html

    BalasPadam
  5. Salam Singgah dari GA yang sama..Gud Luck to us :D

    http://www.fiezasani.xyz/2016/01/giveaway-cash-rm500-jan-2016-by-emas.html

    BalasPadam
  6. Dari segmen yang sama
    http://www.kisahsidairy.com/2016/01/giveaway-cash-rm500-jan-2016-by-emas.html
    all the best ye!!

    BalasPadam
  7. singgah sini, gudluck:).Bonda pun join.

    BalasPadam
  8. hi..singgah dari giveaway yang sama...

    good luck... jemput singgah blog saya juga...

    http://travellogdin.blogspot.my/2016/01/giveaway-cash-rm500-jan-2016-by-emas.html

    BalasPadam
  9. Jenjalan dari GA yang sama, jom singgah http://theathra.blogspot.my/2016/01/giveaway-cash-rm500-jan-2016-by-emas.html

    Goodluck nahh !

    BalasPadam
  10. Assalamualikum...

    Saya nak tumpang promote website...

    http://felda.ml

    http://bit.ly/17lBrz5


    Terima kasih...

    BalasPadam
  11. Terjah dari GA yang sama.. :D

    http://alyasygsanda.blogspot.com/2016/01/giveaway-cash-rm500-jan-2016-by-emas.html

    BalasPadam
  12. hai , ain datang singgah sini dan follow awak.
    salam perkenalan :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. hai farahain, salam perkenalan. thanx ye follow sy. nma kita lbh krg sma le..hihi

      Padam
  13. kita singgah...
    dari giveaway yg sama...

    http://hatinufid.blogspot.my/2016/01/giveaway-cash-rm500-jan-2016-by-emas.html

    BalasPadam
  14. Assalamualaikum.. Hai bloggers..

    Saya datang menerjah / membalas kunjungan dari GA yang sama..
    Peserta no. 143.

    http://hanyadihatiku.blogspot.my/2016/01/giveaway-cash-rm500-jan-2016-by-emas.html

    Gudluck ya.. Moga ada rezeki buat kita semua.. :)

    Jemput la singgah ke teratak saya jika ada kelapangan ya.. :)

    http://hanyadihatiku.blogspot.my

    BalasPadam
  15. shawal datang singgah + follow sini.. :)

    jemput join GA Shawal ^^

    http://akubukaninnocent.blogspot.my/2016/02/daebakfebruary.html

    BalasPadam

Assalamualaikum,dah baca? Sila tinggalkan komen anda.
Kalau suka tekan LIKE.
Insyaallah komen anda akan dilayan:)

Terima kasih singgah sini, nanti datang lagi ye..
Sayanggg hampa semua,

Regards,
Farhain Azmi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Farhain Azmi Designed by azhafizah.com