-->


Jumaat, 8 Januari 2016

New Year Giveaway By Dyllarezan

-GIVEAWAY TAMAT-  Saya Takde rezeki menang :(

Giveaway pertama saya sertai untuk tahun 2016 ni. 
Malas nak update entry sebab malas nak edit gambar,
boleh gitu? hahaha.


http://dyllarezan.blogspot.my/2015/12/new-year-giveaway-by-dyllarezan.html
KLIK BANNER UNTUK JOIN GA

 Bagaimana caranya? 

1. Follow blog DYLLAREZAN ini. 
2. Buat satu entry bertajuk "NEW YEAR GIVEAWAY BY DYLLAREZAN"
3. Copy paste gambar di atas dan link kan ke entry Dylla ni. 
4. Komen dan sertakan URL anda di ruangan komen entry ini. Nanti saya akan update dari semasa ke semasa senarai blog yang sertai segmen giveaway ini.

Seramai 5 orang akan dipilih secara cabutan bertuah.
Dan hadiah yang akan dimenangi adalah MISTERI.
(Acah suspen sikit hehe)

Tarikh tutup: 11.59pm pada 16/1/2016

Tunggu apa lagi?
Jom lah kita sama sama meriahkan segmen ini.

Terima kasih dan selamat tahun baru semua!


4 ulasan:

Assalamualaikum,dah baca? Sila tinggalkan komen anda.
Kalau suka tekan LIKE.
Insyaallah komen anda akan dilayan:)

Terima kasih singgah sini, nanti datang lagi ye..
Sayanggg hampa semua,

Regards,
Farhain Azmi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Farhain Azmi Designed by azhafizah.com