-->


Isnin, 4 April 2016

Giveaway Blogger Utara Bernilai RM500


Giveaway Tamat !!.  Saya menang dapat hadiah wang tunai RM10. 


Giveaway Blogger Utara Bernilai RM500 | Blogger Utara adalah satu komuniti yang mengumpulkan blogger yang berada di utara semenanjung seperti Perlis, Kedah, Pulau Pinang dan Perak. Ahli Blogger Utara terkini adalah seramai 20 blogger dan sebahagian daripada blogger ini merupakan penaja kepada Giveaway Blogger Utara Bernilai RM500 ini . Blogger tersebut adalah


Bersempena pencapaian 1000 liker di Page Blogger Utara di facebook, beberapa blogger dibawah komuniti ini bersetuju menjadi sponsar sebagai penghargaan kepada sesiapa yang bertuah dengan menyertai Giveaway ini. Hadiah adalah berbentuk wang tunai untuk 20 pemenang bertuah.

Hadiah Utama : RM100 x 1 Pemenang (Top Referral)
Hadiah Kedua : RM 50 x 4 Pemenang (Random)
Hadiah Ketiga : RM 20 x 5 Pemenang (Random)
Hadiah Saguhati : RM 10 x 10 Pemenang (Random)

Marilah memeriahkan giveaway kami yang bermula
1 April sehingga 14 April 2016
dengan klik link di bawah ini


25 ulasan:

  1. thank you sudi join GA Blogger Utara.. all the best =)

    BalasPadam
  2. http://rightnot.blogspot.my/2016/04/giveaway-blogger-utara-bernilai-rm500.html

    Singgah dri ga sama :) salam perkenalan ye :)

    BalasPadam
  3. Terima kasih kerana sudi turut serta. Semoga berjaya ^-^

    BalasPadam
  4. hi! singgah dari GA yg sama. goodluck :D

    meh join GA saya jugak kalau belum join ^.^ [ Giveaway by Xechalogy ]

    BalasPadam
    Balasan
    1. thanks ye sudi singgah sini. maaf br smpat bca. x sempat join GA awak :)

      Padam
  5. Terima kasih kerana sudi turut serta. Semoga berjaya ^-^

    BalasPadam
    Balasan
    1. thanks ye sis..hehe dpt jg hadiah saguhati

      Padam
  6. salam..singgah cn good luck

    http://mummysupplementshop.blogspot.my/2016/04/giveaway-blogger-utara-bernilai-rm500.html

    BalasPadam
  7. Jom singgah ke blog saya..ehekkk..

    Dari segmen yg sma..http://mimirheem.blogspot.my/2016/04/giveaway-blogger-utara-bernilai-rm500.html?

    Semoga berjaya..

    BalasPadam
    Balasan
    1. thanks ye singgah sini. dh umum pemenang. berjaya tak ?

      Padam
  8. thanks sudi join..
    selamat ber-GA dan all the best..

    BalasPadam
  9. all the best..datang dari GA yang sama :)

    http://ramaramapendek.blogspot.my/2016/04/giveaway-blogger-utara-bernilai-rm500.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. thanks ye cik itah. awak menang tak?

      Padam
  10. Singgah blogwalking sini dan semoga berjaya ^^

    BalasPadam
  11. Hai.. Baru sempat nak blogwalking.. All the best yee

    http://hiphiphorray15.blogspot.my/2016/04/giveaway-blogger-utara-bernilai-rm500.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. hai umie. thanks ye..awak menang tak?

      Padam
  12. Blogwalking dari GA yang sama....jemput tengok video anak mommy main bola kesayangan dia TEKAN : ((Abam main bola )) Lepas tu minta like sekali..kalau rajin tinggallah jejak sekali yer..terima kasih…

    BalasPadam
    Balasan
    1. thanks ye sudi bw ke sini.. dh tgk n like. pndai abam main bola ye..comel je :)

      Padam
  13. Salam ziarah dari segmen yang sama:

    http://www.mariafirdz.com/2016/04/giveaway-blogger-utara-bernilai-rm500.html

    SEMOGA BERJAYA :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. wsalam. thanks ye maria sudi singgah sini. awak menang tak?

      Padam

Assalamualaikum,dah baca? Sila tinggalkan komen anda.
Kalau suka tekan LIKE.
Insyaallah komen anda akan dilayan:)

Terima kasih singgah sini, nanti datang lagi ye..
Sayanggg hampa semua,

Regards,
Farhain Azmi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Farhain Azmi Designed by azhafizah.com