-->


Khamis, 29 September 2016

Preloved Hair Serum Giveaway By Penselduabee

-GA TAMAT. TIADA REZEKI MENANG-

http://penselduabee.blogspot.my/2016/09/preloved-hair-serum-giveaway-by.html 
KLIK BANNER UNTUK JOIN GA 

Jemput join GA ni kawan-kawan. Jika penyertaan kurang dari 20, GA akan terbatal. 
Sob...sob..sob..taknaklah gitu ye.

All the best!


Read More

Giveaway Penghargaan RM100 by www.kennymerligal.com

-GIVEAWAY TAMAT. TIADA REZEKI DI SINI- 
 
giveaway penghargaan rm100 anjuran kennymerligal

Giveaway penghargaan cash rm100 by kennymerligal | mencari 5 orang pemenang bertuah bagi merebut hadiah wang tunai sebanyak rm20 untuk setiap seorang. Giveaway ini akan bermula pada 1 September 2016 dan berakhir pada 30 September 2016.

Cara untuk menyertai:

  1. Buat satu entry blog bertajuk "Giveaway penghargaan rm100 by kennymerligal".
  2. Copy dan paste banner diatas ke dalam blog post anda atau gunakan kod yang telah disediakan dalam ruangan textarea dibawah.
  3. Backlinkkan entry ke sini.
  4. Tinggalkan link entry anda di ruangan komen artikel giveaway sahaja.

Syarat syarat :

  1. Blogger Malaysia.
  2. Follow blog kennymerligal
  3. Follow instagram
  4. Follow twitter
  5. Like facebook page
(* syarat yang kedua adalah wajib manakala yang selebihnya terpulang kepada anda )

Hadiah :

  1. Wang tunai RM20 x 5 orang pemenang bertuah.
Pemenang akan dipilih secara rawak oleh admin dan keputusan akan diumumkan selepas tamat giveaway. Semoga penganjuran giveaway ini dapat merapatkan lagi tali persahabatan di kalangan rakan rakan blogger.

GOODLUCK U OLLS!!


Read More

Giveaway Tunai RM30 by Ahmadhasif.my

-GIVEAWAY TAMAT. TIADA REZEKI DI SINI-

https://www.ahmadhasif.my/2016/09/giveaway-tunai-by-ahmadhasifmy.html#.V-x5BiQWBYg 
KLIK BANNER UNTUK JOIN GA


 Jom join GA ni manalah tau kan kot ada juga rezeki hampa kat sini.
All the best!

Read More

Giveaway Mangkuk Tingkat By El Darwena

-GIVEAWAY TAMAT.TIADA REZEKI DI SINI-

http://arwendanish.blogspot.my/2016/09/giveaway-mangkuk-tingkat-by-el-darwena.html 
KLIK BANNER UNTUK JOIN GA 


Bestnya kalau dapat hadiah mangkuk tingkat ni. Saya pula memang suka kumpul tupperware. Berguna sangat mangkuk tingkat ni kalau nak guna bawa bekal pi berkelah, balik kampung dan masukkan lauk pauk untuk disedekahkan kepada jiran tetangga dan saudara mara.

 

Syok weh kalau dapat kaler hijau tu. Bertambah koleksi bekas hijau ku di rumah. Hehe

Jom support GA ni.

Goodluck u olls!!

Read More

Comics Giveaway By Sviors

-GIVEAWAY TAMAT. TIADA REZEKI DI SINI -

http://realsviors.blogspot.my/2016/09/comics-giveaway-by-sviors.html 
KLIK BANNER UNTUK JOIN GA 

Dulu masa zaman sekolah dan universiti, saya sangat suka baca komik tau. Antara komik yang saya suka baca macam Detektif Conan dan Lawak Kampus. Sekarang minat tu masih ada cuma keterbatasan masa tu menyebabkan saya dah lama tak membaca komik.. huhu. sadis tak? 

Ok jom korang join GA ni sempat lagi ni.

