-->


Isnin, 30 Mei 2016

Giveaway Fridge Magnet Lombok By Mialiana.com


ALHAMDULILLAH. REZEKI SEBAGAI SALAH SEORANG PEMENANG


Giveaway Fridge Magnet Lombok bermula saat ini dari hari ini, 23 Mei 2016 hingga 30 Mei 2016. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput join.


Siapa nak ole-ole dari Lombok? Ada 20 fridge magnet berupa rumah perkampungan orang Sasak, Lombok, Indonesia.

Jom join giveaway ini... ramai-ramai support Mia ya... Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Giveaway Fridge Magnet Lombok By Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
  5. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 30 Mei 2016.
Pemenang akan dipilih melalui random.org dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 3 Jun 2016.

** nak join giveaway ini, sila klik pada banner...
Read More

Giveaway Comeback Cashmoney By MG

-GIVEAWAY TAMAT-
-PEMENANG BLOGLIST MG-




JOM RAMAI RAMAI TOLONG MG COMEBACK!

CHEWAH!

ALKISAH BLOG MG KENA SEKAT AND SAMPAI SEKARANG STILL ADA LGI YG TAK BOLEH NAK BACA BLOG MG NI.

So, MG nak buat GIVEAWAY COMEBACK SIKIT!

SYARAT-SYARAT NAK SERTAI GIVEAWAY PRELOVEDBYMG :


1. Follow blog MG "Melangkau Garisan" dan blog PKMG "Produk Kecantikan MG"

2. Buat 1 entri "GIVEAWAY COMEBACK CASHMONEY BY MG  "
3. Backlink entri korang ke blog MG
4. Copy paste link entri anda kat komen 


senang je kan?


HADIAH-HADIAH YG BAKAL ANDA MENANGI :


CASH RM10 X 3 PEMENANG *RANDOMLY SELECTED*



MG harap sumbangan ni nanti dapatlah tambah2 keperluan korang buat persiapan puasa 

or beli juadah berbuka puasa nanti :)


TARIKH TAMAT : 1.6.2016



JOM RAMAI RAMAI TOLONG MG MERIAHKAN GIVEAWAY NI !!
Read More

Isnin, 16 Mei 2016

Segmen blogwalking hujung minggu by Ann


LINK SINI

Ann akan blogwalking blog semua yang join segmen ni selepas segmen ni tamat.
16/5/2016 - 20/5/2016

klik banner untuk join!!
Read More

Guru Pembina Negara Bangsa

Hari ni genap 16 Mei 2016, hari guru disambut meriah di seluruh negara.  Pagi tadi, masa nak pergi kerja nampak meriah taska kat rumah saya tuu. Budak-budak bawa hadiah untuk cikgu. Cikgu pula ada 3 orang je. Seronok le semua pakat dapat hadiah dari anak murid. Best kan jadi cikgu ni? Tapi i tak minat nak jadi cikgu. haha.

Teringat kenangan masa sekolah menengah dulu. Sambutan hari guru sangat best. Ada sukaneka antara guru dan pelajar. Lepastu kitorang berkumpul dalam dewan, dengar ucapan hari guru dari pengetua, tengok persembahan yang disediakan oleh para pelajar untuk guru dan acara penyampaian hadiah. Setiap tingkatan ada sediakan kad ucapan dan hadiah untuk dijadikan kenangan  sekolah. Memang kreatif kad ucapan kami buat untuk cikgu (masuk bakul angkat sendiri :P)  Hadiah individu bagi sendiri lah kat cikgu febret. Cikgu yang tak friendly tu sikitlah dapat hadiah. Haha. 

 Contoh doorgift hari guru. Baby Macaron.

Ni saya selitkan sedikit ucapan hari guru. Saya copy paste je dari group Whatsapps

Untukmu Guru Tersayang.....
S - seluruh negara meraikanmu
E - engkaulah insan mulia
L - lelah penat mu tak pernah jemu
A - atas semangat mu yang jitu
M - mencurahkan bakti tanpa henti
A - agar menjadi insan pekerti
T - tanpa mu hidup ini tiada erti

H - hadir mu sungguh bermakna
A - akur pada sebuah hakikat
R - revolusi baru jadi penentu
I - inovasi mu menjadi penjana

G - gagasan yang berilmu
U - untuk bangsa
R - rakyat Malaysia
U - untuk agama....