Giveaway tamat : 12.10.2016


Read More

Segmen Bloglist Oktober Blog Seindahcerita

-GA TAMAT. ALHAMDULILLAH, REZEKI MENANG-

 http://seindahcerita.blogspot.my/2016/09/segmen-bloglist-oktober-blog.html
KLIK BANNER UNTUK JOIN SEGMEN



TAMAT : 29 SEPTEMBER 2016


Cara Untuk Join

1. Buat entry bertajuk "Segmen Bloglist Oktober Blog Seindahcerita"
2. Follow Blog/ FB Page / Follow IG @nieylanadia / Follow
3. Make sure blog korang active ya
4. Linkkan entry korang di kotak komen di bawah
5. 10 Blog yang bertuah akan dipilih melalui random.org

Hari ni last day tau..so sempat lagi ni kalau hampa nak join.
Goodluck!!
Read More

Giveaway by BusyraTakiyudin

-GA TAMAT. TIADA REZEKI MENANG-

http://www.busyratakiyudin.com/2016/09/giveaway-by-busyratakiyudin.html

KLIK BANNER UNTUK JOIN GA 


Saya baru je jadi follower Busyra yang ke 1238. So far, blog dia kemas, simple dan menarik.
Saya ni lebih tertarik dengan blog yang tak guna banyak warna. cukuplah sekadar background yang simple tapi pengisian sangat menarik.

Ok jom meriahkan GA ni ye. Goodluck u olls!


Read More

Rabu, 14 September 2016

Anniversary Giveaway August 2016

-GIVEAWAY TAMAT.TIADA REZEKI DI SINI-

http://thesecretsofleonerz.blogspot.my/2016/08/august-anniversary-giveaway.html 

KLIK BANNER UNTUK JOIN GA 


Saya nak wish selamat hari lahir buat anak sis Yana. Semoga Adam menjadi anak soleh penyejuk hati ibu ayah dan membesar dengan sihat. Juga selamat hari lahir buat suami sis Yana, semoga sentiasa diberikan kesihatan yang baik dan dimurahkan rezeki. Buat sis Yana dan suami, selamat menyambut ulangtahun perkahwinan yang ke 3. Eh, sama lah kita. Wedding anniversary saya 11.8 yang lalu. Semoga rumah tangga kalian sentiasa selamat dari dilanda badai yang boleh merosakkan perhubungan kalian berdua, sentiasa bertolak ansur sesama suami isteri dan kekal bahagia hingga ke jannah. Aamiin. :)


Tarikh tutup: 30 September 2016

GOODLUCK U OLLS ! :)



Read More

Beauty Box Giveaway by Sally Samsaiman!

-GA TAMAT. TIADA REZEKI MENANG-


http://www.sallysamsaiman.com/2016/09/beauty-box-giveaway-by-sally-samsaiman.html 

 KLIK BANNER UNTUK JOIN GA


Saya ni jenis yang tak memilih produk sangat sebab kulit saya bukan jenis sensitif. Cuma lebih kepada kulit kusam dan tak bermaya. Produk yang saya guna sekarang untuk mekap ialah AVON. Manakala untuk pencuci muka pula, saya pakai SHISHEN. Lately ni, saya suka follow Fb pengasas MAMADIL, Puan Dila Mubarak. Ya Allah, taktau kenapa teringin sangat nak try produk dia macam Women Love dan Beauty Sara tu maybe sebab tengok kulit dia yang sangat gebu dan flawless tu kot.. hehe. Tapi kan, saya terima seadanya jika Sally nak bagi brand apa pun. Saya pakai je :)


GOODLUCK U OLLS!

Read More

Giveaway RM400 by AsyaAmin




http://in-finitedream.blogspot.my/2016/08/giveaway-rm400-by-asyaamin_17.html

KLIK BANNER UNTUK JOIN GA


Syarat penyertaan :

1. Blogger Malaysia
2. Follow blog ini. Wajib
3. Follow :

https://www.instagram.com/syaaddaa/   https://twitter.com/syaaddahttps://www.facebook.com/nsyaaa 


4. Bahagian sponsor :

Follow SEMUA. Highlited. (exceptional to those yang tiada Instagram dan twitter. But please do mention if you don't have Instagram and Twitter account)

https://www.instagram.com/_mrdiana/ (Follow)


https://www.instagram.com/shahhaizal/ (Follow)


https://www.facebook.com/kelakardotmy/  Like page Facebook (Wajib)

https://plus.google.com/+TheNewMindedakaUltraStation/posts (Optional)


nurnabla.blogspot.my (Wajib)

https://www.instagram.com/nur__nabila/ (Follow)

http://julinaalias24.blogspot.my/ (Wajib)

https://www.facebook.com/julina.alias (Follow)

https://www.instagram.com/cucigambar_murah/ (Follow)


5. Buat entry bertajuk "Giveaway RM400 by AsyaAmin!"
6. Letakkan banner pada entry (boleh copy paste html code dalam box di atas)
7. Banner hendaklah dibacklink ke sini
8. Link penyertaan/url blog hendaklah ditinggalkan di kotak komen ini sahaja.