GURU PEMBINA NEGARA BANGSA
๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พSelamat๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
๐Ÿ’–Hari Guru,๐Ÿ’–
16 Mei 2016




Cantik kan? Cantik dipandang sedap dimakan tau. Saya menerima tempahan baby macaron untuk sebarang majlis. Customer boleh pilih sama ada nak buat doorgift sendiri atau nak kami tolong bungkus dan hiaskan. Baby Macaron mempunyai dua perisa iaitu nutella dan peanut butter. Customer juga boleh request warna. In shaa Allah anda akan berpuas hati :)

Nak order boleh whatsapps/mesej saya ye Farah: 013-4447389.
Pm saya kat FB pun boleh. Ni link FB saya Farhain Azmi :)

Terima kasih kerana sudi baca entry ni :)

Read More

Segmen Bersama Amirah Azman & Sponsor



http://eira-shamiera.blogspot.my/2016/05/segmen-bersama-amirah-azman-dan-sponsor.html
 ( CLICK banner untuk Join sekali )


TAMAT : 31/05/2016
UMUM PEMENANG : 01/06/2016



Read More

Khamis, 12 Mei 2016

Kulit Wajah Sihat dengan Perlaking. Wooww!

Diam tak diam sat ja nak posa dah. Jenab risau betul sebab lepas posa, raya ke 4 camtu Jenal nak hantar rombongan meminang. Jenab dan Jenal kawan dah lama. Dekat 4 tahun. Tabung kawen Jenal pun dah cukup dan dia rasa mampu nak ikat hubungan depa dengan tali perkahwinan. Bila Jenal suarakan isi hati kat Jenab, Jenab ni senyum sampai telinga. Suka betul. Jenab tak pernah jumpa bakal mertua lagi. Seboleh mungkin, biarlah dia jadi perempuan paling cantik bila bertemu  dengan bakal mertua nanti.

Kulit Jenab agak kusam dan kering. Jerawat pula tumbuh riang sana-sini. Geram pula jenab. Nak je dipicit-picit jerawat tu tapi nanti jadi parut pula. Dah bermacam-macam produk dia cuba. Tapi tak berhasil. Jenab teringat hari tu dia ada terbaca satu produk kolagen kat page Nurhanum Mohamed Anol.  

Jenab terus contact hanum. Hanum simpati dengan masalah Jenab. Hanum cuba bantu Jenab.  Hanum cerita dia ada produk  bagus sebab  ada 1000,000 mg serbuk mutiara asli Filipina, kolagen ikan salmon dan asid hyaluronik gred A. Ternganga mulut Jenab bila dengaq ada serbuk mutiara.

Lepas dengaq segala kelebihan produk ajaib tu, Jenab pun order sekotak. Nak cuba dulu keberkesanannya. Selepas 3 hari amalkan minum serbuk mutiara tu, kulit muka Jenab mula mengelupas dan lebih lembap. Dia terus minum. seminggu lepas tu, Jenab rasa jerawat kat muka dia makin mengecut dan kulit wajah dia pun makin cerah. Bukan tu saja, Jenal pun dah mula tegur berat badan Jenab yang sedikit berisi tu dah mula susut. Happy sungguh Jenab. Produk PERLAKING ini memang besttt ! Tak sabarnya Jenab nak jumpa bakal mertua raya ke 4 ni.

Haa..dah abis baca ke? Hampa pun ada masalah macam Jenab ka? 


17 Manfaat ajaib PERLAKING :
✅Antikedutan dan awet muda
✅Membuang ulser kulit, melasme dan jeragat serta bintik hitam
✅Menyembuhkan ruam dan ekzema
✅Mencantikkan kulit dan menjadikannya licin, halus, anjal, dan sihat secara semulajadi
✅Mencerahkan kulit.
✅Perlindungan matahari
✅Menggalakkan pertumbuhan kulit baru , menghasilkan kolagen pemulihan, serta meneutralkan radikal bebas yang merosakkan kulit.
✅Menguatkan folikal rambut
✅Meningkatkan daya ingatan
✅Menguatkan antibodi dan imun badan
✅Jerawat kecut
✅Merangsang peredaran darah
✅Mengurangkan tahap kolesterol
✅Menguatkan tulang, merangsang pertumbuhan tulang baru dan meningkatkan kepadatan tulang.
✅Menentang penuaan, kanser dan kesan-kesan bahaya sinaran.
✅Menghilangkan keadaan kulit yang tidak diingini seperti kulit pudar, blotches merah, jerawat, zits dan jerawat, tompok kering, rosacea, garis-garis halus dan kedutan, mengecilkan liang pori-pori
✅menghapuskan parut dalam masa 1 minggu atau kurang


CARA PENGAMBILAN PERLA KING 1000,000MG SERBUK MUTIARA ASLI :
  • Koyakkan sachet dan terus dimakan
  • 1 Sachet 5 GM
  • Makan cuma satu kali sehari sebelum sarapan
  • Minum air putih sekurang-kurangnya 3 liter sehari

TESTIMONI PERLA KING 1000,000MG SERBUK MUTIARA ASLI :










Berkenan di hati dan teringin nak cuba? Contact Cik Hanum ye
 
No telefon -01133410186 (whatsapp shj)
                     -01126087756 (call & msg)

 Facebook  - Nurhanum mohamed anol
 Facebook Page - Perlaking Serbuk Mutiara KL
Read More

Cara Nak Dapat Like Banyak di FB


Bila orang tengok hashtag wall FB saya, mesti terselit juga pertanyaan apa tu ‪#‎GSLTam‬ ‪#‎GSLef‬?
Mai nak explain sikit sebanyak pasal GSL. Serius, dulu macam segan ja nak bagitau orang. Owh aku join group support like. Yelah, mindset manusia kadang kala akan terus judge "oh, gila LIKE rupanya dia ni".


Sekarang saya dah tak malu. Malah bangga dengan GSL ni. GSL bukan semata-mata GROUP untuk raih LIKE. Lebih dari itu. Antaranya saya belajar banyak tips menarik BERIKLAN di FB personal, macamana nak BRANDING diri di personal FB, macamana nak tarik LIKE pada wall dan yang paling best saya dapat lebih ramai rakan positif. :)


Saya kenal GSL melalui sis Anys Idayu Zakaria. Seronok baca status-status dia terutama yg berbentuk motivasi dan ilmu bisnes. 1 status saja LIKE cecah lebih dari 100+. Saya cakap kat sis anys, saya sedih tengok wall saya. Dia approach saya lepas ni takde sedih-sedih dah sebab saya akan berada dalam kelompok positif dan hari-hari dapat aura positif.


Lepas join GSL batch Tam saya terus upgrade diri ke GSL Elite Force. #GSLef ni gabungan semua batch2 GSL. Networking jadi lebih besar, setiap bulan pengasas GSL Tuan Khairul Zahrin Abd Karim akan sponsor kelas bersama-sama sifu hebat.


Saya pernah join kelas bersama tuan Aqif Azizan, Tuan Izan Shafie dan terbaru semalam saya belajar kelas STORITELLING dengan Tuan Al-Irfan Jani. Sangat berbaloi sertai GSL ni.


Kami bukan sahaja fokus pada bisnes dan duniawi semata-mata. Kami kejar ukhrawi, kami ada matlamat yang jelas. Buktinya Pasukan Amal GSL (PAG) ditubuhkan. Baru-baru ni saya sertai misi membantu golongan gelandangan di sekitar KL. Dari situ terdetik di hati saya, saya perlu kaya sebab saya kena bantu ramai lagi orang yang susah.

 Keratan Akhbar Harian Metro Edisi Utara 9 May 2015.

Ituelah abam tampor kami. Nak kena tampor? Kalau berani, joinlah GSL. 


Tahniah tuan Khairul Zahrin aka abam tampor kerana tubuhkan GROUP super awesome ni. Sekarang saja ahli GSL dah melebihi 1000 orang. Terima kasih selalu tampor saya. Saya akui sale saya belum berada pada tahap yang memuaskan tapi saya tak pernah menyesal masuk group ni.


Sekarang nak happy, nak pahala buka je FB. Baca semua update sahabat positif.
Post paling tinggi yang saya dapat sejak join GSL ini ialah 200+. Tak caya tengoklah FB saya, kat sebelah kanan blog ini ada link FB saya.