Senarai Hadiah :

Top Referral :
1. Wang tunai RM 150 x 1 pemenang
2. Wang tunai RM 60 x 1 pemenang
3. Wang tunai RM 40 x 1 pemenang



Random:
1. Photobook 6X6 INCI/40 Page/100 keeping gambar x 1 pemenang
2.  -Blog review x 4 pemenang
-Bloglist selama 30 hari x 9 pemenang
3. -Topap RM 5 x 2 pemenang
-Blog Review x 3 pemenang
4. Topap RM 10x 9 pemenang


Penyertaan terbuka kepada semua blogger Malaysia.
Selamat Berjaya :)




Mula :
16 Ogos 2016
Tamat:
1 Oktober 2016

Note: 
FB saya: Farhain Azmi
IG saya: Semerbak_Dapur_Yusara
Maaf twitter tiada :)


Read More

Jumaat, 9 September 2016

Giveaway Fabulous Four Bersama YanieYusuf.com

-TIADA REZEKI MENANG-

Hampa suka makan pizza? Kalau suka, apa kata hampa join giveaway yang dianjurkan oleh Mrs Yanie ni sebabnya hadiah dia baucar Domino's Pizza. Best sangat kalau dapat. Perut kenyang suka hati. hehe. Berangan tak sudah padahal belum tentu menang kan? Takpe, yang penting effort nak join tu kena ada.


http://yanieyusuf.com/2016/08/fabulous-four-terbaru-dari-dominos-pizza/
KLIK BANNER UNTUK JOIN GA

Hadiah:
  • 1x pemenang Voucher Domino’s ( Free 1 Regular Pizza Domino’s + 1 Bread + 2 Tin Air) 

Syarat-syaratnya:
1. Buat satu entry ”Giveaway Fabulous Four Bersama YanieYusuf.com” berserta gambar diatas.
2. Pastikan gambar di backlink kan ke blog www.yanieyusuf.com
3. Follow Instagram: Yanieyusuf
4. Jangan lupa tinggalkan link enrty diruangan komen disini.
Tarikh akhir:
30 Ogos 2016 dilanjutkan sehingga 10 September 2016
(Sehingga jam 1159 malam)
Jangan lupa join tau. Mana tahu ada penambahan hadiah pulak nanti. hihi Doakan Mrsyanie murah rezeki ye.. Pilihan pemenang berpandukan Random.com tau.
Untuk maklumta lanjut:

Domino’s Pizza

Facebook: DominosMY


GOODLUCK U OLLS!!
Read More

Book Giveaway by Abam Kie and Friends

Welcome September. Belum terlambat lagi nak ucap kan? Ni bulan kesukaan saya sebabnya besday saya jatuh pada 2 September. hehe. Ok macam biasa saya suka join giveaway ja dahulu dari di biarkan blog ni berhabuk. Kalau tunggu saya up entry memang makin berhabuk la blog ni :)

http://www.zukidin.com/2016/08/book-giveaway-by-abam-kie-and-friends.html
KLIK BANNER UNTUK JOIN GIVEAWAY


Buku-buku dan novel menarik menanti para pemenang bertuah!

1 buah buku X 2 pemenang oleh Bin Muhammad.
1 buah novel dan 1 penanda buku X 3 pemenang oleh Henrietta Jose
1 buah buku X 1 pemenang oleh Cik Noor
1 buah novel X 1 pemenang oleh Lea Azleeya
1 buah novel X 2 pemenang oleh Shahida Mohamed
1 buah novel X 1 pemenang oleh Gadis Misteri
1 buah buku X 2 pemenang oleh Abam Kie

Hadiah terjamin kepada peserta pertama dan terakhir! Top up RM5!

Pemilihan pemenang : pemilihan 100% secara undian oleh Abam Kie :)

Mula : 20 Ogos 2016
Tamat : 9 September 2016 

GOODLUCK U OLLS !!

 
Read More
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Farhain Azmi Designed by azhafizah.com