Read More

Jumaat, 6 Mei 2016

1st Giveaway by Aura Queen

 -GIVEAWAY TAMAT-
-TIADA REZEKI MENANG-

1st Giveaway by Aura Queen

1st Giveaway by Aura Queen.Giveaway ini diadakan sempena PEMBUKAAN BLOG AURA QUEEN ORIGINAL.Doa dan harapan kami di Aura Queen,semoga anda sudi join ya.Semoga Giveaway ini mendapat sambutan dari sahabat blogger sekalian.Giveaway Aura Queen ini adalah tajaan sepenuhnya AURA QUEEN ORIGINAL.Giveaway terbuka kepada semua blogger di Malaysia.1st Giveaway by Aura Queen bermula pada hari ini,6 May 2016 dan akan berakhir pada 31 May 2016 jam 11.59 malam.Cepat cepat JOIN.Aura Queen mencari LIMA PEMENANG BERTUAH yang akan memenangi WANG TUNAI RM50 dan juga Feminin Wash AURA QUEEN.


*SILA TEKAN BANNER DIATAS UNTUK JOIN*

SYARAT SYARAT 1st GIVEAWAY by AURA QUEEN


1 - BUAT SATU ENTRI GIVEAWAY
Buat satu entri bertajuk " 1st Giveaway by Aura Queen ''.

2- FOLLOW BLOG

3- LIKE PAGE FACEBOOK

4- FOLLOW INSTAGRAM

5. Copy CODE di bawah dan PASTE di ruangan html

6. Copy paste LINK entri GIVEAWAY anda hanya di ruangan komen entri Giveaway ini sahaja


Feminin Wash AURA QUEEN


Feminin Wash AURA QUEEN , Feminine Wash Aura Queen


Rahsia Penjagaan Bahagian Intim Wanita Bersama Feminin Wash AURA QUEEN

- Menjadikan bahagian intim wanita akan terasa harum dan segar sepanjang hari..." Feminin Wash AURA QUEEN boleh membantu menyelesaikan masalah kegatalan bahagian intim wanita dan menghilangkan bau.Haruman mempesona..Kesegaran yang kekal lama...Feminin wash AURA QUEEN terbaik untuk wanita masakini.
- Aura Queen menggunakan bahan-bahan tradisi di tambah baik dengan yang moden menjadikan Feminin Wash AURA QUEEN terasa harum segar dan mendapat kebaikannya pada si pemakai .

Kelebihan Feminin Wash AURA QUEEN

- Bau wangiannya yang segar
- Kandungannya pekat dan menjimatkan
- Terasa nyaman bila digunakan dan kesegaran berpanjagan
- Memberi keyakinan diri


Fungsi Feminin Wash AURA QUEEN

- Mengatasi masalah keputihan
- Mengatasi masalah bau yang tidak menyenangkan
- Antiseptik ( menghalang bakteria dan fungus )
- Menghilangkan kegatalan
- Menganjalkan dan memelihara kulit
- Menstabilkan PH vagina
- Mencerahkan
- Mengetatkan
Kandungan : Aqua, Sireh, Manjakani, Aloe vera, Kacip fatimah, Garam bukit, Cola lipid

Cara Penggunaan Feminin Wash AURA QUEEN

- Titiskan pada tapak tangan dan cuci pada alat sulit wanita hingga berbuih,biarkan 3 hingga 4 saat dan bilas sehingga bersih.

Isi kandungan 100ml

Maklumat Lanjut Feminin Wash AURA QUEEN


Untuk respon lebih cepat ( pertanyaan/order ) anda boleh Call,WhatsApp atau Sms no tertera di bawah :

๐Ÿ“ž 014-9323212
๐Ÿ“ž 014-9323212
๐Ÿ“ž 014-9323212

FEMININE WASH AURA QUEEN SAHABAT BAIK ASET ANDA !!
FEMININE WASH AURA QUEEN HARUMAN PENCETUS KETERUJAAN SUAMI....


1st Giveaway by Aura Queen adalah tajaan sepenuhnya Aura Queen Original.Terima Kasih kerana sudi join Giveaway ini.


Read More
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Farhain Azmi Designed by azhafizah.com